QUOTE(Optima @ 2010 02 25, 06:52)
Labai noriu padekoti jums merginos uz supratima. Pirma karta kazkam prisipazinau ir lb keistai jauciuosi
Tikiuosi kad tai istiesu man pades. Siandien nusprendziau pradeti viska is naujo ir stengsiuosi i tulika nebegti
Jus MIELOSIOS ikvepete optimyyyzmo i mano organyyyzma
Mazhulinka musu vaikuciai beveik vienodo amziaus, manasis gime 2007-02-12. Man lb idomu kodel jis neleidzia tau naktimis miegoti? Mano tai puikiai miega. Vat dukryte 1,5 m. , tai tikra huligane. Isivaizduojat, naktis, tylu, visi miega, o ji staiga tik aaaaaaaaaaaa
. Tada mes su vyru abu pasokam
, o sunus toliau miega.
Visai nukrypau nuo temos. Mazhulinka - tai tu saunuole, tik viena karta!!!! O kad as taip galeciau
Tau lb mazai ir betruksta iki pasveikimo. Laikykis
Shiseido net bijau ir pagalvoti apie pasisakyma kam nors, ypac mamai ar draugei
As labai jas myliu ir jos abi yra geriausios, numirciau is gedos 
Papildyta:
O apie kokia knyga eina kalba? mazhulinka ka tu skaitei?

Jus MIELOSIOS ikvepete optimyyyzmo i mano organyyyzma

Mazhulinka musu vaikuciai beveik vienodo amziaus, manasis gime 2007-02-12. Man lb idomu kodel jis neleidzia tau naktimis miegoti? Mano tai puikiai miega. Vat dukryte 1,5 m. , tai tikra huligane. Isivaizduojat, naktis, tylu, visi miega, o ji staiga tik aaaaaaaaaaaa

Visai nukrypau nuo temos. Mazhulinka - tai tu saunuole, tik viena karta!!!! O kad as taip galeciau

Shiseido net bijau ir pagalvoti apie pasisakyma kam nors, ypac mamai ar draugei

Papildyta:
O apie kokia knyga eina kalba? mazhulinka ka tu skaitei?
Mazius mano eina miegoti 6val, kartais atsikelia ir bludineja, galvoja, kad jau laikas keltis, kai istisai ziema tamsu, del to vaikas ir maisosi

Vakar truputi slamsto privalgiau, nes normaliai is lovos islipau tik apie 14val, sulciu issispaudziau, paskui su mazium isejom apsipirkineti, aisku uzejom pavalgyti, nes namuose nelabai kas buvo, ledu pasiemiau

Bet va prastai jauciuosi, nes vakariene gal 9val pasidariau ir ivyko stebuklas- nesugebejau pabaigti ko prisikroviau i lekste

Knyga vadinasi Overcoming bulimia nervosa and binge- eating, a self help guide using cognitive behavioral techniques by Peter Cooper, knyga yra anglu kalba. Nezinau, gal verta lietuvisku paieskoti?
QUOTE(shiseido @ 2010 02 25, 08:06)
Labas rytas.Kaip laikotes?Optima,tai tuo labiau,jei Tu jas myli ir jos Tave-turi apie tai joms pasakyti.Tada tai tikrai Tau bus suteikta pagalba.Man tai jokia cia geda,cia sunki liga,kuria patikek serga nemazai zmoniu,taciau apie tai tyli,butent del to,kad jiems geda...
man nepadejo. kiek zmoniu, tiek nuomoniu. bandyti verta, bet... ne visi supranta, kad ir kaip butu gaila. mano mama nesuprato. gal per daug atsargiai bandziau paaiskinti, reikejo leistis buti pagautai vemiant ar apsiasaroti, bet to nedariau...