Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikai vestuvėse

Čia Ramunitai rašiau cool.gif . Man tai keista matyti vaikus ten kur suaugusiųjų šventė, alkoholis,linksmybės ir taip toliau.
Atsakyti
QUOTE(plato @ 2005 06 21, 21:52)
Čia Ramunitai rašiau cool.gif . Man tai keista matyti vaikus ten kur suaugusiųjų šventė, alkoholis,linksmybės ir taip toliau.

As supratau kam rasei betdar pasufliravau kad ir seneliai gali anukelius priziuret,man tai irgi nekaip atrodo kai vestuvese yra puokstaujama geriama somkama,ypac nepaogu butu kad vaikai girdetu tokius pokstus kurie daznai yra sakomi per vestuves,nes kartais jie buna smaikstus
Atsakyti
Aš asmeniškai iš savo vaikystėje dalyvautų vestuvių būtent ir pamenu tuos pokštus ir įkaušusių dainas ir šokius.Ir visiškai tai neįdomu. Vaikučiai landžioja po stalais arba dar kokių nesamonių prisigalvoja iš nuobodumo.
Na bet Sally mes vistiek liksim nesuprastos su tokiu požiūriu thumbup.gif biggrin.gif
Kitoniškos mamos būsim wink.gif
Atsakyti
QUOTE(plato @ 2005 06 21, 22:16)
Aš asmeniškai iš savo vaikystėje dalyvautų vestuvių būtent ir pamenu tuos pokštus ir įkaušusių dainas ir šokius.Ir visiškai tai neįdomu. Vaikučiai landžioja po stalais arba dar kokių nesamonių prisigalvoja iš nuobodumo.
Na bet Sally mes vistiek liksim nesuprastos su tokiu požiūriu thumbup.gif  biggrin.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif nu ka padarysi kaip yra taip yra as asmeniskai savo nuomones nekeisiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Sally @ 2005 06 21, 21:49)
Nenusisnekes  tongue.gif  as nekokia isterike kad taip reaguociau schmoll.gif ir mes mazu vaiku neturim  tongue.gif

nu vat,ta ir norejau isgirst,kad vaikai vestuvese neturetu sukelti galvos skausmu,kaip nekurioms cia mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramunita @ 2005 06 21, 22:22)
nu vat,ta ir norejau isgirst,kad vaikai vestuvese neturetu sukelti galvos skausmu,kaip nekurioms cia mirksiukas.gif

schmoll.gif tai ne galvos skausmas schmoll.gif tik ne vaikuciu svente te pokstai ne vaikiski mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(plato @ 2005 06 21, 22:16)
Na bet Sally mes vistiek liksim nesuprastos su tokiu požiūriu thumbup.gif  biggrin.gif

va cia tai visai kita priezastis,bet cia buvo rasyta,kad prades reikti, stala nuvers, susizeis ir pan mirksiukas.gif tokie argumentai man juokingi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramunita @ 2005 06 21, 22:23)
va cia tai visai kita priezastis,bet cia buvo rasyta,kad prades reikti, stala nuvers, susizeis ir pan mirksiukas.gif tokie argumentai man juokingi biggrin.gif

Kiekvienas turi savu argumentu mirksiukas.gif nors ir juokingi bet vitiek kaikam svarbus mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Sally @ 2005 06 21, 22:27)
Kiekvienas turi savu argumentu mirksiukas.gif  nors ir juokingi bet vitiek kaikam svarbus mirksiukas.gif

bet jau geriau norint,kad tevai vaiku nesivestu geriau pasakyt,kad ten bus poslu bajeriu, girtu zmoniu, kurie gali buti pavojingi ir pan, negu isreikti nuogastavima,kad tavo pavarges vaikas savo zirzimu sugadins svente smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramunita @ 2005 06 21, 22:31)
bet jau geriau norint,kad tevai vaiku nesivestu geriau pasakyt,kad ten bus poslu bajeriu, girtu zmoniu, kurie gali buti pavojingi ir pan, negu isreikti nuogastavima,kad tavo pavarges vaikas savo zirzimu sugadins svente smile.gif

Ne taip nesakyciau reikia paaiskintkad vaikai gali prisiklausyt poslu bajeriuku ir gitu zmoniu pletku ir tt.(nors dabar nelabai prisigeria zmones vestuvese) bet vis tiek pasakyt galima ax.gif
Atsakyti
na, kai tevams sakai,jog balius be vaiku,o tevai nusimena-tai reikia kazka sugalvot mirksiukas.gif beje,akip man patinka dalyvauti diskusijose,kur pasireiski tu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramunita @ 2005 06 21, 23:28)
na, kai tevams sakai,jog balius be vaiku,o tevai nusimena-tai reikia kazka sugalvot mirksiukas.gif  beje,akip man patinka dalyvauti diskusijose,kur pasireiski tu ax.gif

Kas pasireiskia? tu ar as?kodel taip?
Atsakyti