Čia Ramunitai rašiau
. Man tai keista matyti vaikus ten kur suaugusiųjų šventė, alkoholis,linksmybės ir taip toliau.

QUOTE(plato @ 2005 06 21, 21:52)
Čia Ramunitai rašiau
. Man tai keista matyti vaikus ten kur suaugusiųjų šventė, alkoholis,linksmybės ir taip toliau.

As supratau kam rasei betdar pasufliravau kad ir seneliai gali anukelius priziuret,man tai irgi nekaip atrodo kai vestuvese yra puokstaujama geriama somkama,ypac nepaogu butu kad vaikai girdetu tokius pokstus kurie daznai yra sakomi per vestuves,nes kartais jie buna smaikstus
Aš asmeniškai iš savo vaikystėje dalyvautų vestuvių būtent ir pamenu tuos pokštus ir įkaušusių dainas ir šokius.Ir visiškai tai neįdomu. Vaikučiai landžioja po stalais arba dar kokių nesamonių prisigalvoja iš nuobodumo.
Na bet Sally mes vistiek liksim nesuprastos su tokiu požiūriu
Kitoniškos mamos būsim

Kitoniškos mamos būsim

QUOTE(plato @ 2005 06 21, 22:16)
Aš asmeniškai iš savo vaikystėje dalyvautų vestuvių būtent ir pamenu tuos pokštus ir įkaušusių dainas ir šokius.Ir visiškai tai neįdomu. Vaikučiai landžioja po stalais arba dar kokių nesamonių prisigalvoja iš nuobodumo.
Kitoniškos mamos būsim

Kitoniškos mamos būsim

QUOTE(Sally @ 2005 06 21, 21:49)
nu vat,ta ir norejau isgirst,kad vaikai vestuvese neturetu sukelti galvos skausmu,kaip nekurioms cia

QUOTE(Ramunita @ 2005 06 21, 22:22)
nu vat,ta ir norejau isgirst,kad vaikai vestuvese neturetu sukelti galvos skausmu,kaip nekurioms cia 

QUOTE(plato @ 2005 06 21, 22:16)
Kitoniškos mamos būsim

Kitoniškos mamos būsim

va cia tai visai kita priezastis,bet cia buvo rasyta,kad prades reikti, stala nuvers, susizeis ir pan

QUOTE(Ramunita @ 2005 06 21, 22:23)
va cia tai visai kita priezastis,bet cia buvo rasyta,kad prades reikti, stala nuvers, susizeis ir pan
tokie argumentai man juokingi 

Kiekvienas turi savu argumentu

QUOTE(Sally @ 2005 06 21, 22:27)
bet jau geriau norint,kad tevai vaiku nesivestu geriau pasakyt,kad ten bus poslu bajeriu, girtu zmoniu, kurie gali buti pavojingi ir pan, negu isreikti nuogastavima,kad tavo pavarges vaikas savo zirzimu sugadins svente

QUOTE(Ramunita @ 2005 06 21, 22:31)
bet jau geriau norint,kad tevai vaiku nesivestu geriau pasakyt,kad ten bus poslu bajeriu, girtu zmoniu, kurie gali buti pavojingi ir pan, negu isreikti nuogastavima,kad tavo pavarges vaikas savo zirzimu sugadins svente 

Ne taip nesakyciau reikia paaiskintkad vaikai gali prisiklausyt poslu bajeriuku ir gitu zmoniu pletku ir tt.(nors dabar nelabai prisigeria zmones vestuvese) bet vis tiek pasakyt galima

na, kai tevams sakai,jog balius be vaiku,o tevai nusimena-tai reikia kazka sugalvot
beje,akip man patinka dalyvauti diskusijose,kur pasireiski tu

QUOTE(Ramunita @ 2005 06 21, 23:28)
na, kai tevams sakai,jog balius be vaiku,o tevai nusimena-tai reikia kazka sugalvot
beje,akip man patinka dalyvauti diskusijose,kur pasireiski tu 

Kas pasireiskia? tu ar as?kodel taip?