Įkraunama...
Įkraunama...

Vaiko migdymo ritualai

QUOTE(vaivai @ 2008 05 19, 09:32)
Ta pati situacija, pietų miegelio labai lengvai užmiega, lėlę apsikabina, paguldau į lovytę ir pati pasiniūniuodama užmiega.
Bet vakarai - tai košmaras doh.gif , ir taip nuo gimimo. Gal sakau pervargsta, bet juk būna ir ramesnių dienų. Tai kartais ir supu, ir lopšinės, ir glostau, kol pataikau ko nori ...Būna kad migdomės irgi apie 40min, o kartais 10-15 min.
Patarimus jau kelis išbandžiau, bet jei palieki, tada taip įsiverkia, kad paskui išvis neina nuraminti.

O gal atvirksciai ji nepavargusi,todel ir tenka ilgai migdyti,gal pabandykit veliau guldyti.
Atsakyti
QUOTE(laukinukė @ 2008 05 19, 10:38)
Kai mamos nėra šalia, ir maniškė pati užmiega. O kai aš šalia, jai turbūt tiesiog gera prisiglaudus užmigti. O man irgi mielas tas vaizdas, tegul ir iki 5 metų  blush2.gif

Matot ne visos turim galimybes iki 5 metu migdyti.....as pati pametinukus turiu nelabai lengva butu susitvarkyti
Gerai,kad kai jusu nera pati uzmiega,o kiti vaikai tai neuzmiega ir asaru daug buna,nes buna labai prisirise prie tu ritualu
Papildyta:
QUOTE(miglla @ 2008 05 19, 10:37)
As taip pat uz tai,kad vaikas mokytusi uzmigti pats.Zinau suaugusiuju kurie pries miega turi muzika ar televizoriu isijungti,nes kitaip sunkiai uzmiega,o tai dazniausiai ir yra lopsiniu ir supimu pasekme.Daugelis zinomu vaiku pediatru rekomenduoja mokyti vaikus  nusiraminti ir uzmigti pacius,o kad butu lengviau laikytis rezimo-t.y.visad eiti panasiu laiku miegoti,atlikti tuos pacius ritualus pvz.nusiprausti,issivalyti dantukus ir t.t.galima pries miega ir pasupti,bet nesupti tol kol uzmigs.

Mes taip ir darome smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linna: 19 gegužės 2008 - 08:49
Siandien jau lengviau uzmigo, nors vis tiek 25 min. Padariau lengva peciu ir nugarytes masaza,tai nusiramino greiciau.

Pabandykit mamos,kam sunkiai sekasi migdyt.

O del supimo,tai niekad vaiko nesupau,nes po to kai pripranta, sunkiai atpratint,geriau padainuot ar kokia ramia pasakele pasekt...
Atsakyti
nebandziau palikt vienos uzmigt, bet ir nenoriu, kiek ilgai dar ji man duosis prisiglaust ir palaikyti rankute, paskaityt pasaka.... ji tuoj uzaugs ir nebenores viso sito ax.gif Prigulu pati vakare kokiai 15-20 min. ir ji salia uzmiega, saugi ir rami, nes salia mamyte wub.gif
Zinoma puiku jei vaikutis prates uzmigti pats, bet mes to net nebandem, manau ateis laikas, ir ji nores miegoti viena smile.gif
Atsakyti
Maniškis apsikrauna lovytėj teletabiais, mėgstamais miego kiškiais visiems žaislams, man ir sau dažniausiai padainuoja " aaaa pupa" hihihi.gif Kartais abu kartu padainuojam, ir viskas - deda galvą ant pagalvės, žaislams akytes "parakinėja" ir užmiega wub.gif
Atsakyti
Pietu miega su Mocartu vaikams, o vakare didzioji sese pvz. rodo thumbup.gif
Atsakyti
Diena sunkiau uzmigdyti,nenoriai,bet vcakar epati uzmiega
Atsakyti
pas mus du variantai:
1) pasakele, lopsine jau gulint lovytej
2) kai negalim pirmojo - sofa didziajame kambaryje, kaldryte ir travel kanalas biggrin.gif
Atsakyti
mes migdomes taip:
padarom ate visiems zaisliukam, pabuciuojam teti, padarom ate, tada einam i lova - lovyte jo salia musu, jis laipioja pirmyn atgal simta kartu, dainuoju dainele, sekam pasaka, visada ta pacia - as tik pradedu,o jis savo kalba tesia biggrin.gif nu ilgiausiai per pusvalandi, trumpiausiai per 10 min, ir uzmiega, aisku jau visai pries uzmiegant kartais dar papraso rankytes.
Atsakyti
QUOTE(Fenomenali @ 2008 05 21, 16:07)
Maniškis apsikrauna lovytėj teletabiais, mėgstamais miego kiškiais visiems žaislams,

ir mano taip pat, bet butinai turi buti mama arba tetis salia, vienas stresuoja.
Atsakyti
Dabar užmiegam taip
1.įjungiu naktinę lemputę.
2.pamaitinu MP.
3.mažylis atsuka man nugarytę ir užmiega per 15min. thumbup.gif aš galiu žiūrėti tv arba skaityti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mazyte @ 2008 05 21, 00:01)
nebandziau palikt vienos uzmigt, bet ir nenoriu, kiek ilgai dar ji man duosis prisiglaust ir palaikyti rankute, paskaityt pasaka.... ji tuoj uzaugs ir nebenores viso sito  ax.gif  Prigulu pati vakare kokiai 15-20 min. ir ji salia uzmiega, saugi ir rami, nes salia mamyte  wub.gif
Zinoma puiku jei vaikutis prates uzmigti pats, bet mes to net nebandem, manau ateis laikas, ir ji nores miegoti viena  smile.gif

As taip paciai niekad jos vienos uzmigti nepalikdavau biggrin.gif . Nesuprantu to, kai mamyte stovi ir sako "na viena karta paverks (pareks), kita paverks ir uzmigs". Negaliu as klausyti kaip mano mergytes reikia. Ka as neigali, kad negaliu savo vaiko pasupuoti ir pamyluoti blink.gif
Aplamai iki pusantru metuku ant ranku supuodavau.
O dabar, kai mes jau paaugusios, tai naktelei uzmiegam taip:
atsigulu salia, ji man paniuniuoja losine, kuria as jau dainuoju. Paskui ateina mano eile niuniuoti lotuliukas.gif
JI praso, kad padeciau savo galva jai ant kojeliu, ar prigulciau ant pilvelio(aisku, man pusiau pakelta galva nelabai patogu). Ir terebena mano plaukus wub.gif Galiukais plauku vedzioja per pirstelius ir delnukus, dar bando ir iki ausytes pritraukti lotuliukas.gif
Bet kokiu 10-15 min ir mes jau saldziai miegam wub.gif
Bet gi kiek tos tokios vaikystes yra??? reikia pasidziaugti vaikiuku savo kol dar leidziasi miliuojamas. wub.gif juolab, kad paciai man tas ritualas suteikia tiek daug geru prisiminimu ir geru emociju wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dzanetukas: 05 birželio 2008 - 07:45