QUOTE(Diija @ 2008 04 04, 16:27)
Sveikos
Prisistatau naujoj temelėj
Nu šiandien lyg geriau jaučiuos (pfu pfu pfu) naktį dar viduriavau, o dieną jau nebe.... vistiek neišlaikiau iki galo dietos ir prikirtau plovo (nors ten pagrinde ryžiai su pora gabaliukų kiaulienos)
Graži dienelė šiandien buvo.... nusipirkau
linines kelnes, bet ne neščiųjų, o paprastas, bet didelio dydžio.... manau siuvėja padarys iš jų nėštukines, nes labai jau norėjau lininių kelnių, o nėštukėms skirtų neradau.
Rola, mane tai pykino iki kažkur 11sav. ir kelių dienų, bet niekada nevemdavau... visoms skirtingai su tuo pykinimu kaip ir su kitais požymiais ar savijauta....
saunu, kad laikaisi gerai!
as pirkausi linines kelnes Pasaulio drabuziuose 16 dydzio, suplesiau per 2 men, bet atitarnavo labai puikaii, nes vasara buvo karsta ir spalvyte linksma buvo. siemet irgi ten pirksiu.
QUOTE(sauda @ 2008 04 04, 17:49)
Sveikos mergaitės

Žinot nesinorėjo nieko rašyti,bet jei jau kartu,tai kartu viską praeiti.Man praeitą savaitę padarė valymą,nes vėl vaikutis nesivystė
apsiverkiau, juk mes vienodai ejom

ir as tik su aspirinu
laikykis, drauge.
QUOTE(bafyte @ 2008 04 04, 20:20)
priimkit ir mane. Pirma nestuma turejau neisystanti, dabar yra 8 savaites, tos akuserines, pradzioje tepliojo, pradejau gerti duphastona, praejo. Dare echo, atitinka kaip 6 sav, bet gydytojas neleido nusimnti, liepe ateiti po savaites ir jei bus paauges, tai vadinasi viskas gerai.Turiu nedarbinguma jau antra savaite, guliu namuose ir tikiuosi laimingos pabaigos.
O kokius vaistus cia leidziates ir nuo ko?
mes geriame aspirina ir dauguma leidziasi vaistus nuo kresuliu ir trombu, kad kraujas but skystas ir neuzaktu vaikucio kraujagysles, tuomet budavo nesivystantys nestumai. aspirina sirdininkams galima net profilaktiskai gerti. o gal tau pasisesk ir be gydymo, ko nuosirdiai linkiu
Papildyta:
QUOTE(sauda @ 2008 04 04, 18:41)
Dėkui už palaikymą

Žinai,juk mes stiprios.Jau tą pačią dieną,kai padarė valymą,registravausi pas A. dar ligoninėje būnant,nors atrodė ir vėl viskas slysta iš po kojų,bet žinau jei dabar pasiduosiu,tai paskui bus dar blogiau.Dabar jau bandau gyventi naujom viltim,nes labai noriu
cia merginos turi patarimu, kaip pastoti is pirmo karto