Įkraunama...
Įkraunama...

Vaiko migdymo ritualai

QUOTE(*gidryte* @ 2008 08 14, 10:00)
sveikos mamytes, paskaiciau apie migdymo ritualus, ir prireike jusu patarimo, kaip pripratinti maziuka uzmigti pati? jam jau metukai o vis dar uzmiega suapamas ant ranku  doh.gif  kazkada bandziau skaityti jam knygutes (tai bandau daryti nuo kokiu 6 menesiu) tai jis jas plesia man is ranku ir varto pats, tai dar labiau issiaudrina  doh.gif

musu situacija analogiska, reikia migdyti(suoti) ir dienos, ir nakties miegui... g.gif
Atsakyti
Sveikos mamytes as irgi is pat pradziu savo maziuka migdziau supdama ant ranku po to guledama salia,o dabar aciu dievui nereikia nei guleti salia nei supti-ptas ilipa i lovyte uzsikloja pasiima kokiu nors zaislu su jais pasneka ir uzmiega-aisku kambary turiu buti su juo bet galiu daryti tai ka reikia,tai siunu tai skaitau,tai prie kompo pasedziu....
Atsakyti
As savo suneli, nuo pat mazians pradinau miegot savo lovytei, tai paguldydavau ji ir jis pats umigdavo. aiku kaip jis serda as ji paguldau prie saves, padainuoju jam 4u.gif tada greiciau uzmiega, arba kai pati labai noriu miegot tai guldau pas save i lova. o taip dazniausiai paguldau i jo lovyte ir jis pats uzmiega, aiku pries tai pasivartys koki pusvalandi thumbup.gif
Atsakyti
Na mes turbut problemu del miegojimo turejom labai nedaug - tfu tfu tfu mirksiukas.gif Manoji princese wienamiega atskiram kambary nuo 2 menesiu. Nuo pat mazens niekada neguldydawau per priewarta, jau kai pradedawo zirzent paguldydawau i lowyte ir iseidawau.. leisdawom truputi ir pawerkti aisku stowi uz duru ir klausai - dazniausiai pazirzaliuodawo ir uzmigdawo - jei isiwerkdawo tai grizdawau ir supdawau. Nuo pat pradziu musu ritualas budawo toks - nusimaudo, apsirengia paguldai i lowyte - pawalgo pienuko, soskyte, sawo palyte ir wiskas - labanaktis. Ir dabar jau kai aprengi pizamyte tai jei kas buna kambary wisiems pati pasako ate ir ejna miegucio wub.gif Dabar wis galwoju gal jau reiktu atpratinti nuo pienuko naktinio g.gif nes jau ir dantukai 9 gal pradeti jau dantukais rupintis!? blink.gif na kai augo dantukai tai budawo wisko, bet praejus skausmams sawaime grizdawom prie senojo ritmo. Buwo mociutes ipratine uzmigti laikant ranka... bet atpratinom blush2.gif
Atsakyti
aš savo panelę norėčiau pripratinti jog užmigtų viena ax.gif dabar reikia kartu gulėti, paglostinėti.o vakarais ir pasakos užsimano.ir dar sugalvoja apie ką pasaka turi būti doh.gif va,tada liejasi mamos fantazija biggrin.gif norėčiau,kad pati jau užmigtų ir nereikėtų man kartu su ja eiti į lovą.
Atsakyti
Mano dukrelė, kai gyvenom vieno kambario bute, tai irgi tekdavo ir ant rankų supti, ir pas save pasiguldyti. O sūnus tai kai buvo 11mėn jie jau turėjo savo atskirą kambarį, tai perkėliau su visa lovyte pas sesę ir iki šiol tfu tfu nėr problemų, na kartais aišku reikia pastovėti šalia jo kol užmigs, bet dažniausiai išgeria pienelį ir aš ar vyras, na kas paima buteliuką, pasakom kad einam išplauti o tu pakauk gerai, jis pasako gerai ir viskas durys uždaromos ir vaikai miega thumbup.gif
Atsakyti
O mes uzmiegam bendroj lovoj arba supami doh.gif
Atsakyti
aš tai pagiuliu šalia, kai prisnūsta, perkeliu į lovyte karto su meškiuku. aišku, būna, kad apsiverkia, nori atgal. tada geriausiai padeda tėtis - kai jis paguldo į lovytę (su meškiuku, aišku smile.gif) nebūna jokių ašarų - vis tiek ne mama ir nesusigraudins smile.gif
Atsakyti
Sveikos mamos. Noriu jūsų paklaust, kai vaikus jau migdot naktinio miego, ar vaikams skaitot pasakas, ar supat, ar lopšines niūnuojat. g.gif Maniškė tai užmiega kai pradedu lopšines niūniuot. verysad.gif Yra mamų kurios įjungia televizorius ar radijas kad nereiktų pačioms dainuot. Kaip jūs elgiatės. Pasidalinkit mintimis.Kiti vaikai bijo tamsos ar paliekat šviesas kol užmiega. fear.gif scare.gif cray.gif
Atsakyti
O kas čia blogo lopšines dainuot? Juk tai nuostabu wub.gif Maniškė nenori, kad jai dainuočiau schmoll.gif Užmiega be supimų, televizorių, blausią šviesą palieku, bet ne dėl jos, o dėl savęs.
Atsakyti
QUOTE(mylimuke @ 2008 10 20, 01:25)
O kas čia blogo lopšines dainuot? Juk tai nuostabu  wub.gif  Maniškė nenori, kad jai dainuočiau  schmoll.gif  Užmiega be supimų, televizorių, blausią šviesą palieku, bet ne dėl jos, o dėl savęs.

Mes irgi taip pat, pasiima savo suniuka ir pats užmiega.
Atsakyti
iki šiol migdau ant rankų, niūniuojant lopšinę.
nieko blogo nematau tame. tik kuo vyresnis, tuo greičiau užmiega biggrin.gif
o jei neužmiega, palieku gulintį lovytėj ir išeinu niūniuojant. užsižaidžia, užsimigdo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vataipva: 20 spalio 2008 - 14:28