Įkraunama...
Įkraunama...

Maža krūtinė

QUOTE(Germantė @ 2008 04 28, 16:04)
Atsiprašau, Dziugena, kad "padariau" tau dieną

Germante, neatsiprašinėk, nes man buvo labai linksma biggrin.gif (rašau nuoširdžiai, jei ką)

Atsakyti
QUOTE(linuxox @ 2008 04 28, 16:16)
dar norejau pridurti kad krutines dydi daugiau sureiksminame mes,pacios moterys,nei vyrai.Mano vyras ir jo draugas karta nusprende kad moterys net ir budamos geros drauges kartais to net nesuvokdamos elgiasi kaip tikros konkurentes.Jei pas mano vyra atvaziuoja jo draugai as is savo treningo net neislipsiu,bet jei jie atvaziuoja su antrosiomis pusemis,as tada suksiu galva ka cia apsirengti ,butinai pasidazysiu ir pasikvepinsiu.Ir izeidimu ar repliku del 'mazapapystes' esu sulaukusi tik is moteru,man gal tokie vyrai pasitaike,kuriems mano mazapapyste visiskai nerupejo.

nieko sau..pabandytu mane kas taip replikuoti doh.gif ir niekada nesielgiu taip,kaip tu..nerupi man kaip atrodo draugu zmonos.
Atsakyti
QUOTE(Akuna @ 2008 04 28, 08:25)
Gal pas tave ta maža krūtinė kokio B ar C dydžio  lotuliukas.gif

ar as sakiau kad pas mane maza krutine? g.gif Bet na malonu kad radote savo vaizduotej kazka, kas jus pralinksmino, nuotaika pakele.. 4u.gif

Man tiesiog keista, kodel maza krutine iskart subasoliutinama kad mazdaug butinai ar tais blogos formos, ar tais nutysusi, arba isdziuvusi ar dar kokia..? Belenkokio dydzio krutine gali tureti situos trukumus, ir netgi kuo didesnis dydis, tuo visi sie trukumai daznesni ir stipresni. Ir toki atveju gi beda yra ne paciame dydyje, o butent tuose kituose formos netobulumuose. Taip, ivairius trukumus turinciai krutiniai rubu derinimas yra sunkus ir tai pamaskuoti reikia. Bet krutines nedidelis dydis pats savaime tikrai nera trukumas. O kalbant apie rubus - netgi privalumas, nes jis suteikia didziausia pasirinkimo laisve 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo moodring: 28 balandžio 2008 - 20:28
QUOTE(moodring @ 2008 04 28, 20:24)
ar as sakiau kad pas mane maza krutine?  g.gif

Man tiesiog keista, kodel maza krutine iskart subasoliutinama kad mazdaug butinai  ar tais blogos formos, ar tais nutysusi, arba isdziuvusi ar dar kokia..? Belenkokio dydzio krutine gali tureti situos trukumus, ir netgi kuo didesnis dydis, tuo visi sie trukumai daznesni  ir stipresni. Ir toki atveju gi beda yra ne paciame dydyje, o butent tuose kituose formos netobulumuose. Taip, ivairius trukumus turinciai krutiniai rubu derinimas yra sunkus ir tai pamaskuoti reikia, bet krutines nedidelis dydis pats savaime tikrai nera trukumas, ir kalbant apie rubus netgi privalumas, nes jis suteikia didziausia pasirinkimo laisve  4u.gif

atleisk..bet ko gero apie E,F dydi kalbi..Su B,C tokiu problemu nebuna.
Atsakyti
QUOTE(dziugena @ 2008 04 28, 17:19)
Germante, neatsiprašinėk, nes man buvo labai linksma  biggrin.gif  (rašau nuoširdžiai, jei ką)

Argi sunku vienai gražiai moteriai kitą gražią moterį palinksminti mirksiukas.gif You are welcome smile.gif

O dėl vyrų požiūrio į mažas krūtines - žinau nemažai, kurioms patinka būtent mažesnės, taip pat yra tokių, kurie išvis tam neteikia didelės reikšmės.

