Įkraunama...
Įkraunama...

Sanpaulija... XV tema.

QUOTE(rimulėėė @ 2008 04 30, 06:45)
Aš ir pati esu bandžiusi,tik tas buvo žiemą ir mano asmeninis rezultatas buvo toks,kad knatas pasiteisino dviem savaitėm... vėliau rezultatai nebedžiugino..... blush2.gif 

O kodėl paskui nebedžiugino, kas atsitiko? pakomentuok plačiau. Ar negerai pasodinta buvo, ar knato storis netiko, ar dar kas nutiko?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kerpena: 30 balandžio 2008 - 08:40
,tik tas buvo žiemą ir mano asmeninis rezultatas buvo toks,kad knatas pasiteisino dviem savaitėm... vėliau rezultatai nebedžiugino.....

O kas nutiko po 2 savaiciu? Pas mane dar irgi gal tik apie koki menesi, tai nenoreciau "prisizaisti" doh.gif ax.gif

Va va, kerpena mane aplenke lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo eya: 30 balandžio 2008 - 08:42
Nebedžiugino-tai puvinys įsimetė...
Ir aš nežinau kas blogai buvo...Knato storis -palei rekomendacijas..
Taip ir liko neaišku..gal netiko mano gryčia su nepastovia kūrenimo temeratūra.. o gal žemės mišinys blogas...
Vienu žodžiu ..pati ruošiuosi dar daug skaityti,..ir bandyti.

Tik šiuo metu kažkaip gaila eksperimentuoti su savom sanpaulijom...Va paaugs vaikai ,kuriu pasilikau po kelis tai ir tupdysiu ant knato- eksperimento dėlei.
Vieni gyvens taip kaip auga dabar -tokiam žemės mišinyje..kitiems reiks paieškot gal knatiniam laistymui yra kokios rekomendacijos...
Atsakyti
Man neduoda nei vienos žinutės pasiiūrėt. Kas čia atsitko?
Atsakyti
Kažkur mačiau, kad knatams naudoja pedkelnių juosteles tam tikro pločio, dabar neprisimenu kokio. Atrodo RS nuorodų skyrely buvau radus. Kažkoks rusiškas psl.

rimule, o kokį tu knatą naudojai?
Papildyta:
QUOTE(vailija @ 2008 04 30, 10:56)
Man neduoda nei vienos žinutės pasiiūrėt. Kas čia atsitko?

Kokios žinutės?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kerpena: 30 balandžio 2008 - 09:59
aš apie pėdkelnes irgi skaičiusi esu.. beta š mėgstu gerai info prisirinkt prieš darant..visada geriau mokytis iš svetimų klaidų.. blush2.gif
Atsakyti
na man irgi kazkaip baugu su tuo knatu g.gif
Atsakyti
Rudenį, kai buvo išjungtas šildymas, knatas man netiko, vazonėlis visąlaik buvo per drėgnas, tačiau vasarą, manau, turėtų pasiteisinti.
Atsakyti
Tame neturiu jokios patirties, kažkaip net nesu bandžiusi "sodinti ant knato" lotuliukas.gif nebuvo poreikio, jei jau ir tenka palikti ilgesniam laikui, tai pasitikiu "ūkvedžiu" mirksiukas.gif , man kažkaip patikimiau. Aišku prieš tai jį gerai prainstruktavus. bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sigute*** @ 2008 04 29, 16:38)

aš giriuosi blush2.gif , o jūs džiaukitės ! lotuliukas.gif

Silverglade Apples ...user posted image

Labas tokio grožio augintojos. Tikrai va tokios nesu regėjusi. Nė kiek ne gėda girtis. Ir kokių grožybių jūs turite, trūksta žodžių. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Kerpena @ 2008 04 27, 16:05)
Gražūs žiedukai. Maniškė tokia pati, iš tavęs gauta irgi turi kelis pumpurus, bet dar tokius vos įžiūrimus...

tai dziaugiuosi, kad pas tave auga bigsmile.gif .
pas mane kazkaip tie silent prayer gerai uzderejo vaikiukai ir dabar dar turiu papildomu, jei kas nori, tokie per ziema praziemoje, tai jau tikrai toliau turi augti smile.gif
Atsakyti
wub.gif tiesa ..kas ten nori treileriukų...dar vieną turiu...lapukai pamerkti jau wub.gif va tokio gražuolio.user posted image

Negi niekas juo nesusigundys. bigsmile.gif
Atsakyti