Įkraunama...
Įkraunama...

8 mėnuo

[quote=lendra,2008 06 27, 13:13]
gintariux.82, valio, valio dantuotiems valio 4u.gif
lelka, as irgi labai noreciau nesuprasti tongue.gif Ir ka reiskia negimdzius? tai is kur tie vaikuciai? Ar kopustuose radai, ar gandras atnese? blink.gif biggrin.gif biggrin.gif Nesvarbu kaip gime - svarbu rezultatas thumbup.gif

Sveika,nu matai yra tokiu kurios sako "ai negimdei nieko nezinai",tai as ir sakau kad nejutau to kazko mirksiukas.gif
Atsakyti
Va jau ir mums aštuoni mėn smile.gif
Tik nesulaukiam niekaip pirmo dantuko smile.gif
Atsakyti
la_bamba, maniskis irgi laaabai skaudziai kanda, irgi nesvarbu ka; pirsta, koja, blauzda. Kategoriskai neleidziu kast MP, o kai ikando i slauni - daviau atgal per lupas, ta diena daugiau nekando. O vis baru ir ginuosi verysad.gif tongue.gif
O KODEL TIK 3 soske.gif , jau tureciau kokius 7 laugh.gif !
Papildyta:
lelka, o nereik klausyt durnu bobu tongue.gif Vaiku atejimo pasaulin procesas - vadinasi gimimu, as taip suprantu g.gif Mazdaug kaip ir ""girtas"", nesvarbu ka gere, o rezultatas - girtas
Atsakyti
Labukas smile.gif Mes ir ka tik parkeliavom is laukelio, taip smagu silta , saulute sviecia thumbup.gif A maniskis tai tikras gudrocius, kol niekas nemato stovi vienas, i nieka neisikibes, o tik jei isgirsta ar pamato kad kazkas stebi, tik plast ant uzpakaliuko ir reiskia nebemoku bigsmile.gif Ir taip pat su savo dvejais dantukais taip skaudziai kanda, bet taikosi butinai i kojos pirsta arba i mano ar tetuko barzda tongue.gif
Atsakyti
[quote=lendra,2008 06 27, 15:54]
la_bamba, maniskis irgi laaabai skaudziai kanda, irgi nesvarbu ka; pirsta, koja, blauzda. Kategoriskai neleidziu kast MP, o kai ikando i slauni - daviau atgal per lupas, ta diena daugiau nekando. O vis baru ir ginuosi verysad.gif tongue.gif
O KODEL TIK 3 soske.gif , jau tureciau kokius 7 laugh.gif !

maniškis kol kas tik į nosį kanda, kitur jam turbūt nepatogu lotuliukas.gif Ir dar labai plaukus peša. Man ir sesei kasas, o senelis kai atvažiuoja, tai į barzdą kabinasi. Ir koks buvo pasipiktinimas, kai senelis pasitrumpino barzdą blink.gif

A vaikus dar ir užauginti reikia, ne tik pagimdyti biggrin.gif Aš nuo vaikystės sakiau, akd turėsiu 3 - 2 sūnus ir dukrą - taip ir yra. Ir jau užteks, nes su mūsų intervalais tarp 2.gif , tai ir anūkų sulauksim mirksiukas.gif
Atsakyti
Na ką mes jau kraustomėms, iš čia bėgam pas vyresnius, nes rytoj mums 9 mėn. susitiksim tenai. Net nesitiki, kad jau tokie dideli esam, kaip greit laikas eina.
Atsakyti
Labutis mamytės mirksiukas.gif Mano pypliukas jau nori atsistoti be palaikimo thumbup.gif Šiandien lauke toooks nepatenkintas būvo, na nepatinka jam lauke ilgai būti,ka jau padarysi doh.gif Nuo rytojaus man prasidės linksmos dienelės ,vyresnėlio jau neleisiu į darželį,tegul pailsi koki mėnėsį, o gal ir ilgiau.gal ištversiu kaip nors biggrin.gif jis toks jau energingas,aktyvus,kaip sako hiperaktyvus,be stabdžių blink.gif Bet jau mažiukui tai šventė, labai myli broli, labai miela žiūrėti kaip jie žaidžia thumbup.gif Tik jau mamai reikės trupučiuka kantrybės. ax.gif
Gero visoms vakarėlio ir savaitgalių 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lendra @ 2008 06 27, 17:54)
la_bamba, maniskis irgi laaabai skaudziai kanda, irgi nesvarbu ka; pirsta, koja, blauzda. Kategoriskai neleidziu kast MP, o kai ikando i slauni - daviau atgal per lupas, ta diena daugiau nekando. O vis  baru ir ginuosi verysad.gif  tongue.gif
O KODEL TIK 3  soske.gif , jau tureciau kokius 7 laugh.gif !
Papildyta:
lelka, o nereik klausyt durnu bobu tongue.gif Vaiku atejimo pasaulin procesas - vadinasi gimimu, as taip suprantu g.gif Mazdaug kaip ir ""girtas"", nesvarbu ka gere, o rezultatas - girtas

