Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikai vestuvėse

Na ten tikrai ceremonijos pabaiga, vat radau visas Jų nuotraukytes.
http://www.meninenuo...gita_remigijus/

4u.gif
Tikuosi nieks nesupyks dėl nuotraukų įdėjimo.. ax.gif man tai čia viskas super tose vestuvėse 4u.gif
Atsakyti
o pas mumis vaiku nebus, ax.gif nors mano pacios broliai turi kleckus mazus, ir kelios draugu poros ...bet jau sake , kad pasistengs palikt tetom ir seneliams biggrin.gif ...

user posted image
Atsakyti
QUOTE(activ @ 2008 05 02, 19:54)
drinks_cheers.gif pas mus irgi eme puse kainos. Jeigu 100lt suaugusiam, tai vaikui 50lt, bet vis viena suma susidaro nemenka doh.gif Jeigu vaiku 10, tai ir suma ne 1lt verysad.gif Na, bet cia visur susitarimo reikalas. Kiti plesia, kaip uz suaugusi, kiti paziuri nuolaidziau ir ima tik uz karsta,kaip pas jus skgreta thumbup.gif

kaip kaip????? galima už vaiką mokėt 50lt???? na, pas mus jų bus tik 2, bet vis tiek susitaupys ir vis ne iš kišenės... rolleyes.gif reiks pakalbėt.... kaip fainiai, kad radau šią info ... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(zhirnius @ 2008 05 03, 22:14)
kaip kaip????? galima už vaiką mokėt 50lt???? na, pas mus jų bus tik 2, bet vis tiek susitaupys ir vis ne iš kišenės...  rolleyes.gif reiks pakalbėt.... kaip fainiai, kad radau šią info ...  biggrin.gif

Tai zinoma, bet nevisur mirksiukas.gif Kaip, minejau, cia susitarimo reikalas su kavines ar sodybos seimininkais rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(activ @ 2008 05 04, 11:42)
Tai zinoma, bet nevisur mirksiukas.gif Kaip, minejau, cia susitarimo reikalas su kavines ar sodybos seimininkais rolleyes.gif

iu, tai reiks kallbėt. niekur nedings... o gal kas jau žino kaip ten Zalensų sodyboj? g.gif
Atsakyti
o pas mus vaikuciu nebus vestuvese, nors man ir labai grazu kai kleckai aplink lasto ir selsta, bet kazkaip teveliai norejom kad atsipustu atsipalaiduotu ir negalvotu kaip ten vaikuciai ir ka jie kazkur uz kampo daro lotuliukas.gif
Atsakyti
Kaip jūs reaguotumėte, jeigu draugai užsimanytų dalyvauti vestuvėse su 1 mėn kūdikiu? Tai yra geri jaunųjų draugai, kalbėdamiesi apie vestuves užsiminė, kad supras, jog negalės dalyvauti, dėl mažyčio kūdikėlio, o jie labai nustebo: kaip negalės, juk nemirė, tik kūdikėlį turi, kurį, be abejo pasiims su savimi, dar pasiims savo mamą, kuri tą kūdikėlį prižiūrės, čia jau svečių, o ne jaunųjų rūpestis.... belieka pridurti, kad vestuvės tik artimiausiems žmonėms, kur ribotas kiekis nakvynės vietų, be to kelionė automobiliais beveik visą dieną (iš Vilniaus į Klaipėdą) it t.t... Jaunieji išgyvena dėl šventės, kuri bus sugadinta, bet kaip pasakyti draugams, kad jie nevažiuotų su kūdikėliu, jeigu švelnių užuominų nesupranta?
Atsakyti
QUOTE(flesi @ 2008 05 08, 12:35)
Kaip jūs reaguotumėte, jeigu draugai užsimanytų dalyvauti vestuvėse su 1 mėn kūdikiu? Tai yra geri jaunųjų draugai, kalbėdamiesi apie vestuves užsiminė, kad supras, jog negalės dalyvauti, dėl mažyčio kūdikėlio, o jie labai nustebo: kaip negalės, juk nemirė, tik kūdikėlį turi, kurį, be abejo pasiims su savimi, dar pasiims savo mamą, kuri tą kūdikėlį prižiūrės, čia jau svečių, o ne jaunųjų rūpestis.... belieka pridurti, kad vestuvės tik artimiausiems žmonėms, kur ribotas kiekis nakvynės vietų, be to kelionė automobiliais beveik visą dieną (iš Vilniaus į Klaipėdą) it t.t... Jaunieji išgyvena dėl šventės, kuri bus sugadinta, bet kaip pasakyti draugams, kad jie nevažiuotų su kūdikėliu, jeigu švelnių užuominų nesupranta?

