Įkraunama...
Įkraunama...

Vaiko migdymo ritualai

Pavartom kartu knygutę ir palieku vieną kambary, taip ir užmiega. Lemputės mažei dar nereikia, dar nedaaugo iki to amžiaus kai tamsos bijo biggrin.gif
Turbūt gerą balsą turiu, nes kai tik pradedu dainuot, mažiukė patempia lūpytę ir labai graudžiai pravirksta, o vyresnioji mandagiai paprašo, kad gal mes su tėčiu geriau nedainuotume blush2.gif tongue.gif biggrin.gif
Atsakyti
pietu miegelio eina miegoti tik su buteliu... kompotas, sultys ar arbata, o nakciai aciu D jau atpratinom, issiplauna dantukus ir einam arba abu miegoti, as jam padainuoju ir uzmiega, arba buna toks pavarges, kad gulasi, pasivarto ir uzmiega pats, nereikia nei mamos
Atsakyti
Mano dukrytė užmiega su lėle rankose ax.gif Aš tik šalia turiu pabūti kol užmigs. Anksčiau reikdavo grostyti galvą, bet atpratinau ax.gif
Atsakyti
paskaitom knygele peliukas lukas nenori miegoti tongue.gif , kuris galiausiai uzmiega, isjungiu sviesa ir pasedziu kol uzmigs.

o tie migdimai prie tv, tai atskira tema, mano giminaite,taip daro, nieko jei nesakiau, bet man atrodo ziauriai, mes patis miegamajame televizoriaus neturim, manau tai vargintu ir mums ir vaika, o cia vaikui specialiai ir per piet ir vakare, o paskui telieka klausyt apie tv zala g.gif
Atsakyti
Man tai labai padeda, telebimbam lopšinė, tik pradedu niuniuoti biggrin.gifu varliukai ma-i pasiklydo nakty, tai žiūrėk jau akytės ir merkias. thumbup.gif
Atsakyti
4u.gif 4u.gif 4u.gif :4u:paguldau,apkamsau,ir pati uzmiega.
Atsakyti
Mažylį paguldau į lovytę, išjungiu šviesą, išeinu ir uždarau duris. Ji netrukus "lūžta". Kažkada bandžiau lopšines dainuoti, bet jam labai nepatiko. Vyresnėlis užmigdavo tik tuomet kai dainuodavau lopšines, tad beveik nuo pirmų jo gyvenimo dienų teko dainuoti. Kai sulaukė beveik 2 m, lopšinės jam ėmė kelti juoką. Tada atėjo pasakų eilė. Vėliau- kitokios knygutės, vaikiškos enciklopedijos.
Atsakyti
As pasupu ir supdama niunuoju lopsine ir taip uzmiega maziukas. O dukra nuo mazens bijo tamsos tai kaip eina miegoti palieku sviesa, o kaip uzmiega tai isjungiu
Atsakyti
QUOTE(mamyte/b @ 2008 10 22, 21:48)
4u.gif  4u.gif  4u.gif  :4u:paguldau,apkamsau,ir pati uzmiega.

Kaip Jums pasiseke. maniskis kai guldom miegoti tai nenori nieko klausytis, nei pasaku nei daineliu, ijungiam tyliai muzika tai jis dar pabizineja po buta, ir po truputi link lovas slenka, ir seip ne taip uzmiega..
Atsakyti
Dienos miegiukui tiesiog paguldau, apkamšau, palinkiu saldžių sapnų ir viskas. Miega. Vakare užmiega tik mūsų lovoj- paskaitom knygą, pasaką pasekam, kartais dainelės paprašo,- lopšinę dainuojam. Ir užmiega mirksiukas.gif
Atsakyti
Atsibuciuojam, paguldau, apkamsau, ir iseinu..

Ai, dar butinai turim ale maldele sukalebeti...Angeleli, sarguzeli, saugok musu Austukeli smile.gif...

Kazkaip nuo mazytes taip. Ir kazkada bandziau maldeles nebesakyti, tai pupa pati sakyt pradeda:)..
Atsakyti
ir nakty ir diena migdau taip pat nunesi i lovyte paguldai ir ji pati uzmiega, diena dar kartais ir kokia valanda prasneka kambary bet paskui vistiek uzmiega, o nakciai vis dar geriam pienuka, tai jo pasildau duodu buteliuka, minksta zaisliuka ir ji gan greitai uzmiega.
Atsakyti