Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikai vestuvėse

Aš manau kad vaikai vestuvėse yra neišsemiama tema. Visos turim savo nuomones, manoji tai vaikai tikrai nėra pageidaujami vestuvėse. Pas mane jų buvo keli, man jie netrukdė, bet tėvai tikrai negalėjo atsilaiduoti.
Atsakyti
As irgi manau kad vestuves svesti reikia be vaiku. Cia yra nesamone, vienai dienai, kokia as mamyte nebuciau, o auklei ar mamai galima vaika palikti. Pas mus i vestuves atejo visi be vaiku. Tik broliene pradejo aiskinti,kad niekam vaika nepaliks, nepasitiki ir t.t.. doh.gif nu ir ka, per visas vestuves net prie stalo neprisedo, vyras ja isvis pasiunte, kai ji pasake eik vaika guldyk. Aisku gal ir negrazu, bet mes gi jai viska rades buvom, tik palik neimk to vaiko, jam gi dar metukas.... unsure.gif
Koroce tas vaikas poto savaite sirgo, ji pati pavargus... nezinau kam ir save ir vaika kankinti??? g.gif g.gif

o taip aisku buvo dar 2 pas mus kriksto dukra mano,9 ir maniskio kriksto sunus irgi 9 m. Buvo nieko, tik kartais reikejo aiskinti ka galima daryti o ko ne. Nes dar vaikai.... Geriausiai paleido visas balionus kai mama mums siurpriza padaryti norejo(balionai su bengalinem) doh.gif mus ir svecius i lauka pakviete o balionu jau ir nera biggrin.gif dabar tai jokas ima o tada mano mamos man labai gaila buvo... buvo tokiu smulkmenu labai daug...

svarbiausiai man atrodo jei tevai su savimi vaika ima, tai tegul patys ji ir ziuri, nes buna ir tokiu, kuriem isvis tas vaikas dzin, kaip ir ne ju... huh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tasa_01: 10 spalio 2005 - 13:25
QUOTE(Agotukas @ 2005 10 09, 20:10)
Nu ryskiai matosi, kad vaiku neturit  mirksiukas.gif Tikrai nesivesciau vaiku, jei zinociau,kad
a) kad jiems nebus ten salygu (auksto lygio restoranas, kruizinis laivas ir pan)
b ) jei jie neuzmiega svetimoje vietoj ir siaip yra zirzlos
Patikekit, buna ir tokiu vaiku, kurie tevams i akis nelenda ir siaip angeliukai yra  smile.gif Ir dar manau, kad reiktu kalbeti apie vaikus vestuvese, o ne kudikius bei truputeli vyresnius pampersinio amziaus vaikus. Tokiems jokie festivaliai dar nerupi  smile.gif
Nors... O jei mama maitina??? O siuo metu maitina beveik visos mazu vaikiuku mamos. Tai kaip tada? Taip iseitu tokiu atveju as vestuvese kaip ir persona non grata  g.gif

na musu dukterecia sesuo dar maitina. Pradzioj maste gal pritraukti pieno, kad palikus pas uosvius galetu maitinti is buteliuko, bet paskui sumaste daug geresni varijanta, tik nzn ar visoms taip iseitu. Mano uosviai atvaziavo i ta sale kur sventeme ir pasiklause ar netoliese nieks nenuomoja kambariuko, sodybos sheimininkai rekomendavo zmones ir musu mazoji dukterecia su savo mociute is tecio puses buvo tenais, o manojo sesuo tik kas tris valandas nubegdavo mazosios pamaitinti...
NZN galbut ji ir pyksta , kad taip viskas buvo ir musu noruose buvo pageidavimas, kad vaikuciu vestuvese nebutu, bet tai leme laaaabai daug priezasciu ir is ju ne viena, kad ash musu mazosios princeses nemyleciau, tiesiog vaikui tai yra 100 kart geriau.... blush2.gif
Atsakyti
Dalyvavau vestuvėse, kur buvo ir... 4 mėnesių kūdikis. Kol aš jo nepamačiau ramiai krepšelyje-nešiojamame vežimėlyje gulinčio, tol nežinojau, kad toks išvis yra blink.gif Visą dieną - nei garselio... tik akutes vartė ir stebėjo visus - tiek bažnyčioj, tiek santuokų rūmuose, o per balių, per patį triukšmą - miegojo net burbulai ėjo... biggrin.gif Kai prireikė maitinti - mamka susirado ramią vietelę, svečiams skirtuose miegamuosiuose, ir pamaitino.. Turbūt pirmą ir paskutinį kartą mačiau tokį vaizdelį - ramut ramutėlį kūdikį per visą dieną, pertriukšmingas vestuves, kitų tokių turbūt nelabai ir būna rolleyes.gif
Atsakyti
Mes kai kvietem i vestuves, viska apsvarstem, juk kai kvieti tai tikrai zinai, ar turi zmogus vaiku, ar ne.

Mes kvietem visus be vaiku, o tiksliau:

1. Turintiem 3-8 metu vaikus pasakem kad vaiku toje sventeje nelabai bus ir todel ten jiem turbut nebus idomu (kazkaip visai mandagiai ten surezgem). Tiesiog pagalvojom kad ir patiem tevam bus daug vargo priziureti vaikus, o ir mum vietu miegojimui reiketu daugiau,o buvo ribota...

