Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikai vestuvėse

Na pas mus bus tik vienas vaikas bet toks ikyruolis doh.gif bet taip jau yra kad ner kur jo padet g.gif
Atsakyti
QUOTE(Invincible @ 2008 03 26, 13:53)
Na, o musu vestuvese greiciausiai bus vaiku ir tikrai ne vienas  doh.gif  Ir nieko cia nepadarysi, pvz. mano seses mergyte 3metuku neš musu ziedus baznycioje, tai ka, ji neturetu dalyvauti pokylyje?! be to ji man be galo brangi ir nera padauza, tikrai nieko nepridirbs, todel tikrai dalyvaus  mirksiukas.gif  po to kitos seses berniukas 12m-as net pati jam pasakiau, kad jis privalo dalyvauti  ax.gif  bet tiesa pasakius as tikejausi, kad tiek vaiku ir tebus, taciau pakvietus vyro broli, jo zmona pasake man tiesiai sviesiai i akis: mes ateisime su vaikais (dvi mergaites: 2 ir 5 metuku) tai ka man beliko pasakyti-ne, nei uz ka! zinoma, kad taip nepasakiau ir tegul ateina, patys pavargs lakstyti paskui juos.

aisku nepasakysi savo vyro broliui, kad savo vaiku nesivestu, nes pati pakvietei vaikus is savo puses, savo seses mergyte ir kitos seses berniuka, tai jei neleistum atsivesti kitai pusei vaiku, atrodytum tikrai nekaip.
Beje, as i kvietimus ir nerasiau tokio dalyko, taciau kurie turejo vaikus, patys paklause ar su vaikais balius bus ar be, o kurie nepaklause, prie progos graziai paaiskinome.
Ir isvis, kam tiems vaikam matyti, kaip linksminasi suauge, geria, buna juk tokiu kur ir pergeria, kokiu poslu bairiu pradeda metyti...juk niekada nezinai, kas issisoks vestuvese, atsibus tie vaikai tose vestuvese kai uzaugs dar N kartu, nereikia taip susireiksminti... doh.gif
Atsakyti
Pas mus vestuvese taip pat bus vaiku, tai as galvoju jog vyreni vaikai gales priziureti mazesnius, uzimt juos, kad tevams netrugdytu linksmintis ax.gif Galvojau ir apie tskira stala specealiai vaikams, bet dar paziuresim, kiek tu vaikuciu bus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Catty @ 2008 03 26, 20:31)
Pas mus vestuvese taip pat bus vaiku, tai as galvoju jog vyreni vaikai gales priziureti mazesnius, uzimt juos, kad tevams netrugdytu linksmintis ax.gif  Galvojau ir apie tskira stala specealiai vaikams, bet dar paziuresim, kiek tu vaikuciu bus smile.gif

g.gif o kodel kiti turi uzimti maziukus, jeigu yra teveliai, kurie ir turi uzimineti savo atzalas, jeigu jau atsiveda i baliu... g.gif As ir sakau, kad tevai atsiveda ir kazkam uzkrauna doh.gif Seneliams, tetoms, vyresniems vaikams ir pan
Atsakyti
QUOTE(activ @ 2008 03 26, 19:37)
g.gif o kodel kiti turi uzimti maziukus, jeigu yra teveliai, kurie ir turi uzimineti savo atzalas, jeigu jau atsiveda i baliu... g.gif As ir sakau, kad tevai atsiveda ir kazkam uzkrauna doh.gif Seneliams, tetoms, vyresniems vaikams ir pan

Bet tai jug gimines visi viens kita pazysta ir patys vaikai jug pazystami smile.gif Na nezinau as tai pries vaikus nesu nusistacius ir jei sveciai neturi kam palikt vaiku tai as tikrai nedrausiu atsivest.
Be to netikiu jog ir tiems vyresniems vaikams patiks sedet su suaugusiais prie stalo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Catty: 26 kovo 2008 - 21:03
QUOTE(Catty @ 2008 03 26, 20:02)
Bet tai jug gimines visi viens kita pazysta ir patys vaikai jug pazystami smile.gif  Na nezinau as tai pries vaikus nesu nusistacius ir jei sveciai neturi kam palikt vaiku tai as tikrai nedrausiu atsivest.
Be to netikiu jog ir tiems vyresniems vaikams patiks sedet su suaugusiais prie stalo.