nu,zinot, pasakysiu... cia jau nelabai svarbu ta jaunuju nuostata ar kas kita.. bet as nesuprantu tevu, kurie ryztasi tempt tokio amziaus vaikuti i sitokia kelione, sitoki varga g.gif vestuves kaip vestuves, aisku labai svarbi svente, bet kam ta vaika sitaip kankint? as daug pazistamu mamu turiu, kurios i svarbias sventes nejo, nes vaikucio nei palikt, nei paimt su savim i karsti ir varga nenorejo...
Sioje situacijoje neturiu ka daugiau ir pasakyt, patys jaunieji irgi vargu ar gali tiem draugam ka pasakyt.. jei jau taip tikrai bus, tegul jie patys (tie draugai) uzsisako kambari, juk reikes anksciau eit gult ir patiems, ir ta mama su anukeliu kazkur palikt reikes.. tik klausimas, ar susipras patys uz kambari susimoket g.gif
Jaunuju svente tai nebus sugadinta, nemanau smile.gif juk gal anu tikslas atsivezt vaikeli, pamaitint ir pan, o visa laika palikt su mociute... tuomet sventej dalyvautu tik jiedu...
Atsakyti
QUOTE(aridax @ 2008 05 08, 13:01)
Sioje situacijoje neturiu ka daugiau ir pasakyt, patys jaunieji irgi vargu ar gali tiem draugam ka pasakyt.. jei jau taip tikrai bus, tegul jie patys (tie draugai) uzsisako kambari, juk reikes anksciau eit gult ir patiems, ir ta mama su anukeliu kazkur palikt reikes.. tik klausimas, ar susipras patys uz kambari susimoket  g.gif
Jaunuju svente tai nebus sugadinta, nemanau  smile.gif  juk gal anu tikslas atsivezt vaikeli, pamaitint ir pan, o visa laika palikt su mociute...  tuomet sventej dalyvautu tik jiedu...

drinks_cheers.gif aš jauniesiems siūliau mandagiai pasakyti: jeigu be vaikelio, tai maloniai prašom, bet su vaikeliu sąlygų nebus. Jeigu draugai tikri - supras, jeigu įsižeis, vadinasi -kam tokie draugai. Susimokėti už kambarį jie sutiktų, bet kambarių skaičius ribotas, be to jie tame pačiame pastate, kur kur vyks puota... triukšmas ir visa kita. Va vaikelio man irgi gaila: visą dieną kelionė automobiliu (iš Vilniaus ivažiuos anksti rytą, santtuoka 15 val, į šventės vietą geriausiu atveju nuvyks 19-20 val. Kažkaip neatsakingai tėvai elgiasi, juk mėnesio leliukutis dar toks pažeidžiamas, traputis, o jie tik apie save galvoja.
Atsakyti
QUOTE(flesi @ 2008 05 08, 13:15)
drinks_cheers.gif aš jauniesiems siūliau mandagiai pasakyti: jeigu be vaikelio, tai maloniai prašom, bet su vaikeliu sąlygų nebus. Jeigu draugai tikri - supras, jeigu įsižeis, vadinasi -kam tokie draugai. Susimokėti už kambarį jie sutiktų, bet  kambarių skaičius ribotas,  be to jie tame pačiame pastate, kur kur vyks puota... triukšmas ir visa kita. Va vaikelio man irgi gaila: visą dieną kelionė automobiliu (iš Vilniaus ivažiuos anksti rytą, santtuoka 15 val, į šventės vietą geriausiu atveju nuvyks 19-20 val. Kažkaip neatsakingai tėvai elgiasi, juk mėnesio leliukutis dar toks pažeidžiamas, traputis, o jie tik apie save galvoja.

drinks_cheers.gif butent. Kazkaip as galvoju, jog jau jeigu pasiryzai tureti vaikuti, tai vadinasi, esi pasirenges daug ka del jo paaukoti.. O menesio laiko mazylis... siaubas, juk jam ramybes ir stabilumo reikia, o ne keliu simtu km keliones blink.gif
Tikrai, geriausia iseitis pasakyt, kad vaikuciui salygu nebus. Tegul zino, ir patys galvoja. Jau cia tikrai tik ju rupestis, o ne jaunuju...
Atsakyti
niu va pasiskaiciau sita tema ir man protas apsisviete blush2.gif zadejau as i savo vestuves savo vijurka temptis,bet pagalvojau kad man ten bus pragaras o ne baliu,tai pasiskaicius jusus protingu minciu paliksim ji labai puikiai auklei.gaila bus ad vaikutis musu sventej nedalyvaus,nu bet kitokios iseities nera verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(mamacka22 @ 2008 05 08, 14:34)
niu va pasiskaiciau sita tema ir man protas apsisviete blush2.gif zadejau as i savo vestuves savo vijurka temptis,bet pagalvojau kad man ten bus pragaras o ne baliu,tai pasiskaicius jusus protingu minciu paliksim ji labai puikiai auklei.gaila bus ad vaikutis musu sventej nedalyvaus,nu bet kitokios iseities nera verysad.gif

bet su nuosavu vaikiuku tai gal norisi pasifotografuot? gali auklė atsivežt, nusifotografuot, o paskui išvažiuot mirksiukas.gif
Atsakyti