2. Mano sesuo atsiveze 1 metu sunu, nes dar maitino ir ngalejo palikti, bet kazkaip stebetinai ramiai vaikutis elgesi, tai problemu nebuvo...

3. Tokiu 14-16 jau kaip ir neskaitem vaikais, tai buvo keli.

Ir beje as ir pati prisimenu, kad kai buvau maza, man nepatikdavo baliai, turi sedet prie stalo, norisi miego, o vistiek turi sedet, paskui visi prisigria ir girti dedes uzsinori dar pasokdint ar pakalbint kaip nors, tai labai pykdavau...

Manau tikrai jaunuju teise rinktis ka kviesti, jei daugiau vaiku yra, tai gal ir su jais galima, bet turi buti tada zmogus, kuris uzsiims su visa chebryte ir priziures truputi, o jei koks 1-2, tai manau ir vaiakm nuobodu ir teveliam sunkiau, ir jauniesiem daugiau vargo ir galvos sukimo...
Atsakyti
Kategoriškai pasakyti ar vestis vaikus ar ne manau negalima. Vertinti situaciją ar gali vestis vaikus turi patys tų vaikų tėvai. Neseniai pažįstami buvo vestuvėse su 7 mėn. sūneliu, bet jie vaiką taip prižiūrėjo, kad svečiams jis netrukdė, o jei patys tėvai irgi atšventė normaliai, tai viskas gerai. Bet man yra tekę dalyvauti vestuvėse kur tėvai atsivedė vaikus ir pamiršo, kad jie yra. Juos prižiūrėjo kas netingėjo, ramino kaip galėjo, o patys tų vaikų tėvai labai linksmai atšventė, jiems vaikai netrukdė.
Atsakyti
Na, as del vaiku buvau truputi kategoriska, bet ju neisvengsim savo vestuvese. Tiesa, tie vaikai, tai tokie paaugliai jau, bet... bus viena mergaite 7 metu - Ka ji veiks neisivaizduoju, bet jos tevams net neatejo i galva, kad jos nereiketu temptis... Kiti 4 "vaikai" 14-18 metu. Na... bet jie tarpusavyje nebendrauja, tai jiems irgi nzn, ar bus ka veikt... bet ka padarysim, jei pataikem ant tokiu tevu, kurie vaiku nieku gyvu nenori palikti - Juk jie Gimines!!! Is pradziu as nesidziaugiau sia mintim, bet dabar nelabai reaguoju, bus kaip bus, reikia atsipalaiduoti.... g.gif
Atsakyti
Ale 18 metu tu dar juos vaikai vadini - juokas jie juk jau suauge- -sels taip kaip ir jus patys
Atsakyti
QUOTE(kate0 @ 2005 10 15, 10:10)
Ale 18 metu tu dar juos vaikai vadini - juokas jie juk jau suauge- -sels taip kaip ir jus patys

Vaikais vadinu, nes jie atvaziuos kartu su tevais. unsure.gif Jei ne ju tevai, tai tu "suaugusiu vaiku" nebutu.
Atsakyti
o pas man bus mano krikštosūnus 8 metų ir brangiausiojo krikštosūnus 6 metų. taip kad dviem berniukams tikrai nebus liūdna... 4u.gif

daugiau vaikų kaip ir nebus.
Atsakyti
QUOTE(laukine @ 2005 10 17, 11:30)
o pas man bus mano krikštosūnus 8 metų ir brangiausiojo krikštosūnus 6 metų. taip kad dviem berniukams tikrai nebus liūdna...  4u.gif

daugiau vaikų kaip ir nebus.

na, kriksto sunus tai dar suprantu. Bet as siaip nenorejau, kad butu daug zmoniu, ne tiek del finansu, kiek del saves - as nenoriu del akiu vestuviu daryt. Bet taip jau gavosi, kad maniskio gimine - visi arba niekas. Na... jei pakviesi vienus, o kitu ne, tai susipjaus gimine. gun_bandana.gif Tai ka... padarem toki sprendima, kad kvieciam tas kelias "visas" seimas, kad paskiau nebutu nemalonu jo tevams, nes kazka ignoravom. unsure.gif
Atsakyti
biggrin.gif o mes keturi ar penki vaikai atsigulėm liuliuko į jaunųjų lovas blink.gif ir jaunieji miegojo bendram kambary siauroj lovytėje taip saldžiai susiglaudę-bet gi žinokit kaip puikus jų gyvenimas susiklostė-jau greit gal sidabrinės vestuvės.
Na ir kas -sakot viskas sugadinta, na truputį- bet toks gyvenimas, ir jis sustato viską į savo vietas, na geriau džiaukitės vienas kitu ,o nemalonių smulkmenų-nesureikšminkit -tiesiog nematykit.tai Jūsų Šventė ir niekas jos nesugadins, jei tik nenorėsit.Viduj turi būti šventė.Gražios šventės 4u.gif
Atsakyti