QUOTE(Germantė @ 2008 04 28, 11:39)
1) Gal gyveni Skandinavijoje?
2) Aš ir turėjau omeny tas
pliulalistines frazes - "didžiuokimės ne kūnu, o protu, tegul mus myli ne už papus ar dantis, o už tai, kas mes esame ir t.t. Gal netiksliai citavau, bet kažką panašaus ten turėjai omeny.
3) Taip pat negražiai pasišaipei iš merginų avatarų - daugelis kūno temoms susikuria kitus nikus, kurių avataruose - atitinkamas turinys.
4) Ir ką turėčiau spręsti pamačius tą
didžiagalvę "gražuolę" tavajame - kad ji
tokia pati baisi kaip tu ir kad nebijai to rodyti?
Germante, kaip sakoma "tu man padarei dieną"
1) gyvenamoji vieta nesvarbu, svarbu žmonės, su kuriais bendrauji. aš labai rimtai kalbu. šis klausimas man jau kurį laiką labai įdomus padiskutuoti: kodėl gyvendami toje pat vietovėje, mes sutinkame tokius skirtingus žmones ir taip skirtingai matome tą "visuomenę"?
2) Pliuralistinės jos ar ne, bet aš stengiuosi vadovautis tokiais gyvenimo principais. Galėčiau papasakoti atvejį iš savo gyvenimo: be mažos krūtinės turiu ir kitą defektą, dėl kurio labiau kompleksuoju. Ir kai eilinį kartą bandžiau skūstis vyrui, jis man tiesiog pasakė: "aš ir norėčiau, kad mano koja būtų sveika". Norėjau pulti aiškinti, kad randai ant vyro kojos yra niekas ir t.t. ir pan., bet tuo momentu labai labai aiškiai supratau: kad jam mano defektai yra lygiai taip pat nesvarbūs, nes myli mane būtent ne už dantis ar krūtinę. Gal banaliai skamba, bet tai buvo labai stiprus išgyvenimas. vat tą aš ir noriu pasakyti: ar verta kompleksuoti (nekalbant apie labai išskirtinius atvejus) dėl to, kas iš tiesų nėra reikšminga? ir nenoriu aš nieko įžeidinėt, Germante. o tik matant tokias nerealias aistras, vos ne pykčius šiame skyrelyje, norisi įdėti pusiausvyros. Nes dabar išeina, kad būti patenkintai savo maža krūtine - iškrypimas
3) Aš šaipiaus?

matai, kiekvienas vertina pagal savo sugedimo lygį
4) Na jo, skonis labai individualus dalykas

taip, aš esu baisi, didele galva, maža krūtine, su krūva kitų trūkumų, neatitinkančių "standartų" ir nebijau to rodyti
P.S.: čia bandei padaryti tai, kuo mane apkaltinai?