Na pagaliau per savaite perskaiciau visa tema nuo pradziu iki galo
is tiesu, visos yra savotiskai teisios

mes kai vasaros pabaigoje MB geriausio draugo vestuvese dalyvavome, tai nebuvo ten vaiku, tik baznycioje sunenas nese ziedus, bet po to ir pats nenorejo i baliu vaziuoti, ir viskas buvo gerai.
As nuo vaikystes prisimenu, kai buvo tetos vestuves, ir manes nepasieme, o seseri pasieme, nes ji vyresne, nes atseit buvo pasakyta be vaiku, man tai didziausia vaikystes trauma

nes tos vestuves apie kurias pradzioj uzsiminiau, buvo pirmosios mano gyvenime, kuriose dalyvavau nuo to laiko

tuo labiau, kad nuotraukoje buvo keli vaikai veliau kai paziurejom...
bet kai gerai pagalvoju pati, tai nenoreciau vaiku savo vestuvese, o tuo labiau baznytineje dalyje, nes ten kaip tik tylu buna, filmuojama intensyviai, o kai MB gimineje vaikai super islepinti, ypac jo sunenas, tai tuoj atsibostu jam ir klykti pradetu kaip visada, ir ka - juosta visam gyvenimui, ir sugadinta su jo klyksmu...
Kita vertus, gal kiek ir liudna, jeigu ne vieno vaiko nebutu vestuvese, tada gal kazkaip nera tos seimos pilnatves, nes tevai be vaiku ateje
uztai ir sakau, kad visos savotiskai teisios
as pati su vaikais visa gyvenima pradirbusi ir noriu ju tureti
man tik labai absurdiskai neprotingas atrodo kai kuriu poziuris - kad jeigu kviecia tik suaugusius, privaloma isizeisti! nu cia tai nesamone kazkokia... tie lietuviai tai tikrai tik ziuriu del kokios cia smulkmenos apsisunkinti sau normalu gyvenima

kiek cia, JAV, vestuviu maciau, tai vaikai turi atskira stala, bet dazniausiai viskas buna visiems prisakyta, ispuosti, ir elgiasi beveik pavyzdingai, isvis kiek ir cia su vaikais esu dirbusi, jie daug drausmingesni nei lietuviukai
kai prisakoma patyleti ar neklykti, kai svarbus momentas, tai taip ir daro
o Lietuvoje kai kurie tevai vaikams leidzia viska... gerai, kad bent patys ta pripazista kai kurie

bet as tikrai "jumoro" nesuprasciau, jeigu mano torta, uz kuri ne viena simta paklojau, prapjautu, nes kazkas uzsimane jo anksciau... kita vertus - kam ji silumoje visa vakara laikyti? galima is saldytuvo ivezti pries pat pjaunant ir galima problema isspresta