Atsakyti
QUOTE(ANDRUTIS @ 2008 04 28, 20:28)

Nelabai supratau, ar nori pasakyt kad negarzios C/B dydzio krutines nebuna, ar kad joms viskas tinka?
Nes jei pirmas variantas, tai na manau ir tikiuosi ne primas biggrin.gif O jei antras tai - C dydziui tikrai tinka jau zymiai maziau nei A ir B. 4u.gif toks dydis paprasciausiai jau stambina zmogu prie uzdaresniu drabuziu, o prie atviresniu jau reikia gerokai laviruoti kad atrodytu subtiliai smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo moodring: 28 balandžio 2008 - 20:54
QUOTE(moodring @ 2008 04 28, 20:51)
Nelabai supratau, ar nori pasakyt kad negarzios C/B dydzio krutines nebuna, ar kad joms viskas tinka?
Nes jei pirmas variantas, tai na manau ir tikiuosi ne primas  biggrin.gif  O jei antras  tai  - C dydziui tikrai tinka jau zymiai maziau nei A ir B.  4u.gif toks dydis paprasciausiai jau stambina zmogu prie uzdaresniu drabuziu, o prie atviresniu jau reikia gerokai  laviruoti kad atrodytu subtiliai  smile.gif

nesupratau ka tu vadini didele krutine..o patysti gali ir maza ir didele..tieisog parasiau,kad B,C man atrodo normalaus dydzio...ir dideles D,E ir t,t.
Atsakyti
QUOTE(ANDRUTIS @ 2008 04 28, 20:57)
nesupratau ka tu vadini didele krutine..o patysti gali ir maza ir didele..tieisog parasiau,kad B,C man atrodo normalaus dydzio...ir dideles  D,E ir t,t.

O as nelabai supratau apie ka tu kalbi:
QUOTE(ANDRUTIS @ 2008 04 28, 20:28)

As nesupratau, kokiu problemu nera B ir C dydziui, apie kokias problemas tu kalbi?

As A vadinu maza, B num ir labai nedidele C normalia, toliau jau dazniausiai didele..blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo moodring: 28 balandžio 2008 - 21:10
QUOTE(moodring @ 2008 04 28, 21:10)
O as nelabai supratau apie ka tu kalbi:

As nesupratau, kokiu problemu nera B ir C dydziui, apie kokias problemas tu kalbi?

As A vadinu maza, B num ir labai nedidele C normalia, toliau jau dazniausiai didele..blush2.gif

tu koregavai pirma zinute tuo paciu laiku ,kai as atsakiau..cia kazkokio teksto gabaliuko truksta..
Atsakyti
QUOTE(ANDRUTIS @ 2008 04 28, 21:24)
tu koregavai pirma zinute tuo paciu laiku ,kai as atsakiau..cia kazkokio teksto gabaliuko truksta..

Tai as ten klaida buvau palikus ir taskus dar sudejau blush2.gif Taip tai gi nieko daugiau ten nepakeista, liko gi nepakoreguota zinute tavo pascituota blush2.gif
Aj nu nesvarbu, ka cia apie nieka gincytis tiek laiko biggrin.gif

Tik norejau pasakyti, kad jei grazios formos, tai man graziausia A-B dydzio krutine blush2.gif Ir kad ant tokios krutines rubai atrodo graziausiai smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo moodring: 28 balandžio 2008 - 21:31
QUOTE(moodring @ 2008 04 28, 21:30)
Tai as ten klaida buvau palikus ir taskus dar sudejau  blush2.gif  Taip tai gi nieko daugiau ten nepakeista, liko gi nepakoreguota zinute tavo pascituota  blush2.gif
Aj nu nesvarbu, ka cia apie nieka gincytis tiek laiko  biggrin.gif

Tik norejau pasakyti, kad jei grazios formos, tai man graziausia A-B dydzio krutine  blush2.gif  Ir kad ant tokios krutines rubai atrodo graziausiai  smile.gif

nesusikalbejom.. 4u.gif
Atsakyti
Man irgi gražiausia B ar C dydžio krūtinė smile.gif
C tai jau laikau didelė, jei moteris, aišku, nestambi ax.gif
Atsakyti