Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikai vestuvėse

drinks_cheers.gif tai stengsimes taip ir padaryt,i santuokos rumus dar pasiimsim,o jau baliuska musu gyvsidabriui teks pamirst.
Atsakyti
QUOTE(mamacka22 @ 2008 05 08, 15:45)
drinks_cheers.gif tai stengsimes taip ir padaryt,i santuokos rumus dar pasiimsim,o jau baliuska musu gyvsidabriui teks pamirst.

Tai aisku, saunuole uz sprendima 4u.gif kur gi jau savo maziu visai dienai paliksi - tegul buna su Jumis per ceremonija, nusifotografuosit visi, o ir Tau bus smagu, kai visi trys busit kartu.. ax.gif o vakare balius apskritai jau nebe vaikams. Ir maziuliui bus geriau ramiai pabut ir laiku miegucio nueit, o ir Jus galesit atsipalaiduot...
Atsakyti
QUOTE(erika*saule @ 2005 04 28, 20:35)
Nu jau jus atleiskit man mamytes, bet to požiūrio, kad vaikai nedalyvautų nesuprantu. Gi galima jiems atsikirai kokį staliuką padaryti ir lai švenčia. Negi jūs nebuvot mažos ir jus nedalyvavot vestuvėse.

Kai buvau maža, man buvo aiškiai pasakyta, kad tai suaugusių šventės ir man ten ne vieta. Todėl nesu nėkart dalyvavusi vestuvėse. Bet iš tiesų suprantu, juk ir mano tėvai norėjo švęsti, atsipalaiduoti, o ne mane žiūrėti. O dar ceremonijos visokios, kurios suaugusiems svarbios ir rimtos, vaikams atrodo baisiai nuobodžios (jau po to baliuky dayvaut jei daug kitų vaikų, tai įdomu).

Aš manau, kad jei vaikai jau pasiekę tokį amžių, kai supranta kažką, gali susikaupę išbūt kažkiek ir panašaus mažiaus daugiau vaikų tarp giminių ir draugų yra - tai tegul dalyvauja, kaip tik gražiai atrodo ir linksma. bet temptis kūdikius ar kokių 1,5 metų vaikus yra vargas visiems, įskaitant tėvus. O ir jauniesiems gali nervų pagadinti, kai per ceremonijas užsiverkia (nes nesupratingi tėvai tempiasi vaikus į bažnyčią ir dar sėdi pirmose eilėse, kai net neišeisi jei kas). Teko matyti vienos pažįstamos vedybų filmą, tai siaubas kaip tos nekaltas kūdikėlis per tėvų nesupratingumą ceremoniją sugadino. O juk jaunieji ir taip jaudinasi.
Atsakyti
QUOTE(Schroedingers Cat @ 2008 10 25, 17:49)
Kai buvau maža, man buvo aiškiai pasakyta, kad tai suaugusių šventės ir man ten ne vieta. Todėl nesu nėkart dalyvavusi vestuvėse. Bet iš tiesų suprantu, juk ir mano tėvai norėjo švęsti, atsipalaiduoti, o ne mane žiūrėti. O dar ceremonijos visokios, kurios suaugusiems svarbios ir rimtos, vaikams atrodo baisiai nuobodžios (jau po to baliuky dayvaut jei daug kitų vaikų, tai įdomu).

Aš manau, kad jei vaikai jau pasiekę tokį amžių, kai supranta kažką, gali susikaupę išbūt kažkiek ir panašaus mažiaus daugiau vaikų tarp giminių ir draugų yra - tai tegul dalyvauja, kaip tik gražiai atrodo ir linksma. bet temptis kūdikius ar kokių 1,5 metų vaikus yra vargas visiems, įskaitant tėvus. O ir jauniesiems gali nervų pagadinti, kai per ceremonijas užsiverkia (nes nesupratingi tėvai tempiasi vaikus į bažnyčią ir dar sėdi pirmose eilėse, kai net neišeisi jei kas). Teko matyti vienos pažįstamos vedybų filmą, tai siaubas kaip tos nekaltas kūdikėlis per tėvų nesupratingumą ceremoniją sugadino. O juk jaunieji ir taip jaudinasi.

Ir aš manau, kad vaikams vestuvese ne vieta schmoll.gif reikia kazkaip neizeidzianciu bet aiškiu budu pasakyti apie tai kviečiant svečius schmoll.gif ir visai ne dėl to, kad jaunajai dėmesio gali per vestuves pritrūkti biggrin.gif tongue.gif
Ypatingai kai tokios kainos, o uz vaikus papildomai ima doh.gif
Atsakyti
Nesenai teko dalyvauti vestuvese, tai dar karta isitikinau, kad vaikams vestuvese tikrai ne vieta schmoll.gif . Buvo tiesiogine to zodzio prasme kazkoks kosmaras doh.gif . Vaikai dare ka norejo, neklause niekeno pabarimu o tevam jie maziausiai rupejo. Dalyvavo 8 vaikai nuo 6 iki 11 metu. Daug sveciu vaziavo i CMB kartu ir vaikai, buvo planuota kad vaikai su suaugusiais vaziuos i sodyba, o jaunimas i gamta. Pasifotografave, isgere sampano prie CMB visi grizome i autobusiuka ir ruosemes vaziuoti toliau, o tam autobusiuke sedi visi vaikai, o ju tevai jau isvaziave. Teko su jais i gamta vaziuoti, tai jie ten dare ka norejo, lakste, visai neklause, pyko kodel zaidimai skirti ne jiems o suaugusiams, kodel prizus laimi ne jie, na ir asaru buvo, visko ten buvo. Fotografui trugde dirbti, lindo i kadrus maisesi, na tikrai kazkoks balaganas buvo. Suvalge visus saldainius, pirslienei teko net dasipirkti kad turetu stalo ispirkimui doh.gif , isgere visa limonada , na baisu buvo, reke vienas per kita. Grizus i sodyba irgi ne ka geriau, lakste, duko, triuksmavo, jiems nesvarbu ar muzikantas sneka ar pirsliai - jie juos perreke. Net vienu momentu jau muzikantas nesusitvarde ir pradejo raminti vaikus. Buvo pastatyta kamera ant koju kuri filmavo visa vakara, tai vaikai belakstydami ja numete, aisku ju tevam buvo nusispjauti ir net nepriejo atsiprasyti doh.gif . Jie ir parukyti ten ejo ir alaus gere, maisesi po kojomis, na dare ka norejo ir jautesi kad svente skirta jiems. Ir netgi labai pykdavo kad pasakydavome jog apsiramintu, nes jie sake kad jiems nera ka veikti.
Negalvokit kad as vaiku nemyliu, tiesiog matydama tokia situacija, savo vaiko tikrai nesivesciau i vestuves ir negadinciau jauniesiams sventes, nes ir tevai nori pasilinksminti o vaikus pamirsta. Tai jau geriau tu vaiku neimti su savimi arba is vis nedalyvauti vestuvese.
Atsakyti
QUOTE(skgreta @ 2008 12 19, 18:52)
savo vaiko tikrai nesivesciau i vestuves ir negadinciau jauniesiams sventes, nes ir tevai nori pasilinksminti o vaikus pamirsta.

