Įkraunama...
Įkraunama...

8 mėnuo

Labukas mamytės mirksiukas.gif lelka tikrai nelengvas tavo gimdymas doh.gif O mano tai paliginus su labai sunkių nėštumų gimdymas labai lengvai praejo. Nuvažavau į ligoninė apie 18.30 ,o pagimdžiau 23.35.Jokiu plišymų,jau kita diena galejau keliauti namo,tik dėl mažiuko gulėjau tris paras.
Mano mažiukas kažkaip dažnai kakoti pradėjo blush2.gif Ir labai seiles bega, tikriausiai dar dantukų turėsim.
Gero visoms vakarelio 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ksėna @ 2008 06 25, 22:04)
Labukas mamytės mirksiukas.gif lelka tikrai nelengvas tavo gimdymas doh.gif O mano tai paliginus su labai sunkių nėštumų gimdymas labai lengvai praejo. Nuvažavau į ligoninė apie 18.30 ,o pagimdžiau 23.35.Jokiu plišymų,jau kita diena galejau keliauti namo,tik dėl mažiuko gulėjau  tris paras.
Mano mažiukas kažkaip dažnai kakoti pradėjo blush2.gif Ir labai seiles bega, tikriausiai dar dantukų turėsim.
Gero visoms vakarelio 4u.gif

Sveika,na zinok antro vaikucio laukiant labai ramiai regavau i viska,taip pat jo sulaukus,nes viskas pasikartojo ti po 5metu,viska ta pati isgyvenau su pirmu suneliu,ir netgi tie patys daktarai buvo ir sesutes,jau kaip eidavau i reanimacija zinodavau ka reiskia kiekvienas skaiciukas,ir laidelis ,o ju buvo daug prijunktu prie vaikiuko doh.gif .kaip pirmas sunus gulejo reanimacijoj,siule pakviesti kuniga,bet as buvau pries ,kadangi visom jegom tikejau kad mums bus viskas gerai biggrin.gif .Ir pasake man jai laukciau trecio kudikelio butu ligiai taspats,mano organizmas vaikus nesioja tik 8 men doh.gif ,o per jonines maciau tris skrendancius gandrus lotuliukas.gif gal jie kazka reiskia lotuliukas.gif .Gal sulauksiu dukrytes lotuliukas.gif O del kakojimo tai manajam kazko kieti viduriukai,siendien daviau slyvu tyreles biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lelka: 25 birželio 2008 - 21:26
sveikos mamytės 4u.gif na ir aš pagaliau pas jus sugrįžau ax.gif užtat jau beveik turime dantuką assa.gif vieno jau viršūnėlė matyti, o kitas irgi neužilgo turėtų pasirodyti clap.gif tik mažiukas mano pradėjo labai anksti keltis - apie 5 - 6 val. doh.gif doh.gif doh.gif gal dantys kalti g.gif bet pabudęs reikalauja ne pažaidimų lovoje, bet nori keltis ir eiti prie savo žaisliukų, ropoti ir pan doh.gif žodžiu trūksta veiskmo lotuliukas.gif
o šiaip rodos nieko naujo nenutiko ax.gif
Atsakyti
sveikutės,
ir aš prisijungiu su 8 mėn. dukryte 4u.gif turi du dantukus, sako mamamamam.....ir dar daug visokių nesąmonių doh.gif pati ropoja, visur kabinasi stojasi, stovi, nori pasileisti rankutėmis , bet nugriūna biggrin.gif tikra nenuorama- labai mažai miega- tris kartus po 30 min., naktį irgi ne kas- pastoviai ieško mano papulio biggrin.gif vežimuke nenori nei gulėt, nei sėdėt- reikia stovėti, arba nešti doh.gif
košyčių nelabai nori, bet jau gal kokios 5 dienos pradėjo po daugiau valgyti thumbup.gif jei suvalgo 50 gr košės , tai mama labai džiaugiasi 4u.gif geria MP ir 2 kartus mišinuką 4u.gif labai džiaugiasi pamačius savo mažąjį broliuką biggrin.gif o kai pakalbina svetimi-nulenkia galvą- gėdinasi 4u.gif Gražiai šypsosi suraukus nosytę 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Soni: 26 birželio 2008 - 13:41
Kaip tylu cia siandien... turbut visi lauke, arba jau savaitgali planuoja smile.gif

Ksena maniskei irgi panasiai, neviduriuoja bet daznai pridaro, tai tik pampersus speju keist doh.gif cia taip del dantuku, ns jau kai islindo tai susitvarke beveik..
Atsakyti
Labas, mamos.
Nikui jau 9 men. blink.gif

gintariux.82, tai aisku, kad reikia ropot, miegot ner kada biggrin.gif
As gimdziau 24 val. labai sunkiai, prisiminimai dar dabar blogi, brrrrrrr...
Atsakyti
Parasysiu ir pasiekimus.
Per si menesi ismoko gerai stovet, tuptis, stotis ir vaiksciot jau po visa buta blink.gif thumbup.gif Dabar jau nereikia nesiot, pats nueina. Lauke dar nemoka eit, nes su batais doh.gif
Isdaigino 4 virsutinius dantukus ir sekmingai viska kandzioja (net ir mama) blink.gif
Siandien menesiadienio proga uzsidejo ant veiduko melyne ir atkando zaislinio briedzio nosi doh.gif
Ismoko ryt gabaliukus ir su malonumu valgo ceresnes, braskes, olandiska suri ir aisku viska, ka gali pasiekt nuo stalo (svoguna).
Ismoko spiegt doh.gif kaip policijos sirena doh.gif , reikalaut, kartais dainuot? bigsmile.gif
Miega jau vienas savo lovelej, nors paryciais dar daznokai atsiranda po mamos sonu ir stebina mama bigsmile.gif biggrin.gif
Ploja katuciu, moka statyti piramide, plukdo vonioj zuvis tongue.gif
Kalbet dar kol kas nemoka, suprantamo nieko nepasake ir neparode, gal sakau visa energija (ir protine) eina judejimui? Nors aisku kalba visokius garsus.
Sveria 9700 gr, ugis 72cm.
tai tiek.
Atsakyti
QUOTE(lendra @ 2008 06 26, 16:58)

gintariux.82, tai aisku, kad reikia ropot, miegot ner kada biggrin.gif
As gimdziau 24 val. labai sunkiai, prisiminimai dar dabar blogi, brrrrrrr...

