Įkraunama...
Įkraunama...

Maža krūtinė

QUOTE(Akuna @ 2008 04 26, 00:56)
Toje temoje ir plepam atitinkamai  smile.gif O čia tema apie mažas krūtis, tai apie jas ir kalbam  biggrin.gif Beje, iš patirties  mirksiukas.gif Tik va pasirodo, kad kai kurioms nepatinka ne tai ką mes rašom, o tiesiog erzina tai, kad kalba tos, kurios su mažais papuliais jau  atsisevikino ir nebeprisimena kas tai yra  rolleyes.gif
Manau problema čia temos pavadinime... Jei ji vadintusi kaip nors panašiai į "Kaip maskuojame mažas krūtis" ar "Kaip vizualiai padidinti krūtinę", tai tos, kurioms nebereikia maskuoti, čia ir nebelįstų  tongue.gif Gal tik mesteltų vieną kitą idėją iš turėtos patirties  biggrin.gif

Nuo kada maza krutine reikia maskuoti? blink.gif Va didele tai gal ir reikia daznai pamaskuoti, nu bet maza tai visad prie visu drabuziu gerai atrodys: ir prie atviru didesniu iskirpciu ne vulgariai, ir be liemeneles prie vasariniu maikuciu gerai, ir juolab prie uzdaru drabuzius, nes niekada nestambins zmogaus... 4u.gif
Atsakyti
Jei mano atmintis manęs neapgauna, pagal lietuvių k. taisykles skliausteliuose rašomi neesminiai dalykai g.gif tiems kas nesuprato, tai aš apie labai iškalbingą kito skyrelio ženkliuką (.)(.) biggrin.gif
Tai va, linkiu, kad tie taškiukai jums ir būtų tik skliausteliuose (nepriklausomai nuo dydžio ir natūralumo), nes gyvime yra daaaug svarbesnių ir įdomesnių dalykų 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dziugena: 27 balandžio 2008 - 21:08
QUOTE(moodring @ 2008 04 27, 21:00)
Nuo kada maza krutine reikia maskuotiblink.gif Va didele tai gal ir reikia daznai pamaskuoti, nu bet maza tai visad prie visu drabuziu gerai atrodys: ir prie atviru didesniu iskirpciu ne vulgariai, ir be liemeneles prie vasariniu maikuciu gerai,  ir juolab prie uzdaru drabuzius, nes niekada nestambins zmogaus...  4u.gif

Na didelė iškirptė nekaip atrodo, kai nieko nėra schmoll.gif Be liemenėlės vasarą išeiti irgi neišdrįsčiau. Įsivaizduoju visų nuostabą, kai pamatytų, kad pas mane du spuogiukai blush2.gif Su poroloniniais liemenukais bent kažkoks atsikišimas yra rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(dziugena @ 2008 04 27, 22:07)
Jei mano atmintis manęs neapgauna, pagal lietuvių k. taisykles skliausteliuose rašomi neesminiai dalykai  g.gif  tiems kas nesuprato, tai aš apie labai iškalbingą kito skyrelio ženkliuką (.)(.)  biggrin.gif
Tai va, linkiu, kad tie taškiukai jums ir būtų tik skliausteliuose (nepriklausomai nuo dydžio ir natūralumo), nes gyvime yra daaaug svarbesnių ir įdomesnių dalykų  4u.gif

Tavo postas neetiškas tų atžvilgių, kurioms tas (.)(.) buvimas ar nebuvimas tikrai yra problema. O kad gyvenime ir daaaug svarbesnių ir įdomesnių dalykų niekas tau nepriekaištaus - tokios apibendrinančios frazės tinka viskam: kiekvienai "kūno priežiūros" ir daugeliui SM temų. Bet žmonės nori patarimų, nori pasidalinti savo problemomis, o gal šiaip moteriškai paplepėti. Kad ir tema: "Spuogas ant užpakalio". Man gal kvailai skamba, o kitam va - tikrai problema.
Manau, kad Lietuvoje, be čia jau minėto ir kažką papiktinusio grožio kulto sureikšminimo yra ir kita - visažinių problema. Visažinių, kurie mano esantys protingesni už visus ir turintys teisę su patosu kiauksėti nuvalkiotas frazes. Suprask - turi pasijusti nejaukiai, susigūžti, susimąstyti, nes va tokia DZIUGENA žino, kad gyvenime tai visiškai nesvarbu.
DZIUGENA, o kas tau suteikė teisę spręsti, kur yra svarbumo ir nesvarbumo ribos?.. Gal turi stebuklingas svarstykles, kuriom tai galima pasverti?

