Sveikos
is sitos temos supratau, kad visos mamos vestusi vaikus, o tie kas ju neturi ne, bet yra keli motyvai...
pvz negi jus pati noretumet, kad jusu vaikas visa laika butu triuksme, juk nepasakysi sveciams ir muzikantams tyliau jei vaikas nori miegelio, o jei jis dar visiskai mazas... (cia ash sneku apie 2 dienu vestuves) pvz mano vyro sesuo turi dukryte ir kad kaip mes ja myletumem savo vestuvese nenorejom, kad butu vaikas, o priezastys pacios paprasciausios, vestuves musu, o vaikas mazas visiems rupimas ir t.t. uosviene 100% butu laksciusi paziureti kaip jos anukele, vaikui nebutu buve ramybes kaip jau minejau del muzikos ir siaip triuksmo, nes pvz pas mus ''senimas'' duko iki ryto 6, tai vat mielos mamos pasakykit koks miegas vaikui? bet kad vaikiukas butu kai mes buvom islydimi is namu, rotuseje,baznycioje ar antra diena nebuvo ne kalbos priestarauti, mazoji yra musu dukterecia ir yra tiek pat svarbi kiek ir visi kiti, tiesiog manau, kad mazam vaikui ir aplamai vaikui ne vieta vestuvese, vien del jo geroves.
p.s. mane i vestuves tevai vedesi tik kai man buvo septyneri, nors pries tai nemazai vestuviu giminej buvo.....
p.p.s. soris jei ka izeidziau tiesiog visada bandykite isiklausyti ko nori jaunieji, tai yra ju svente...