o as netikiu kad vyresniems vaikams bus idomu su maziukais uzsiimti ax.gif
Atsakyti
is patirties zinau, kad vyresniems vaikams nebuna labai linksma ypac jei juos pasodina su maziukais ir pavercia auklemis, tada jie tuos maziukus siuntineja mazdaug atnes torto, limonado ir tt o maziukai kaip maziukai prikrecia visokiu isdaugu tokiu aukliu priziurimi.
Atsakyti
Na pagaliau per savaite perskaiciau visa tema nuo pradziu iki galo biggrin.gif
is tiesu, visos yra savotiskai teisios smile.gif
mes kai vasaros pabaigoje MB geriausio draugo vestuvese dalyvavome, tai nebuvo ten vaiku, tik baznycioje sunenas nese ziedus, bet po to ir pats nenorejo i baliu vaziuoti, ir viskas buvo gerai.
As nuo vaikystes prisimenu, kai buvo tetos vestuves, ir manes nepasieme, o seseri pasieme, nes ji vyresne, nes atseit buvo pasakyta be vaiku, man tai didziausia vaikystes trauma smile.gif nes tos vestuves apie kurias pradzioj uzsiminiau, buvo pirmosios mano gyvenime, kuriose dalyvavau nuo to laiko smile.gif
tuo labiau, kad nuotraukoje buvo keli vaikai veliau kai paziurejom...
bet kai gerai pagalvoju pati, tai nenoreciau vaiku savo vestuvese, o tuo labiau baznytineje dalyje, nes ten kaip tik tylu buna, filmuojama intensyviai, o kai MB gimineje vaikai super islepinti, ypac jo sunenas, tai tuoj atsibostu jam ir klykti pradetu kaip visada, ir ka - juosta visam gyvenimui, ir sugadinta su jo klyksmu...
Kita vertus, gal kiek ir liudna, jeigu ne vieno vaiko nebutu vestuvese, tada gal kazkaip nera tos seimos pilnatves, nes tevai be vaiku ateje
uztai ir sakau, kad visos savotiskai teisios biggrin.gif 4u.gif
as pati su vaikais visa gyvenima pradirbusi ir noriu ju tureti
man tik labai absurdiskai neprotingas atrodo kai kuriu poziuris - kad jeigu kviecia tik suaugusius, privaloma isizeisti! nu cia tai nesamone kazkokia... tie lietuviai tai tikrai tik ziuriu del kokios cia smulkmenos apsisunkinti sau normalu gyvenima smile.gif
kiek cia, JAV, vestuviu maciau, tai vaikai turi atskira stala, bet dazniausiai viskas buna visiems prisakyta, ispuosti, ir elgiasi beveik pavyzdingai, isvis kiek ir cia su vaikais esu dirbusi, jie daug drausmingesni nei lietuviukai biggrin.gif
kai prisakoma patyleti ar neklykti, kai svarbus momentas, tai taip ir daro
o Lietuvoje kai kurie tevai vaikams leidzia viska... gerai, kad bent patys ta pripazista kai kurie smile.gif
bet as tikrai "jumoro" nesuprasciau, jeigu mano torta, uz kuri ne viena simta paklojau, prapjautu, nes kazkas uzsimane jo anksciau... kita vertus - kam ji silumoje visa vakara laikyti? galima is saldytuvo ivezti pries pat pjaunant ir galima problema isspresta smile.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Sacra @ 2008 03 28, 00:08)
Na pagaliau per savaite perskaiciau visa tema nuo pradziu iki galo  biggrin.gif
is tiesu, visos yra savotiskai teisios smile.gif
mes kai vasaros pabaigoje MB geriausio draugo vestuvese dalyvavome, tai nebuvo ten vaiku, tik baznycioje sunenas nese ziedus, bet po to ir pats nenorejo i baliu vaziuoti, ir viskas buvo gerai.
As nuo vaikystes prisimenu, kai buvo tetos vestuves, ir manes nepasieme, o seseri pasieme, nes ji vyresne, nes atseit buvo pasakyta be vaiku, man tai didziausia vaikystes trauma smile.gif nes tos vestuves apie kurias pradzioj uzsiminiau, buvo pirmosios mano gyvenime, kuriose dalyvavau nuo to laiko smile.gif
tuo labiau, kad nuotraukoje buvo keli vaikai veliau kai paziurejom...
bet kai gerai pagalvoju pati, tai nenoreciau vaiku savo vestuvese, o tuo labiau baznytineje dalyje, nes ten kaip tik tylu buna, filmuojama intensyviai, o kai MB gimineje vaikai super islepinti, ypac jo sunenas, tai tuoj atsibostu jam ir klykti pradetu kaip visada, ir ka - juosta visam gyvenimui, ir sugadinta su jo klyksmu...
Kita vertus, gal kiek ir liudna, jeigu ne vieno vaiko nebutu vestuvese, tada gal kazkaip nera tos seimos pilnatves, nes tevai be vaiku ateje
uztai ir sakau, kad visos savotiskai teisios  biggrin.gif  4u.gif
as pati su vaikais visa gyvenima pradirbusi ir noriu ju tureti
man tik labai absurdiskai neprotingas atrodo kai kuriu poziuris - kad jeigu kviecia tik suaugusius, privaloma isizeisti! nu cia tai nesamone kazkokia... tie lietuviai tai tikrai tik ziuriu del kokios cia smulkmenos apsisunkinti sau normalu gyvenima smile.gif
kiek cia, JAV, vestuviu maciau, tai vaikai turi atskira stala, bet dazniausiai viskas buna visiems prisakyta, ispuosti, ir elgiasi beveik pavyzdingai, isvis kiek ir cia su vaikais esu dirbusi, jie daug drausmingesni nei lietuviukai  biggrin.gif
kai prisakoma patyleti ar neklykti, kai svarbus momentas, tai taip ir daro
o Lietuvoje kai kurie tevai vaikams leidzia viska... gerai, kad bent patys ta pripazista kai kurie smile.gif
bet as tikrai "jumoro" nesuprasciau, jeigu mano torta, uz kuri ne viena simta paklojau, prapjautu, nes kazkas uzsimane jo anksciau... kita vertus - kam ji silumoje visa vakara laikyti? galima is saldytuvo ivezti pries pat pjaunant ir galima problema isspresta smile.gif  thumbup.gif