Atsakyti
Deja, deja, bet tai svarbu ax.gif
Nors norėtųsi, kad būtų kitaip.
Atsakyti
QUOTE(Germantė @ 2008 04 27, 22:24)
DZIUGENA, o  kas tau suteikė teisę spręsti, kur yra svarbumo ir nesvarbumo ribos?.. Gal turi stebuklingas svarstykles, kuriom tai galima pasverti?

doh.gif
Nematau prasmės aiškintis, nes tai mano asmeninė nuomonė iš mano asmeninės patirties.
Jumoro jausmas tokiuose dalykuose irgi nepamaišytų mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dziugena: 28 balandžio 2008 - 08:24
QUOTE(moodring @ 2008 04 27, 21:00)
Nuo kada maza krutine reikia maskuotiblink.gif Va didele tai gal ir reikia daznai pamaskuoti, nu bet maza tai visad prie visu drabuziu gerai atrodys: ir prie atviru didesniu iskirpciu ne vulgariai, ir be liemeneles prie vasariniu maikuciu gerai,  ir juolab prie uzdaru drabuzius, nes niekada nestambins zmogaus...  4u.gif

Gal pas tave ta maža krūtinė kokio B ar C dydžio lotuliukas.gif

QUOTE(dziugena @ 2008 04 27, 22:07)
Jei mano atmintis manęs neapgauna, pagal lietuvių k. taisykles skliausteliuose rašomi neesminiai dalykai  g.gif  tiems kas nesuprato, tai aš apie labai iškalbingą kito skyrelio ženkliuką (.)(.)  biggrin.gif
Tai va, linkiu, kad tie taškiukai jums ir būtų tik skliausteliuose (nepriklausomai nuo dydžio ir natūralumo), nes gyvime yra daaaug svarbesnių ir įdomesnių dalykų  4u.gif

Gerai čia pastebėjai biggrin.gif

Manau, Džiugena, norėjo pasakyti "aukščiau nosį" mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(matrioshka69 @ 2008 04 27, 15:19)
nu panos jūs čia ir aršios bigsmile.gif geriau papasakokit kokiu gudrybiu, gi atviru marskineliu sezonas atejo biggrin.gif

gal kuri bandet naudot idedamus implantus zelinius, as apie tuos ne po oda o i liemenele thumbup.gif

cia jau mano stichija smile.gif net savo maudomuka pasidariau toki kad drauges sakydavo nu ko tu verki del tu papu visai cia normaliai atrodo thumbup.gif ,o is tikruju as atardziau savo trikampini maudomuka,isidejau 'chicken fillet' tai yra toks liemenukas kur prisiklijuoja,juos ant bairio taip vadina nes tikrai labai panasus i vistienos krutinele,maza to isidejau dar tu silikoniniu pagalveliu,viska graziai uzsiuvau ir rezultatas buvo ganetinai neblogas.
Atsakyti
Aš kažkaip prieš vyrą durnai jausčiausi, jei prisidėčiau į liemenuką visokių pribumbasų g.gif Krūtinė atrodytų ohoho, o jis tai žino, kad pas mane nieko nėra doh.gif
Atsakyti
As suprantu kodel kai kurios pyksta ant tu kurios jau su padarytais papuliais sioje temoje reiskiasi,nes tikrai ima nervas,atrodo kad tik pasierzinti ateina.Bet is tikruju taip nera,as irgi pasidariau pries kelias dienas operacija,bet tikrai nepamirsau visko ka isgyvenau iki tos operacijos,net ir po operacijos mano krutine kazkam atrodo juokingai maza,bet man didele ir nepatinka.
Atsakyti
QUOTE(linuxox @ 2008 04 28, 10:01)
mano krutine kazkam atrodo juokingai maza,bet man didele ir nepatinka.

Nepatenkino rezultatas? g.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Mikka @ 2008 04 28, 09:49)
Aš kažkaip prieš vyrą durnai jausčiausi, jei prisidėčiau į liemenuką visokių pribumbasų  g.gif  Krūtinė atrodytų ohoho, o jis tai žino, kad pas mane nieko nėra  doh.gif

Nors manes vyru nuomone siuo klausimu neypatingai domina-ka noriu ta irdedu i savo liemenuka.Dar neturejau ne vieno vyro kuris sutriktu pamates mano spuogiukus,vyresni sakydavo dziaukis kad nedideli,nes kai busi vyresne pas drauges palei kelius bus o tavo savo vietoje stoves smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Summer-In-Paris @ 2008 04 28, 10:06)
Nepatenkino rezultatas? g.gif  blush2.gif

kodel tu taip manai?As norejau kad nors A dydi tureciau todel mane patenkino pilnai rezultatas,kol kas jie dar yra B bet manau kai istinimas atslugs bus nemazas A,man svarbu kad kuo naturaliau atrodytu,nenoriu jokiu aukso konkolu smile.gif
Atsakyti