Nors paskutine nuotrauka truputi sokiravo, as vistiek nesu nusistaciusi pries vaiku dalyvavima mano sventeje, man tik nerima kelia tai, kur juos pasodinti, juk jei teveliai juos susisodins salia, kitiems sveciams nebus kur sesti, mastau ir apie atskira vaiku staliuka, nes vaikuciai jau paauge, bet nejaugi jei zmogui uz maista skaiciuoja 100 lt, tai ir uz vaikucius tiek pat? O jeigu ju daugiau nei 10, tai kazkaip jau brangokai iseina?
As cia gal kokia materialiste pasirodziau, bet man kazkaip neprotinga atrodo...
QUOTE(dvyniukas @ 2008 05 02, 15:38)
Nors paskutine nuotrauka truputi sokiravo
nejaugi jei zmogui uz maista skaiciuoja 100 lt, tai ir uz vaikucius tiek pat? O jeigu ju daugiau nei 10, tai kazkaip jau brangokai iseina?
nejaugi jei zmogui uz maista skaiciuoja 100 lt, tai ir uz vaikucius tiek pat? O jeigu ju daugiau nei 10, tai kazkaip jau brangokai iseina?

Nemanau,kad materialiste,bet tokie laikai atejo,kad pinigus reikia skaiciuoti ir nevisada jais svaistytis pavyksta

Mane tai irgi sokiravo paskutine nuotrauka, zmonems rimtas momentas, sako priesaika pries Dieva, o vaikai apspite aplinkui, vos ne ant galvos uzlipe, slykstu ir kur ju tevu akys buvo tokia rimta jaunavedziams akimirka. Jeigu jau leido jaunieji atsivesti vaikus i ceremonija, tai manau tevams reiketu juos priziureti, kad negadintu sventes jauniesiems.Nera nieko baisiau kaip neatsakingi tevai sventes metu.
QUOTE(ikristute @ 2008 05 02, 18:00)
Mane tai irgi sokiravo paskutine nuotrauka, zmonems rimtas momentas, sako priesaika pries Dieva, o vaikai apspite aplinkui, vos ne ant galvos uzlipe, slykstu ir kur ju tevu akys buvo tokia rimta jaunavedziams akimirka.

QUOTE(dvyniukas @ 2008 05 02, 15:38)
Nors paskutine nuotrauka truputi sokiravo, as vistiek nesu nusistaciusi pries vaiku dalyvavima mano sventeje, man tik nerima kelia tai, kur juos pasodinti, juk jei teveliai juos susisodins salia, kitiems sveciams nebus kur sesti, mastau ir apie atskira vaiku staliuka, nes vaikuciai jau paauge, bet nejaugi jei zmogui uz maista skaiciuoja 100 lt, tai ir uz vaikucius tiek pat? O jeigu ju daugiau nei 10, tai kazkaip jau brangokai iseina?
seip tai uz vaikus visur dazniausiai ima puse kainos, na bent kiek man teko susidurti, ten kur mes sventem uz vaika eme tik uz karsta patiekala
QUOTE(skgreta @ 2008 05 02, 18:51)
seip tai uz vaikus visur dazniausiai ima puse kainos, na bent kiek man teko susidurti, ten kur mes sventem uz vaika eme tik uz karsta patiekala

QUOTE(activ @ 2008 05 02, 17:48)

Na gal jus ir teisi, bet vistiek bjauru, kai tevai nesirupina savo vaikais

QUOTE(ikristute @ 2008 05 02, 19:27)
manau tai yra suaugusiuju svente, na nebent jau labai neturetu kur palikt savo vaikuciu, bet velgi i vestuves kviecia ne paskutine diena , o likus 2-3 menesiam likus iki sventes, tai pakankamai uztenka laiko pasirupinti savo vaikais, kas juos priziures kol teveliai bus vestuvese, tik neatsakingi tevai i viska ziuri pro pirstus ir gadina jauniesiams svente

QUOTE(activ @ 2008 05 02, 17:36)

Netikiu, kad specealiai norejo sugadint svente

QUOTE(Catty @ 2008 05 02, 20:08)
Netikiu, kad specealiai norejo sugadint svente
Be to ne visada iseina taip kaip planuoji. Pvz:gali pasakyti jog ateisi i vestuves, o paskutiniu momentu kas nors atsitinka, jug buna taip? tas pats ir su vaiku, susitari kad priziures tas ar anas, o kai reikia ir paveda 

Buvo visi perspeti, visiems buvo aisku, tik tas zmogus nepaskaiciavo, kad jo visos kalbeles ateis iki musu, o prisisnekejo neblogai: oi, cia prase nesivesti dukros, bet kas man, as vis viena atsivesiu ir t.t.
Visa si to zmogaus pasakojima man persake teta, kuri viska girdejo

O paskui reke kruvinom asarom tas zmogus ir apsimetinejo, kad nesuprato, kad nezinojo, nors faktai kalba ka kita...
Tokiu zmoniu neverta net gerbti, apsimeteliai.
Beda yra beda, bet specialiai daromas toks sou, tai sorry

QUOTE(activ @ 2008 05 02, 18:36)

Na va matau esi patyrus apie ka as cia kalbu

Mano nuomone, kad vestuvės yra šeimos šventė. Aišku, kad kai tėvai neatsakingi, tai jau baisiau nebūna, bet taip kategoriškai pasisakyti
Tai jei aš veduosi į vestuves savo vaiką, nors apie vestuves žinojau jau praėjusių metų rugpjūtį, tai negi aš dabar esu neatsakinga? Aišku, jei tekėtų draugė ar tolima giminaitė dukrytės tikrai nesivesčiau, bet kai teka artimas žmogus, kažkaip neįsivaizuoju šventės be jos.