Įkraunama...
Įkraunama...

Vaiko migdymo ritualai

Musu pupa vakare eina miegoti 21val, bet uzmiega vidury pas mus lovoj, tada miegancia perkeliu i jos lovyte, kitaip negaliu miegoti, trukdo. Padariau klaida, kad nuo pat mazens nemikdziau jos lovoj. Su antru taip nedarysiu.
Atsakyti
mes tai gulames kartu,dar pries miega vandenuko is buteliuko pageriam ir miegam.
Atsakyti
Mylu mylu wub.gif , paa oro_buckis.gif , labanaktis bye1.gif ir kleckas būną nuneštas į savo lovytę, paseku pasaką ir vaiko jau nebėra smile.gif Bet užtat dieną kiek vargo būna doh.gif Ir veksmai, ir klyksmai verysad.gif Kartais net pati susigraudinu doh.gif
Atsakyti
Mes jokio navarotno ritualo neturim... nesupu, nes del nugaros skausmu ir negaleciau... Maniske issigudrino isikabint i plaukus, zaist su jais, taip ir uzmiega... ax.gif kartais uztenka tik rankytes, bet bet kokiu atveju turim tureti "miegojimo partneri" - ciuci wub.gif
Atsakyti
tikrai nuosirdziai pavydziu toms mamytems kurios uzmigdo be ipatingu pastangu.mano suneliui 1m ir 11men,bet be mamytes kruties niekaip neuzmigdau ax.gif keliasi nakti daznokai zodziu vargstam cray.gif gal neitema as,bet kaip kitom mamytem su tuo ilgu maitinimu? g.gif
Atsakyti
Išgeria pienuko, tada pasėdi ant puodo. Pasibučiuoja su tėtuku arba su manim (priklausomai nuo to kuris migdys). Susirandam dūdą ir einam į lovytę. Pats atsigula ir dar liepia šalia atsigulti. Dar palinkim mažyliui saldžių sapnų ir paliekam užmigti. Tiesa kartais tenka ir šalia pagulėti, nes pilietis ateina pas mus su veido išraiška: nu veikiam ką nors, aš jau pamiegojau lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Pirmiausia su visais atsibuciuoja (tetis,mociute, senelis) tuomet einam i lovyte, paduodu pienuko isgeria, pasako visada aciu biggrin.gif atiduoda buteliuka, ant soniuko ir miega, dar kartais ate arba ki pasako biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(juraciukaslt@ @ 2008 04 26, 18:41)
Musu pupa vakare eina miegoti 21val, bet uzmiega vidury pas mus lovoj, tada miegancia perkeliu i jos lovyte, kitaip negaliu miegoti, trukdo. Padariau klaida, kad nuo pat mazens nemikdziau jos lovoj. Su antru taip nedarysiu.

Mes irgi ilgai miegojom kartu Bet dabar jau esam nupirke lovyte didesne i kuria ir as telpu smile.gif TAi vakarais atsigulam abi kartu, paskaitau as jai n knyguciu pati atsinesa kiek tik gali panesti , po to pakasau nugaryte butinai ir pasibuciuojam. Po viso to jau ateina labai greitai miegelis wink.gif
Atsakyti
Iš pradžių ji paguli mūsų lovoje, o paskui pati į savo lovytę eina, BŪTINAI ranką turiu duoti, apsikabina mano ranka arba ant akių užsideda mano ranką ir taip užmiega..Kartais pasaką iš savo galvos papasakoju arba kokią dainikę padainuoju mirksiukas.gif
Atsakyti
Musu dukryte mıgdant rıtualu nera, tıesa vıenu metu jı labaı mego, kaı prıes mıgdant darydavom jaı vıru vıru kose. Mazojı patı neuzmıega ır neturı pastovaus grafıko, o vısı mano bandytı ıvestı rıtualaı po savaıtes dvıeju atsıbosta, jaı reıkıa vıs ko nors naujo. Dar ıkı sıol mıgdau ja arba lauke su vezımelıu stumdant arba vakare namuose su vyru supam ı kaldrute pasıgulde, kıtaıp neuzmıega, o net ır taıp sunkıaı uzmıega g.gif
Atsakyti
Dieną prieš miegą pasėdim ant puoduko, tada į lovytę, uždarau duris ir pats užmiega.
O nakčiai dar prieš gerą savaitę duodavau pienuko pagert, dabar jau be jokio pienuko, paguldau į lova ir liulia ax.gif
Atsakyti
dabar dukryte uzmiega su pasakomis, pasakoja tetukas arba valinskiene, balsyte thumbup.gif
Atsakyti