na taip, kur čia miegas, kai svarbesnių reikalų yra doh.gif na ir pirmąjį dantuką jau galima užčiuopti thumbup.gif na o dėl gimdymo, tai užjaučiu doh.gif aš gimdžiau 10 val, bet man to užteko, nes gimdymas nebuvo lengvas, nors ir neturiu su kuo palygint ax.gif
Atsakyti
QUOTE(gintariux.82 @ 2008 06 25, 23:23)
sveikos mamytės 4u.gif na ir aš pagaliau pas jus sugrįžau ax.gif užtat jau beveik turime dantuką assa.gif vieno jau viršūnėlė matyti, o kitas irgi neužilgo turėtų pasirodyti clap.gif tik mažiukas mano pradėjo labai anksti keltis - apie 5 - 6 val.  doh.gif  doh.gif  doh.gif gal dantys kalti g.gif bet pabudęs reikalauja ne pažaidimų lovoje, bet nori keltis ir eiti prie savo žaisliukų, ropoti ir pan doh.gif žodžiu trūksta veiskmo lotuliukas.gif
o šiaip rodos nieko naujo nenutiko  ax.gif

Sveikinam su pirmų dantukų thumbup.gif biggrin.gif thumbup.gif Dar reikia sulaukti nuo mirasvendik žinių apie dantuką ir galėsim uždaryti bedančiu kluba lotuliukas.gif
lelka tikrai geras ženklas,jei yra didėlis noras tikrai verta sulaukti dar ir dukrelės.Aš tai labai norėčiau po porą metų irgi gandrus pamatyti nestuke.gif
Labutis naujai prisijungusiai mamytei .Pamačiau kad turit du berniukus ir mergaitė thumbup.gif
Atsakyti
Laba visiem 4u.gif ,Ksena na dar dabar gal ir nenoreciau,bet po kokiu meteliu dvieju gal ir surizikuosim dar lotuliukas.gif
mirasevindik,kedute jau pas tavo mama,tik nespejau pati islplauti,ir sutvarkyti kur isplyse,siendien ryte atveze tik,ir nemaniau kad jin taip suesta kaip sakant doh.gif ,as gal dar ka nors sugalvosiu,o jai ne tai paklosi mergytei koki ranksluostuka,nes iplyse kur sedi ir sonas doh.gif ,nu sarmata buvo tokia kedute paduot blush2.gif
Sia nakti mano vaikinukas labai gerai miegojo,nakti atsigere arbatytes it tik 6ryto pabudo valgyt thumbup.gif ,duok dieve kad nepagestu lotuliukas.gif ,o trecio dantuko dar nesulaukiam niekaip schmoll.gif
Lendra,,na as kaip negimdzius tai turbut nesuprasiu ka tas dalykas reiskia,nors biski paskaudejo kol sulaukiau operacijos,ir tai tik kai antro laukiau mirksiukas.gif
gintariux.82 msveikinu su pirmu dantuku thumbup.gif
Atsakyti
gintariux.82, valio, valio dantuotiems valio 4u.gif
lelka, as irgi labai noreciau nesuprasti tongue.gif Ir ka reiskia negimdzius? tai is kur tie vaikuciai? Ar kopustuose radai, ar gandras atnese? blink.gif biggrin.gif biggrin.gif Nesvarbu kaip gime - svarbu rezultatas thumbup.gif

Mamos parsykit maitinime, ar duodat zaliu darzoviu? ir kokiu. Mano sunus labai sunkiai kakoja ir labai kietai blush2.gif Aisku valgo viska, kas laisvina pilvuka, bet ... verysad.gif Zalios darzoves manau padetu sitam reikaliukui g.gif
Atsakyti
prisidedam prie sveikinimų su pirmu dantuku 4u.gif
O mes jau 4 turim, tai šį rytą man į nosį taip įkando, kad net saldu pasidarė, nors matosi, akd vaikas supranta, kad negalima iš visų jėgų sukasti, bet vis tiek skauda ax.gif Ir dar jam labai smagu viską, ką gali, už dantukų kabinti ir temti. Baisu, akd išsiraus net doh.gif
Vakar kepėm rabarbarų pyragą, tai mažiui daviau tokį nemenką gabalą rabarbaro. Galvojau, paragaus ir numes, nes aš pati tai negaliu tokių rūgštybių. Ale ne, susiraukė iš karto , o po to su tokiu azartu jį kapojo, kad gražu pažiūrėt lotuliukas.gif Dar mėgsta agurkus griaužti. O šiaip valgo prastai. Gal kad po ligos. Gydytoja patarė duoti jogurto piliulių, gal padės g.gif , nes ji pati juokiasi, kad tokio mažiuko spirgiuko jau seniai nematė blink.gif

ir dar - pagarba mamytėms, kurios taip sunkiai gimdė ir dar planuoja nesustoti clap_1.gif pioneer.gif man ir save palyginti nepatogu - pirmieji per 1,5 val, o jei jau su rimtais sąrėmiais tai 30 min, o šitas tai jau ilgai palyginus beveik 5 val ax.gif
Atsakyti