Įkraunama...
Įkraunama...

Maža krūtinė

Mano manymu, moteris turi būti moteris ir turėti krūtinę. Aš vasarą namie vaikštau be liemenėlės su aptempta maikute, tai kartais pasižiūriu į veidrodį - užpakalis yra, šlaunys irgi didokos, rankos irgi neliesos, o krūtinės nesimato blink.gif kaip pas 12 metų mergaitę doh.gif Neproporcinga tiesiog...
Atsakyti
QUOTE(Mikka @ 2008 04 28, 09:21)
Mano manymu, moteris turi būti moteris ir turėti krūtinę. Aš vasarą namie vaikštau be liemenėlės su aptempta maikute, tai kartais pasižiūriu į veidrodį - užpakalis yra, šlaunys irgi didokos, rankos irgi neliesos, o krūtinės nesimato  blink.gif  kaip pas 12 metų mergaitę  doh.gif  Neproporcinga tiesiog...

Pilnai sutinku 4u.gif Todel ir rašiau anksčiau, kad man įtariai ši tema atrodo...Arba merginos, deklaruojančios, kad turi mažą krūtinę, iš tiesų turi normalią wub.gif O tos, kurios neturi ir nori, anksčiau ar vėliau atsiduria kaimyninėje temoje smile.gif
Atsakyti
Kad turi buti tai cia nieks ir nesigincyja smile.gif Tai vistik yra moteriskumo simbolis,bet jeigu to simbolio neturi...ka tada daryt?Nors is esmes ka daryt tokiu atveju tai net Radzis negaletu atsakyti,cia mes daugiau gal ne iseities ieskome bet galime drasiai issisakyti kaip jauciames neturedamos krutines,ir tai mums padeda,ir dar padeda vien tai jog zinai kad esi ne viena tokia.
Atsakyti
QUOTE(linuxox @ 2008 04 28, 10:12)
kodel tu taip manai?As norejau kad nors A dydi tureciau todel mane patenkino pilnai rezultatas,kol kas jie dar yra B bet manau kai istinimas atslugs bus nemazas A,man svarbu kad kuo naturaliau atrodytu,nenoriu jokiu aukso konkolu smile.gif

Žodžių žaismas, ne taip supratau jus 4u.gif Pamaniau, kad turite omeny "o man ji atrodo didelė ir man tai neptinka".
Atsakyti
QUOTE(linuxox @ 2008 04 28, 09:29)
Kad turi buti tai cia nieks ir nesigincyja smile.gif Tai vistik yra moteriskumo simbolis,bet jeigu to simbolio neturi...ka tada daryt?Nors is esmes ka daryt tokiu atveju tai net Radzis negaletu atsakyti,cia mes daugiau gal ne iseities ieskome bet galime drasiai issisakyti kaip jauciames neturedamos krutines,ir tai mums padeda,ir dar padeda vien tai jog zinai kad esi ne viena tokia.

Tu man atrodo išeiti radai 4u.gif Ir pačią protingiausią smile.gif
Atsakyti
O aš išeities nerandu verysad.gif Operacijos daryt nenoriu ir vis ieškau kitų būdų ax.gif
Sako pastorėsi ir krūtinė padidės, nė velnio. Buvau priaugus 10 kg, krūtinė nei kiek nepadidėjo schmoll.gif Viskas nusėdo į apatinę kūno dalį doh.gif
Gal žinot, ką reikia valgyti, kad į krūtinę eitų?
Atsakyti
QUOTE(Mikka @ 2008 04 28, 12:17)
O aš išeities nerandu  verysad.gif  Operacijos daryt nenoriu ir vis ieškau kitų būdų  ax.gif 
Sako pastorėsi ir krūtinė padidės, nė velnio. Buvau priaugus 10 kg, krūtinė nei kiek nepadidėjo  schmoll.gif Viskas nusėdo į apatinę kūno dalį  doh.gif
Gal žinot, ką reikia valgyti, kad į krūtinę eitų?

