Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjos

QUOTE(**violeta** @ 2008 04 27, 12:39)
gal galite patarti kurios trašos geresnės  4u.gif

Yra ivairiu firmu kaip kerincioji rase, gali pabandyti schultz, su guanu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(pyragiuke @ 2008 04 27, 10:31)
kad kol as perskaitysiu visas temas mano gelyte ir numirt gali cry.gif
negi taip sunku imt ir pasakyt, nesuprantu schmoll.gif

O sios temos pirma zinute skaitei? ten gyvas velnias info rolleyes.gif ?
pvz cia
Dzijankos psl, labai daug visko
Atsakyti
QUOTE(Kerincioji @ 2008 04 27, 10:44)
tikrai nenumirs tavo gelyte  4u.gif  ir perksaitysi nedaugiau kaip dvi temas,nes daugiau nerasi-visos istrintos. O mums nesunku,tiesiog kai kas antra diena ateina naujas zmogus ir  kiekvianam isnaujo ir isnaujo viska nuo pradziu aiskinti,zinok kartais nusibosta,jei sakom kad sitoj temoj yra,reiskias yra.
Papildyta:

Geriausios trasos skirtos orchidejom. O firmu yra ivairiu,nusipirk vienas paziuresi ar tinka tavo gelytem,jei nepatinka,tada gali bandyti kitas. Mes visos naudojam skirtingas trasas  4u.gif
Papildyta:

nu tai tu imesk cia nuotrauka,juk mes nematom kaip jos ten atrodo  mirksiukas.gif

jeigu butu ta gele pas mane tai imesciau biggrin.gif , bet yra pas uosvine, jei kada ten nufotkinsiu tai parodysiu biggrin.gif aisku jeigu jai galas neateis iki to laiko
Atsakyti
QUOTE(Taniushka @ 2008 04 27, 12:44)
jeigu butu ta gele pas mane tai imesciau  biggrin.gif , bet yra pas uosvine, jei kada ten nufotkinsiu tai parodysiu biggrin.gif aisku jeigu jai galas neateis iki to laiko

biggrin.gif
Atsakyti
Merginos,reikia jūsų konsultacijos.
Manoji orchidėja bunda iš miego: žaliuoja šaknų galiukai ir pan. Šiandien ją atydžiai apžiūrėjau ir radau naują stieba,bet jis taip nepatogiai tarp lapų augo,kad pati viršūnė nulūžo. verysad.gif Ar verta tikėtis,kad jis auks toliau?
Kaip jūs elgiatės su senais stiebais?Vienos man patarė jį nukirpti,kitos palikti.
Atsakyti
Pratesiu amžinają temą apie šaknis. Gėlytės šaknys turi būt tamsiai žalios ir tvirtos(kietos),bet jos žalios tik ten kur gauna šviesos, ar visos? Manosios kur šviesos negavo tai baltos buvo lens.gif mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(Zivilliux @ 2008 04 27, 14:21)
Merginos,reikia jūsų konsultacijos.
Manoji orchidėja bunda iš miego: žaliuoja šaknų galiukai ir pan. Šiandien ją atydžiai apžiūrėjau ir radau naują stieba,bet jis taip nepatogiai tarp lapų augo,kad pati viršūnė nulūžo. verysad.gif  Ar verta tikėtis,kad jis auks toliau?
Kaip jūs elgiatės su senais stiebais?Vienos man patarė jį nukirpti,kitos palikti.

Stiebo virsune kuri yra luzus patepk cinamonu mirksiukas.gif
Atsakyti
rasiux000,patepiau kai tik pamačiau. 4u.gif Visur ieškau informacijos apie tokį atvejį,bet nerandu,ar jis sugebės toliau augti ar taip ir liks nulūžes po lapais. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Zivilliux @ 2008 04 27, 15:15)
rasiux000,patepiau kai tik pamačiau. 4u.gif  Visur ieškau informacijos apie tokį atvejį,bet nerandu,ar jis sugebės toliau augti ar taip ir liks nulūžes po lapais. verysad.gif

Matai sunku ka pasakyti nematant kiek jis ten luzes g.gif Bet jo dabar nejudink gal suaugs g.gif
Atsakyti
Na,jis spėjo užaugti iki pirmojo narelio,tada atsimušė į lapą ir augo šonu.Matomai neatlaikė svorio ir virš to pirmojo narelio nulūžo. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Zivilliux @ 2008 04 27, 16:18)
Na,jis spėjo užaugti iki pirmojo narelio,tada atsimušė į lapą ir augo šonu.Matomai neatlaikė svorio ir virš to pirmojo narelio nulūžo. verysad.gif

Na jis nedaug paaugo pas tave ax.gif Tai manau suaugs mirksiukas.gif
Atsakyti
Va pasigirsiu issiskleide mano pirmoji isigyta orchideja. Buvo ir renimacijoj ir ekspermentuota ant jos, po 3metu pradziugino wub.gif
Atsakyti