Įkraunama...
Įkraunama...

Provansas ir klasika mūsų namuose

QUOTE(zyliukas @ 2010 05 04, 19:22)

ai va pasigirsiu, isigyjau rema va toki, i ji desiu veidrodi ir kabinsiu ant zidinio. o maziukus kur nors salia padizaininsiu smile.gif

Geras, lygiai toki pat rema turiu, tik dar niekur nepakabinusi bigsmile.gif Ideja su veidrodziu labai netgi liuks thumbup.gif

Ziuriu musu skoniai sutampa smile.gif , pradedant tapetais baigiant remais biggrin.gif
Atsakyti
na galiu vonia su jranu parodyt smile.gif ale ja kol uztyyyyyso. 6 vyrai tyso, gi akmens mases uzsinorejom.... tik dar ten dades plyteliu i krastu..... ir ta tarpa virs vonios dar uztvarkys smile.gif
user posted image
jau kita savaite pazadejo grindis sudet doh.gif siaubas kaip mum su ju dejimu laika pravilkino. verysad.gif
Atsakyti
Vonia, kaip vonia, bet kranas tai super bigsmile.gif bigsmile.gif
Na su meistrų žadėjimu jau esu susidūrusi. Man visas duris buto gamino tris mėnesius. Kol atvežė jas, sulaužė durų staktą doh.gif, tai taip teko dar dvi savaites gyventi be vonios durų schmoll.gif
lauksime kitų nuotraukėlių 4u.gif
Atsakyti
zyliuk grazu pas jus jau labai,zidinys wub.gif wub.gif ,o prie grazuolio krano man truksta vonios ant kojeliu,permoderni ji cia. ax.gif
Atsakyti
zyliuk, nepasakysiu nieko naujo.... vonia, kaip vonia , bet kranai wub.gif as nebusiu bais originali, bet man irgi labiau noretusi vonios ant kojyciu.... kokia as ir pas save ruosiuos tureti wub.gif o kranu vaizdo ideja, tai tikrai nusiziurejau, jau labai nepykit flirt.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nostalgie: 09 gegužės 2010 - 00:41
QUOTE(elitarai @ 2010 05 09, 00:56)
zyliuk grazu pas jus jau labai,zidinys  wub.gif  wub.gif ,o prie grazuolio krano man truksta vonios ant kojeliu,permoderni ji cia. ax.gif

del vonios tai as sutinku, labai norejau ant kojeliu, bet kad jos labai brangios, ir siaip labai nedidukes. ziurejau bet...... na kaip sakos kazkada kita kart smile.gif pasikeisim.
ir jas reiktu statyt jau per vidury kazkur vonioj kad visas grozis matytusi. per vidury kazkaip nesistate mum. na tai zodziu paprasta paemem ta vonia nieko blatno. as labai nroejau ir visu praustuvu ir klozetu retrovu, bet kaineles doh.gif doh.gif
tai ai, kadanors kai noresim pasikeist ir turesim daaaug lysnu pinigu... lotuliukas.gif tada pasikeisim.
Atsakyti
vonia ant koju uz 3,500 gali nupirkti,gal ir pigiau.gerai paieskojus.Manoji prie sienos,bet sutinku-vidury vonios kamb.butu faina.
Atsakyti
ir dar jeigu statyt vidury, siaip labai taskosi, tai nebent turint atskirus vinios kambarius prie miegamojo tik teveliu tada galima butu padaryt, pas vaikus vel kitokia. bet dabar kai turesim relaiai viena vinios kambari ant visu miegamuju, tai renkames kas praktiskiau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(zyliukas @ 2010 04 15, 17:27)

o pas save dar mastau ka daryt po stiklu. ar levandas ar geles ar alyvuoges.
sita foto tik jum kad matytumet apie ka kalbu, bet tai vienas is jo darbu smile.gif
man asmeniskai Paryzius gal nelabai tiktu, bet spalvine gama tai man tokia irgi labai tiktu.

Maciau (pas save neturiu). Uz stiklo pripilta kavos pupeliu - laaabai liuks.
Del stiklo - kad reiks valyti - visiskai neabejokite - yra sluosciu, kurias tik su vandeniu suvilgius (be chemikalu) galima lengvai nuvalyti - nereikia net nusausinti - nudziusta graziai, atrodo idealiai. Tas pats kaip stalvirsi valyti - keliais metrasi ilgesni ir tiek (zinau apie ka kalbu - pas mane ne stiklas, o veidrodis yra toje vietoje)
Atsakyti
QUOTE(Bambeklė @ 2010 05 10, 14:01)
Maciau (pas save neturiu). Uz stiklo pripilta kavos pupeliu - laaabai liuks.
Del stiklo - kad reiks valyti - visiskai neabejokite - yra sluosciu, kurias tik su vandeniu suvilgius (be chemikalu) galima lengvai nuvalyti - nereikia net nusausinti - nudziusta graziai, atrodo idealiai. Tas pats kaip stalvirsi valyti - keliais metrasi ilgesni ir tiek (zinau apie ka kalbu - pas mane ne stiklas, o veidrodis yra toje vietoje)

oi nebalamutinkit manes lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
jau nusprendus buvau nedaryt, dabar vel abejoju biggrin.gif
Atsakyti
nedaryk, nedaryk biggrin.gif laikina mada cia su tuo stiklu rolleyes.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Nostalgie @ 2010 05 10, 21:00)
nedaryk, nedaryk  biggrin.gif laikina mada cia su tuo stiklu  rolleyes.gif  biggrin.gif

doh.gif g.gif

nu jauciu vistik atsisakysiu stiklo. prasysiu savo dazytojo kazko originalaus, arba ieskosiu kokiu idomiu plyteliu. mirksiukas.gif
bet dekui visom uz savo patarimus ir nuomone.
Atsakyti