Įkraunama...
Įkraunama...

Romantika dviems

o mes dar nebuvom uzsidege zvakuciu, turim ju, bet kad vis pradedam greiciau viska nei uzdegam zvakutes biggrin.gif bet kita karta tai tikrai uzsidegsim thumbup.gif ko gero dar be sokiu, nes taip greit dar nepasirysiu blush2.gif
Atsakyti
maniski labai sunku nustebinti schmoll.gif ji nustebina tik pasikeitimai lovoje.o romantikoje...nera romantikas jis
Atsakyti
Romantiką mano vyras tik lovoje pripažįsta. biggrin.gif
Atsakyti
Patikekit, romantika yra , tik reikia aplinkos. 30metu kaip vede, bet per atostogas yra ir normalus seksas ir romantika. Visada laukiu atostogu, nes tikrai atsipalaiduoju. Ypatingai tada myliu savo vyra
Atsakyti
QUOTE(aldoniuke @ 2009 06 17, 00:20)
Patikekit, romantika yra , tik reikia aplinkos. 30metu kaip vede, bet per atostogas yra ir normalus seksas ir romantika. Visada laukiu atostogu, nes tikrai atsipalaiduoju. Ypatingai tada myliu savo vyra

O tai romantika seksu nesibaigia? Ar būna atskirai? Parašykite pavyzdį, kokia ta romantika su vyru. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Adelijanna @ 2009 06 17, 02:04)
O tai romantika seksu nesibaigia? Ar būna atskirai? Parašykite pavyzdį, kokia ta romantika su vyru.  ax.gif

Romantika gali buti ir lovoje ir ne lovoje, ir su seksu ir be sekso... mirksiukas.gif
Atsakyti
Pritariu,sekas tikrai nera butinas,kad romantika butu. mirksiukas.gif
Na as galiu pasakyti kaip mane nustebino manasis.
Buvo man padavejos praktika,tai jis atvaziavo manes parsivezti.Liepe nepersirengti,o vaziuoti su tais klasikiniais padavejos drabuzeliais.Na taip ir padariau,maniau jis skuba ar panasiai,tai ir nepersirengiau.Nuvaziavom pas ji i namus,ieinu girdziu muzika groja..Uzdenge akis ir nusivede i kambari.Zaliuzes uzsuktos,pilna zvakiu,rami muzika..Jis nera romantikas,retai sako komplimentus ir panasiai,bet ta diena buvau kaip 9 danguj,nes to nesitikejau visiskai.
O dabar as jam planuoju staigmenele.Kadangi negyvenam kartu,tai retai kada tenka sugult i viena guoly,tai si savaitgaly planuojam dviese vaziuoti i soda.Paimsiu zvakiu,vyno,muzikos.Pasoksiu jam.O del sokio judesiu manau nereiketu pergyventi,nes kai isijauti i muzika savaime gaunasi,kad kunas juda.Uz rankos gali ji pagriebti kartu pasokti.Manau gera mintis butu sokti,po biski nusirengineti. blush2.gif
Atsakyti
Mūsų siurprizai mažyčiai, pvz.:
1) Rytais aš pirma keliuosi į darbą, tad, jei spėju kartais rytais paruošiu jam pusryčius mandresnius nei sumuštiniai, uždengiu dangčiu ir parašau laiškelį "Mano saulytei" blush2.gif Vėliau, kai jau būnu darbe gaunu sms, kuriame esu palepinama žodžiais ir bučinukais.
2) Jis kartais nieko nesakęs nulekia į virtuvę, padaro arbatos ir atneša į lovą su kokiais nors mano mėgiamais skanumynais (šokolado, sausainių su sviestu ar pan.) bigsmile.gif
3) Kartais be progos gaunu gėlyčių, ypač smagu, kai randu jas atsitiktinai su rašteliu, kupinu mielų žodelių 4u.gif
Atsakyti
MB kartais paskambina man vaziuodamas namo ir liepia susiruosti, nes vaziuosim valgyti ledu wub.gif Paprastai jis grizta namo, pailsi ir tada tariames, ar kur nors vaziuoti, tai kai taip netiketai padaro, labai smagu buna wub.gif
Atsakyti
Penktadieni su vyru pasiimkit miegmaisi, buteli gero vyno ir lekit kur nors i gamta pernakt ziureti krentanciu zvaigdziu 4u.gif puikus dalykas thumbup.gif
Atsakyti
manau kiekvienas romantika isivaizduoja skirtinai vienam tai seksas kitam zvkes su vynu treciam romantika kai musa sekso metu lotuliukas.gif bet savo vyriui pasokti manau nedristat todel kad nepasitikit juo ? wub.gif
Atsakyti
as tai ko gero viena isimintina staigmena turejau kai is darbo gryzau islipau is autobuso stotelei o vyra lauke su gele rankoje per lietu apsviestas lempos virsum jo tai vaizdelis pasaka wub.gif bet tas buvo kol buvom nesusituoke o db staigmeneliu nepamenu nors ir as nieko nebesugalvoju schmoll.gif
Atsakyti