Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikai vestuvėse

QUOTE(Sally @ 2005 06 21, 23:34)
Kas pasireiskia? tu ar as?kodel taip?

kur tu pasireiski smile.gif man patinka tavo argumentai ir nuomones paskelbimas tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramunita @ 2005 06 21, 23:42)
taigi matai,kad ne visur 4u.gif

Bet kai kur, neidomu jeigu visur nuomones sutaptu ir gyvenimas neidomu butu jeigu visi tokie patys butu
Atsakyti
nu gerai,ne i tema cia mes smile.gif tuoj pylos gausim,bet man patinka tokie zmones,kurie argumentuotai pareiskia savo nuomone ax.gif
Atsakyti
Buvo pas mane tų vaikučių vestuvėse, man jie netrukdė, bet tikrai tėveliai atsipalaiduoti gerai negalėjo, tie vaikučiai vis duzgė ir duzgė aplink, taigi savo nuomonės nepakeičiau vestuvėse vaikams ne vieta, žinoma būna išimčių kai neturi kur palikti ar dar kokia rimta priežastis, bet kitu atveju tėvai negali pilnai atsipalaiduoti.
Atsakyti
mano vestuvėse jauniausi buvo mano sūnėnai: vienam 8, kitam 11. tikrai rado ką veikt: kambaryj tv žiūrėjo smile.gif , žaidė, ir pašoko truputi,ir prie stalo su visais pasėdėjo, kai buvo laikas užmigo...ir tikrai didelių rūpesčių nebuvo, nors šiaip ir dideli peštukai yra, bet elgėsi labai "delikat" biggrin.gif
va kokie
pabroliukai
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vvandene: 13 rugpjūčio 2005 - 13:37
Mielosios ir mielieji leiskite vaikams dalyvauti vestuvėse, aš dalyvavau net aštoniose vestuvėse būdama vaiku iki aštuonių metų, vesdavosi tėvai dažniausiai antrą dieną.Prisimenu pačias pirmas vestuves buvau trejų metų , net sijonuką žalsvą džinsinį prisimenu ir Jurgeli meistrelį sugrotą buten mums trims trimetėms- šokusioms rateliu, suaugusiems tiek įspūdžių ir tiek malonių prisiminimų nepalieka , kiek vaikams.TAi buvo aišku sovietmečiu, kai vestuvės kaime ir apie 100 žmonių.Bet net pamerge būnant nebuvo taip linksma ,kaip vaikui.Atleiskit , kad įkišau savo trigrašį.
Atsakyti
Aš irgi atsimenu, kaip šokau ančiukų šokį....... buvo man tos vestuvės kaip pasaka.
O per mūsų vestuves buvo vaikiukas, bet tiesą sakant, aš jo net nepastebėjau, nes jis buvo pakankamai ramus, o ir man kiti dalykai rūpėjo. O čia jau tėvų reikalas, ar jie nori atsipalaiduoti be vaikučių ar pasiryžę savo atžalas prižiūrėti. Nors jei jų būtų daug, tai tada nežinau.......
P.S. Kvietime apie vaikus nieko nerašėm, bet jis sudalyvavo smile.gif
Atsakyti
Aš manau viskas priklauso nuo situacijos smile.gif va mes tai tikrai nesiimsim savo dvimetinuko, kadangi mes busim prišliais ir paskui jį nebus kam lakstyti smile.gif
va jei butu kokia patikima auklė(ar kokia vaikų prižiūrėtoja), kuri užsiimtu su juo, tai tikrai pasiimtumeme, nes ir pačiai man būtų ramiau jį matyti.
Atsakyti
QUOTE(kengura @ 2005 04 26, 20:06)
O kas jei 4, ką jis nepilanvertis pilietis?

Mes po mėnesio dalyvausim brolio vestuvėse ir svarstom galimybę jo nesivesti, tik todėl, kad turėsim pareigų, bet jei eitume visiškai tik kaip svečiai, tai net nekyltų kalusymas ar jį vestis.

Vaikas ne koks daiktas noriu turiu, noriu kažkam nugrūdų. Jam irgi šventė, kad dėdė tuokiasi.

Tikiuosis kai jūs turįsit vaikų, busit labai susipratsusios nesivesit jų nei į svečius, nei į kavines, nei į kitas šventes, tiesiog laikysite namuose su auklėm ir seneliais.

