Įkraunama...
Įkraunama...

Maža krūtinė

QUOTE(moodring @ 2008 04 28, 22:30)
Tai as ten klaida buvau palikus ir taskus dar sudejau  blush2.gif  Taip tai gi nieko daugiau ten nepakeista, liko gi nepakoreguota zinute tavo pascituota  blush2.gif
Aj nu nesvarbu, ka cia apie nieka gincytis tiek laiko  biggrin.gif

Tik norejau pasakyti, kad jei grazios formos, tai man graziausia A-B dydzio krutine  blush2.gif  Ir kad ant tokios krutines rubai atrodo graziausiai  smile.gif

Ka reiskia tas A dydis, kuris graziai atrodo su rubais? As saviskiui "dydziui" nerasdavau jokios tinkamos liemeneles (jos visos budavo tusciavidures), o be liemeneles su porolonais visi drabuziai ant manes atrodydavo kaip ant vyro (ar ant lentos doh.gif ). Ar tai gali buti grazu? g.gif Juk vienas is pagrindiniu moters skirtumu nuo vyro, kaip moteriskumo simbolis, apibreziama krutine, tai kaip gali jos nebuvimas nebuti trukumu?! g.gif doh.gif Man atrodo, kad trukumas tai visu pirma nebuvimas to, kas turi buti ir matytis pas moteri fiziologine prasme. Man asmeniskai labiausiai ir nervuodavo ne tai, kad negraziai ar dar kaip nors atrode (cia skonio reikalas), bet tai, kad as jauciausi, grubiai tariant, kaip apsigimusi, nepilnaverte moteris, ir tokiu kaip as buvau maciusi tik nuotraukose pries krutines didinimo operacija, kazkaip gatvese ar kur kitur neteko sutikti blush2.gif . Tegu ta krutine buna nedidele, bet kad nors kiek tie iskilimai matytusi ax.gif Ir dar, juk buna, kad pasalina moteriai abi krutis ir krutine vizualiai atrodo panasiai kaip tas, kurioms ji neuzaugo. Jus pasakykit, ar nepergyventumete, ar jaustumetes patenkintos, kad dabar jau lieknai atrodote ir drabuziai graziau guli?!!
Atsakyti
QUOTE(Munė Br @ 2008 04 29, 15:23)
Juk vienas is pagrindiniu moters skirtumu nuo vyro, kaip moteriskumo simbolis, apibreziama krutine, tai kaip gali jos nebuvimas nebuti trukumu?!  g.gif  doh.gif Man atrodo, kad trukumas tai visu pirma nebuvimas to, kas turi buti ir matytis pas moteri fiziologine prasme.

Sutinku drinks_cheers.gif Man irgi krūtinė yra būtinas atributas pas moterį.
Atsakyti
jau labai sureiksminote krutines kulta..jis tikrai nera toks reiksmingas kaip galvojate,tiesiog pacios nusitatote sau tuos trukumus,kuriuos kai kuriu tautybiu moterys ne nepastebetu-tarkim kines,japones,korejietes-negali pasididziuoti didele krutine,bet niekas nepavadino ju nei lentomis,nei nemoteriskomis..jos rengiasi kaip nori,nenesioja liemeneliu..ir tikrai be kompleksu-pati pazystu tokiu moteru mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Mikka @ 2008 04 29, 13:32)
Sutinku  drinks_cheers.gif  Man irgi krūtinė yra būtinas atributas pas moterį.

kiek pasaulyje ir lietuvoje sportininkiu,kurios ir gineturi krutines-tai dabar jaspavadintumete nemoteriskomis?nes jom juk nesvarbu,kd tik del sporto krutine sumazejo... g.gif tai reiskia yra moteru kurios atsisako krutines vardan karjeros-grubiai taip galeciau pasakyti
Atsakyti
QUOTE(prelude @ 2008 04 29, 15:39)
kiek pasaulyje ir lietuvoje sportininkiu,kurios ir gineturi krutines-tai dabar jaspavadintumete nemoteriskomis?nes jom juk nesvarbu,kd tik del sporto krutine sumazejo... g.gif tai reiskia yra moteru kurios atsisako krutines vardan karjeros-grubiai taip galeciau pasakyti

Nemoteriškos jos man blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Mikka @ 2008 04 29, 13:43)
Nemoteriškos jos man  blush2.gif

tai galetume pasakyti kad kiekviena savaip supratame moteriskuma mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Mikka @ 2008 04 29, 15:43)

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Mikka @ 2008 04 29, 16:43)

