sveikutės, vermikulito vilnietės galite nusipirkti mačiau yra Senukuose, Ukmergės pl. tik vadinasi agrovermikulitas. Supakuotas į tokius plastikinius indus po 3 litrus, kaina apie 10,99 lygtai. Ant etiketės nupiešta aochidėja, manau tai tas pats vermikulitas. O siunčiantis iš orchidėjų internetinio psl. gan nemažas pašto mokestis mokestis prisideda patarkit kas sekate mėnulio kalendorių kada geros dienos persodinti augalus
na sveikutes, o as po iseigniu savo grazuoles radau padziuvusias nors buvau ka tik palaiscius na bet berods atsigauna vis mastau, kaip cia mano grazuoles rudeni isbus nes reiks vest dicki operuot, tai ar vel bus dideliu netekciu su MB laistymu
na sveikutes, o as po iseigniu savo grazuoles radau padziuvusias nors buvau ka tik palaiscius na bet berods atsigauna
vis mastau, kaip cia mano grazuoles rudeni isbus nes reiks vest dicki operuot, tai ar vel bus dideliu netekciu su MB laistymu
Gražus saldainiukas tavo, aš savojo irgi laukiu pražystant. Tiesiog net neiškenčiu kol daugiau pasaiskleis, bet pirmieji žiedukai patys laukiamiausi... aš giriuosi , o jūs džiaukitės !