Nelabai as kreipiu demesi i kalbas,tik va kazkaip parasiau cia beplepant mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lendra @ 2008 06 27, 16:54)

puikiai pasakyta drinks_cheers.gif
QUOTE(aura. @ 2008 06 27, 19:01)
Na ką mes jau kraustomėms, iš čia bėgam pas vyresnius, nes rytoj mums 9 mėn. susitiksim tenai. Net nesitiki, kad jau tokie dideli esam, kaip greit laikas eina.

mūsų vaikiukai tą pačią dieną gimę, mes irgi ryt į 9 mėnesiuką eisim drinks_cheers.gif

Labutis 4u.gif Matau visų leliukai vis kažko daugiau išmoksta, daugiau dantukų turi. Smagu už visas mus 4u.gif Džiaugiuosi kartu savo ir jūsų vaikučių pasiekimais 4u.gif Iki pasimatymo sekančiame mėnesiuke bigsmile.gif
Mes vaikšom palaikomi už rankyčių, pats atsistoja lovytėje ar manieže ir vaikšto, šiandien daviau nuo medžio vyšnių, tai patiko, vakar braškę iš daržiuko. Dauk ką suprantam, esam žymiai gudresni bigsmile.gif , žaidžiam gaudynių su vaikštynės pagalba lotuliukas.gif , slėpynes su užuolaidom rolleyes.gif ir dar daug visko mirksiukas.gif , laikas bėga žaibišku greičiu ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo agnita: 27 birželio 2008 - 22:02
ačiū mamytės už sveikinimus group.gif bedančių klubas mažėja yess.gif
na o maniškis šiandien kaip niekada linksmas ir geras thumbup.gif vienas sau žaidė, juokėsi, stovėjo lotuliukas.gif net keista g.gif įeinu į kambarį ir klausiu ką darai, tai tas kad išsišiepia o man taip gera ant širdelės wub.gif
na o į plaukus maniškis irgi labai kimba doh.gif tai galima sakyt visada susirišus vaikštau, nes visai nupeštų doh.gif o koks džiaugsmas ir velniukai akutėse pasirodo, kai pasileidžiu lotuliukas.gif
o šiaip labai nori eiti prilaikomas už rankyčių, moka išsireikalauti dėmesio ir darosi vis gudresnis thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gintariux.82: 27 birželio 2008 - 22:06
Labas rytas mamytes,
sekmes mamytems ir vaikuciams kurios iseina,greit mes ir atkeliausim,uz keleta dieneliu mirksiukas.gif Mano leliu vakar isbere keliais spuogiukais,pagalvojau kad nuo maisto,siendien ju dar daugiau ir didesni,dar neapziurejau kaip pilvukas ir nugaryte,ansti kelesi pavalge ir vel uzmigo dar,itariu kad bus vejarupiai doh.gif.Kaip jus manot tept geriau su spiritu ar su zelionke kitaip sakant g.gif ,kadangi savaitgalis tai daktares tikrai neisikvieisu doh.gif .Ir is kur mes juos pasigavom ,jai jie ir bus doh.gif
O maniski irgi megsta man plaukus papesiot,ypac kaip supu ant ranku pries miegeli visada pagauna bizele mano ir turi turet nors biski plauku,tempia paleidzia ir vel pagauna lotuliukas.gif o man tai skauda blink.gif lotuliukas.gif
Ai dar del gimdymo lotuliukas.gif -man taip sake kad as ne pati gimdziau ,o kad cezaris buvo mirksiukas.gif
Atsakyti
Labas rytas, mamytes! biggrin.gif Isties, laikas bega zaibisku greiciu. lotuliukas.gif Gal ir gerai, kol vaikai mazi... lotuliukas.gif
Plauku rovimo metas lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif , maniskiai pakaitom tai daro doh.gif . Skauda oi oi oi...
Smagu ziureti, kai mazieji zmoguciai pamazu tobuleja thumbup.gif . Dziaugiuosi uz visas wub.gif
Atsakyti