Mano močiutė sakydavo, kad bulkos kampučius biggrin.gif
Efektyvus būdas padidinti papulius yra pastoti ir maitinti vaikelį - apie pusantrų metų poveikis garantuotas lotuliukas.gif
Na, o jei jau rimtai... Tai kaip žinia, riebaliukai iš pradžių atakuoja apatinę kūno dalį, o kai reikia juos išvyti - "bėga" pirmiausiai nuo viršutinės doh.gif

Yra vakuminiai masažai krūtims -jie standina krūtinę ir pan., bet neįsivaizduoju koks jų realus poveikis... Čia gal aktualiau padribusioms, nestandžioms krūtims g.gif
Atsakyti
QUOTE(dziugena @ 2008 04 28, 09:24)
doh.gif
Nematau prasmės aiškintis, nes tai mano asmeninė nuomonė iš mano asmeninės patirties.
Jumoro jausmas tokiuose dalykuose irgi nepamaišytų  mirksiukas.gif

Na, gal ir per kategoriškai sureagavau - paprasčiausiai buvau skaičiusi ir tavo ankstesnį postą, kur deklaravai auganti kažkokioje mistinėje visuomenėje, kur kūno kultas nesureikšminamas. Gal gyveni Skandinavijoje?
Aš ir turėjau omeny tas pliulalistines frazes - "didžiuokimės ne kūnu, o protu, tegul mus myli ne už papus ar dantis, o už tai, kas mes esame ir t.t. Gal netiksliai citavau, bet kažką panašaus ten turėjai omeny.
Tai va, noriu dar pridurti, kad kartais (per kažkokį matomai tau nežinomą stebuklą) tuos dalykus galima suderinti. Kreipti dėmesį ir į kūno grožį, bet puoselėti ir vidines vertybes.
Taip pat negražiai pasišaipei iš merginų avatarų - daugelis kūno temoms susikuria kitus nikus, kurių avataruose - atitinkamas turinys.
Ir ką turėčiau spręsti pamačius tą didžiagalvę "gražuolę" tavajame - kad ji tokia pati baisi kaip tu ir kad nebijai to rodyti? g.gif

Atsakyti
nu o man po vaikelio is viso nieko nebeliko,aisku kolmaitinau tai buvo visai nieko,o paskui dar tik labiau sumazejo verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Germantė @ 2008 04 28, 11:39)
Na, gal ir per kategoriškai sureagavau - paprasčiausiai buvau skaičiusi ir tavo ankstesnį postą, kur deklaravai auganti kažkokioje mistinėje visuomenėje, kur kūno kultas nesureikšminamas. Gal gyveni Skandinavijoje?
Aš ir turėjau omeny tas pliulalistines frazes - "didžiuokimės ne kūnu, o protu, tegul mus myli ne už papus ar dantis, o už tai, kas mes esame ir t.t. Gal netiksliai citavau, bet kažką panašaus ten turėjai omeny.
Tai va, noriu dar pridurti, kad kartais (per kažkokį matomai tau nežinomą stebuklą) tuos dalykus galima suderinti. Kreipti dėmesį ir į kūno grožį, bet puoselėti ir vidines vertybes.
Taip pat negražiai pasišaipei iš merginų avatarų - daugelis kūno temoms susikuria kitus nikus, kurių avataruose - atitinkamas turinys.
Ir ką turėčiau spręsti pamačius tą didžiagalvę "gražuolę" tavajame - kad ji tokia pati baisi kaip tu ir kad nebijai to rodyti?  g.gif

labai tiksliai destai mintis..Grazu skaityti!!!
Atsakyti
QUOTE(Germantė @ 2008 04 28, 12:39)
Ir ką turėčiau spręsti pamačius tą didžiagalvę "gražuolę" tavajame - kad ji tokia pati baisi kaip tu ir kad nebijai to rodyti?  g.gif

Esi protinga moteris 4u.gif ir sauniai destai mintis thumbup.gif
Atsakyti
Lietuvoje egzistuoja grožio kultas...deja. Šiuo metu ypatingas dėmesys krūtinei. Poroloninės liemenėlės, silikoniniai įdėklai...visokiausios gudrybės, kad galima būtų iškelti krūtinę ir padaryti įspūdingą dekolte. Žurnaluose, televizorių ekranuose, galų gale gatvėj - merginos su didžiausiom iškirptėm ir atitinkamom krūtinėm doh.gif
Na kaip gi nekompleksuot ir galvot apie vidinį grožį?
Atsakyti