Kitas moteriskumo simbolis yra apvalus klubai (tiek didele krutine, tiek apvalus klubai dar nuo akmens amziaus laiku laikomi moteriskumo simboliu, nes jei moteris turi siuos privalumus, tai manoma, kad ji gali pagimdyti sveiku palikuoniu). Bet aplinkui matau labai labai daug moteru, pas kurias nei uzpakalio, nei klubu, nei normalaus liemens ne su ziburiu nerasi lens.gif Ir ne viena del to nekompleksuoja! Vaiksto laimingos ir tiek... Tai jei dabar atsiras uzpakalio kultas, tai visos tures susideti implantus sau i uzpakalius (nes gamta nepadpvanojo israiskingingais klubais), kad atrodytu kitiems patrauklios, nora pacios jauciasi gerai?
Be to (sakysite, kad nusisneku), vis dar graziausiomis manekenemis laikomos tos "lentos", kurios nei (.)(.), nei uzpakalio neturi... Bet kazkaip milijonai vyru ir moteru visam pasaulyje lydosi del ju... Aisku smagu, kad poziuris keiciasi ir anoreksiskos moterys praranda savo pozicijas... g.gif
Atsakyti
Cia tik filisofijos ir pasiguodimai.... Man visai nemoteriskos atrodo tos sportininkes, bet jus neatsakete, ar jaustumetes gerai be krutines
Atsakyti
QUOTE(Munė Br @ 2008 04 29, 14:35)
Cia tik filisofijos ir pasiguodimai.... Man visai nemoteriskos atrodo tos sportininkes, bet jus neatsakete, ar jaustumetes gerai be krutines

jauciuosi gerai,na ir ka tuo noretumete pasakyti?
Atsakyti
QUOTE(Varu @ 2008 04 29, 17:31)
Be to (sakysite, kad nusisneku), vis dar graziausiomis manekenemis laikomos tos "lentos", kurios nei (.)(.), nei uzpakalio neturi... Bet kazkaip milijonai vyru ir moteru visam pasaulyje lydosi del ju... Aisku smagu, kad poziuris keiciasi ir anoreksiskos moterys praranda savo pozicijas...  g.gif

Sveikos smile.gif
Jos yra ne gražiausios, o "tam reikalui" patogiausios... kad drabužis, o ne jos žiūrėtųsi....taip pat ir taupymo sumetimais...brangi medžiaga, jos mažiau reikia... biggrin.gif
Skaičiau g.gif labai daug apie kompleksus diskutavot... biggrin.gif meskit jūs tuos kompleksus šalin...ir nemanykit, kad plastinėms operacijoms ryžtasi tik kompleksuotos...nono.gif ...norėjau ir pasidariau ir neatsitiko kažko TOOOKIO... per daug sureikšminat viską, ir niekada nesakyk niekada... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Montvile @ 2008 04 29, 15:37)
Sveikos  smile.gif
Jos yra ne gražiausios, o "tam reikalui" patogiausios... kad drabužis, o ne jos žiūrėtųsi....taip pat ir taupymo sumetimais...brangi medžiaga, jos mažiau reikia... biggrin.gif
Skaičiau  g.gif labai daug apie kompleksus diskutavot... biggrin.gif meskit jūs tuos kompleksus šalin...ir nemanykit, kad plastinėms operacijoms ryžtasi tik kompleksuotos...nono.gif ...norėjau ir pasidariau ir neatsitiko kažko TOOOKIO... per daug sureikšminat viską, ir niekada nesakyk niekada... smile.gif

kap suprasti,gi moterys kurios jaucasi del krutines blogai-tai juk kompleksas,gi darosi operacijas nes blogai jautes su turimais papukais mirksiukas.gif jei moteris negali susigyventi su tuo ka turi tai jau vadinama kompleksu g.gif tad nesakyk kad moterys patenkintos ir del nieko nekompleksuojancios darosi tas operacijas mirksiukas.gif
Atsakyti
man dabar toks klausimas iskilo, o tie chirurgai siuncia pas psichologus pries operacijas? g.gif zinau, kad patys bando atkalbet, patart, bet kaip bebutu jie yra suinteresuoti tomis operacijomis... o is kai kuriu jusu pasisakymu (tikrai neisizeiskite visos ir nepulkit blush2.gif ) man susidare nuomone (subjektyvi), kad kai kurios turi psichologiniu problemu, darosi tas operacijas, didinasi, kai pasidaro vel i depresija puola, kad galejo buti didesne krutine, paskui dar kokiu trukumu randa, vel bega salina.. doh.gif
Atsakyti