Įkraunama...
Įkraunama...

Dovanos diplominio vadovams (ir ne tik)

Na aš jau kaip ir pabaigiau univerą, baigiamąjį apsigyniau. Noriu kažką padovanoti katedros vedėjui, bet neįsivaizduoju ką g.gif gal kokių patarimų turite? mirksiukas.gif
Atsakyti
Knygynų čekiai patinka dėstytojams, nes literatūros daug perka, o kainos didelės. Praktiška ir neprašausi. mirksiukas.gif
Atsakyti
o už kokią sumą kaži būtų normaliai?
Atsakyti
Pernai už 50 lt pirkom, labai patiko dovana. Dar tiesa rožių keletą, bet mes keli rašėm pas vieną vadovą.
Atsakyti
Aš tai vadovui savo net nežadu nieko dovanoti, tam su pavažiavusiu stogu seniui... lotuliukas.gif Kadangi pas mumis grupė be ryšio,niekas pinigų mestis katedrai kažką pirkti nenori,tai žadu pati kažką padovanoti katedros vedėjui kuris per tuos visus metus su visais žmoniškai elgėsi bei objektyviai vertino mirksiukas.gif
Atsakyti
Na mes tik geliu iteikem visiems komisijos nariams ir stala paruosem pasivaisinti. smile.gif .Nemanau,kad kysis kazka pakeistu...juk dazniausiai jis duodamas po visko...
Atsakyti
Na aš pati dirbu dėstytoja ir kai čia paskaičiau, tai plaukai pasišiaušė, kad dar ir taip būna blink.gif Jau tikrai nemažai studentų pas mane darbus rašė, bet apie jokius kyšius jokių kalbų schmoll.gif man jei atneštų tai tikrai įsižeisčiau, kad nori nupirkti verysad.gif ir jokių žinių jiems nereikia schmoll.gif
Atsakyti
per visas savo studijas nei karto nesu niekam nieko dovanojus - VDU Politikos mokslu ir diplomatijos institute (bent jau tuo metu) tai buvo nepriimta ir netgi kaip ir draudziama ax.gif
pati irgi esu desciusi, tai nesu prasiusi ar gavusi jokio pakisuko (esu gavusi roziu po baigiamuju darbu gynimo nuo viso kurso - buvau komisijoj)
tai net neisivaizduoju kaip cia tas dovanas reiktu dovanot ar priimt g.gif
Atsakyti
Paskaičiau čia ir net nebežinau - ar čia juoktis, ar verkti g.gif visų pirma, atskirkite "kyšį" nuo "dovanos". kyšį duodate, kad dėstytojas nulemtų gynimosi eigą, o dovaną - kai jau jis nebegali nieko pakeisti.

labai prajuokino kažkurios išsakyta mintis, kad dėstytojai už vadovavimą bakalaurui gauna 1000 Lt biggrin.gif kuriam čia univere? biggrin.gif blink.gif

daugumoje universitetų ir kolegijų nėra mokama už recenzavimą - tai čia tai jau tikras galvos skausmas - ir vadovui, ir studentui, nes reikia priprašyti smile.gif pas mus tai dažniausiai būdavo taip - vadovai susitaria tarpusavyje: aš tavo studentą recenzuosiu, tu - mano smile.gif

baigiau visus savo mokslus be jokių dovanų ar kyšių, tik po bakalauro nunešiau vadovui butelį, o jis kaip iš manęs juokėsi, kad yra gi gerų knygų blink.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(draugė_lija @ 2007 02 12, 12:54)
Paskaičiau čia ir net nebežinau - ar čia juoktis, ar verkti  g.gif  visų pirma, atskirkite "kyšį" nuo "dovanos". kyšį duodate, kad dėstytojas nulemtų gynimosi eigą, o dovaną - kai jau jis nebegali nieko pakeisti.

labai prajuokino kažkurios išsakyta mintis, kad dėstytojai už vadovavimą bakalaurui gauna 1000 Lt biggrin.gif kuriam čia univere? biggrin.gif  blink.gif

daugumoje universitetų ir kolegijų nėra mokama už recenzavimą - tai čia tai jau tikras galvos skausmas - ir vadovui, ir studentui, nes reikia priprašyti smile.gif pas mus tai dažniausiai būdavo taip - vadovai susitaria tarpusavyje: aš tavo studentą recenzuosiu, tu - mano smile.gif

baigiau visus savo mokslus be jokių dovanų ar kyšių, tik po bakalauro nunešiau vadovui butelį, o jis kaip iš manęs juokėsi, kad yra gi gerų knygų  blink.gif  blush2.gif

tamsta prasome nepainioti vadovavimo ir recenzavimo ax.gif tai visiskai skirtingi dalykai rolleyes.gif uz vadovavima moka, uz recenzavima daugeliu atveju - ne. Dar yra teke susidurti, kai studente rase labai diplomini specifine tema ir is univero neatsirado apsiimanciu recenzuoti, tai susiradusi praktika (turinti reikiama mokslini laipsni) turejo tartis su juo del recenzavimo uz aciu, nors univero dstytojams mokejo uz recenzavima...
Atsakyti
Nu laba diena.. Mokausi VU ir ne karta jau teko girdeti, kad nei vienas destytojas jokiu priedu prie savo algos uz vadovavima darbui negauna! Lektoriaus alga kaip maximos sales darbuotojo, o darbo iki kaklo. mano darbo vadovas turi 23 bakalaurantus blink.gif nekalbant dar kiek kursiniu jam nesa.
O zmogus net ir tiek darbo turedamas stengiasi, skiria laiko.. O ir siaip yra maloni asmenybe (ir ne koks ispezes marazmatiskas senolis), bendrauti malonu..
As tikrai jam nupirksiu kokia dovana (tik nezinau dar, ar pries gynima iteikt, ar po... kadangi gynimuose jis greiciausiai nedalyvaus, tai esmes nekeicia, bet kaip cia patogiau?) - greiciausiai knygyno ceki smile.gif
Atsakyti
Sveikutes smile.gif Gal yra rasiusiu darba pas prof. Domeika (LZUU) Kaip manote ar jis ima ar nea?
Atsakyti