thumbup.gif thumbup.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif Gera temos reziume 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Samira @ 2008 03 28, 11:11)
thumbup.gif  thumbup.gif    drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif  Gera temos reziume  4u.gif

smile.gif aciu
tiesiog gerai pagalvojus, juk jeigu kvieti tik artimiausius, tai savaime nori matyti ir ju vaikucius, jeigu jie tikrai artimi, tai ir vaikai ju brangus... o tokiu, su kuriais beveik nebendrauji, ju vaiku gal ir nenori matyti vestuvese, nes nezinai kaip elgsis. Bet cia klausimas iskyla, ar norim vestuviu tik su artimiausiais (mes- zinoma! thumbup.gif ), ar pasirodymui visa gimine susikvieciam, kad tada ir gaunasi, jog dar 20 vaiku ar daugiau prisideda, kuriu gal ir nelabai norime matyti smile.gif
Atsakyti
Mes kitą savaitgalį einam į vestuves ir vešimės savo mažają kartu. Jai 1 metukai ir 4 mėnesiai. Palikti neturim kam, nes tai mano sesers vestuvės bus, o ir nesinori tokio klecko palikti visam savaitgaliui. blush2.gif Šiandien kalbėjom su sese, tai pasirodo, kad ne mūsų dukrytė bus pati mažiausia. Iš jaunojo pusės bus pora su 8 mėnesių dukryte.
Aš pati jau senokai jaudinuosi, kaip viskas praeis. Tikrai žinau, kad nuo dukrytės nė žingsnio šalin neisiu. Ir kad 24 val mes su visais atsisveikinsim ir eisim miegoti kartu su ja. smile.gif
Atsakyti
user posted image
user posted image
Atsakyti