As labai atsiprasau, bet pasipiktinau tavo nuomone, kokia tai nesamone, jeigu tu norejai vaiku, tai puiku, bet kuo nusidejo tie zmones, pas kuriuos tu savo vaika vediesi, jie gal nenori ir manau turi teise nenoret. Juk jie daro svente sau, o ne tavo vaikui, gal, sutinku, jei tuokiasi labai artimas giminaitis, tai truputi kitas reikalas... bet siaip manau jei norit dziaugsmo savo vaikui, tai patys tuo ir pasirupinkit, kuo cia deti kiti zmones. Ir beje, as neturiu vaiku, bet labai ju noriu, pati organizuoju vestuves, tai puikiai suprantu tas, kurios susiduria su sia problema.
jei zmones kviecia jus, o ne visa jusu seima, tai jie nori praleisti laika su jumis, ir nenori, kad jus butumete uzsiemes savo vaiku ir nedalyvautumete linksmybese, ir manau, darniausiai problema yra ne piniguose...
Atsakyti
QUOTE(erika*saule @ 2005 04 28, 19:35)
Nu jau jus atleiskit man mamytes, bet to požiūrio, kad vaikai nedalyvautų nesuprantu. Gi galima jiems atsikirai kokį staliuką padaryti ir lai švenčia. Negi jūs nebuvot mažos ir jus nedalyvavot vestuvėse.

as taip ir darysiu, bet tie vaikai bus virs 7 metu visi... o jei mazi, tai manau butu problemos... juk tevams reikia jais rupintis, anksciau eiti migdyti ir pan.
Atsakyti
QUOTE(elve @ 2005 04 29, 14:05)
Kaip jau ir rasiau - pasikartosiu: as savo maziaus į vestuves nesivesiu vien dėl to, kad ten nesijaus man sventimas, nes jis neramus ir labai aktyvus, todėl reiktų is paskos lakstyti, o mes su vyru atsipalaiduoti norėsim, ramiai pasedėti drinks_cheers.gif ir dar pareigų vienose vestuvėse turėsim, bet jei draugai būtų pasakę kad nesivestumėm tik vaiko-nezinau kaip sureaguociau, gal is vis į tas vestuves neiciau, nors mano tarpe tokių nesupratingų zmonių nėra schmoll.gif o va kai rudenį eisiu į savo draugės vestuves(mano vaikucio krikstamotės) tai sūnelis irgi dalyvaus, eis pasveikinti, į baznycią vaziuos, pasifotografuos su kriksto mama, ji ir pati nori kad jis būtų, nors jam tik 2 metukai vasarą bus, aisku vakare į balių jis jau nevaziuos, pasiliks su mociute, nes ir vėl mes norėsime pasvęsti ramiai drinks_cheers.gif  alc.gif tik man įdomu viena: ar jūs einate pasveikinti savo draugių mazylių gimtadienio proga? Juk jei savo vaikų dar neturite, turbūt jums ten eiti irgi negalima- visgi tai vaikų sventė, o ne suaugusių g.gif pas mane daug draugų dar vaikų neturi, bet mano mazių pasveikinti visada ateina  thumbup.gif

labai bijau, kad neteisingai suprasit mano nuomene apie vaikucius vestuvese, bet as pritariu elvei - pasveikinti aisku, kad puiku ir i baznycia, jeigu netriuksmaus, bet baliui visi nori linksmintis, o linksmintis su vaikais yra manau kitas dalykas...juk tevai negali atsipalaiduoti
Atsakyti
Nu jus cia pavaret blink.gif Tai gal dar kvietimuose parasykit, kad prasom but be vaiku, o tai negalesit atsipalaiduot... As pvz. niekad nebegaliu atsipalaiduot, nes turiu vaiku ir nuolat apie juos galvoju blush2.gif
Pati pirmose vestuvese dalyvavau budama ketveriu metuku ir dar dabar atsimenu, kad nuotaka atrode be proto grazi, jos suknele pasakiska (neseniai albuma perziurejau, ji buvo net tiems laikams tragiska smoke.gif ). Tiesa, dar puikiai atsimenu, kaip gavau bart nuo burelio bobu, kad sulauziau meduolini krepseli ir ismeciau is jo grybukus, kastonus ir kitokias gerybes. Tada galvojau, kad jei jau kase, tai reik ir nesiot kaip priklauso laugh.gif Tai va , jokio kito baliaus taip neprisimenu is ankstyvos vaikystes kaip sio, nes vestuves tikrai ypatinga svente smile.gif
Pati i vestuves vesciausi savo vaikus, kurie vyresni nei ketveri metai. Bet nesivesciau ne vieno, jei tai butu tik iskilminga vakariene keliolikai zmoniu restorane ir tuoktusi ne itin artimi giminaiciai arba draugai biggrin.gif
Atsakyti