Pilnai sutinku su tavim! mirksiukas.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(skgreta @ 2008 12 19, 19:52)
Nesenai teko dalyvauti vestuvese, tai dar karta isitikinau, kad vaikams vestuvese tikrai ne vieta  schmoll.gif . Buvo tiesiogine to zodzio prasme kazkoks kosmaras  doh.gif . Vaikai dare ka norejo, neklause niekeno pabarimu o tevam jie maziausiai rupejo. Dalyvavo 8 vaikai nuo 6 iki 11 metu. Daug sveciu vaziavo i CMB kartu ir vaikai, buvo planuota kad vaikai su  suaugusiais vaziuos i sodyba, o jaunimas i gamta. Pasifotografave, isgere sampano prie CMB visi grizome i autobusiuka ir ruosemes vaziuoti toliau, o tam autobusiuke sedi visi vaikai, o ju tevai jau isvaziave. Teko su jais i gamta vaziuoti, tai jie ten dare ka norejo, lakste, visai neklause, pyko kodel zaidimai skirti ne jiems o suaugusiams, kodel prizus laimi ne jie, na ir asaru buvo, visko ten buvo. Fotografui trugde dirbti, lindo i kadrus maisesi, na tikrai kazkoks balaganas buvo. Suvalge visus saldainius, pirslienei teko net dasipirkti kad turetu stalo ispirkimui  doh.gif , isgere visa limonada , na baisu buvo, reke vienas per kita. Grizus i sodyba irgi ne ka geriau, lakste, duko, triuksmavo, jiems nesvarbu ar muzikantas sneka ar pirsliai - jie juos perreke. Net vienu momentu jau muzikantas nesusitvarde ir pradejo raminti vaikus. Buvo pastatyta kamera ant koju kuri filmavo visa vakara, tai vaikai belakstydami ja numete, aisku ju tevam buvo nusispjauti ir net nepriejo atsiprasyti  doh.gif . Jie ir parukyti ten ejo ir alaus gere, maisesi po kojomis, na dare ka norejo ir jautesi kad svente skirta jiems. Ir netgi labai pykdavo kad pasakydavome jog apsiramintu, nes jie sake kad jiems nera ka veikti.
Negalvokit kad as vaiku nemyliu, tiesiog matydama tokia situacija, savo vaiko tikrai nesivesciau i vestuves ir negadinciau jauniesiams sventes, nes ir tevai nori pasilinksminti o vaikus pamirsta. Tai jau geriau tu vaiku neimti su savimi arba is vis nedalyvauti vestuvese.

siaubas bash.gif vargsai jaunieji blink.gif
Atsakyti
Aš kažkaip visą savo gyvenimą maniau, kad į savo vestuves jau tikrai nedrausiu pasiimti vaikų, nes juos labai myliu ir visą savo gyvenimą dirbu su jais. Tačiau prieš 6 mėn teko eiti pasveikinti gerą pažįstamą ir jos būsimą vyrą. Kadangi į šventę eiti negalėjau dėl tam tikrų priežasčių, tai su drauge nuėjom į bažnyčią ir likom pakraupusios. Jaunojo sesuo atsivedė savo 4 metų vaiką, kuris per vidurį ceremonijos pradėjo garsiai kalbėti, o kai mama pašnibždomis pasakė: "Linukai, pasėdėkim kelias minutes tyliai, dabar kalba kunigėlis", jis pradėjo klykti blink.gif per pačią priesaiką blink.gif Aišku, mama jį iškart išsivedė iš bažnyčios, bet vis tiek.
Paskui dar teko kalbėti su pačia nuotaka vėliau, tai vienintelis komentaras apie vestuves buvo, kad jai iki šiol ašaros byra jas atsiminus, nes jie šventė sodyboje, kur yra prūdas ir vienas 10 metų vaikas dingo. Visas vakaras praėjo jo ieškojimams, kol vaikas atsirado - nubėgo į miškelį ir pasiklydo vargšelis.
Pykit nepykit, užkietėjusios mamunistės, bet vaiką iki bent jau 14 metų vestis į tokią šventę yra žmonių, kurie jus į ją pakvietė, negerbimas. Nebent vaiką visą dieną/vakarą už rankos vedžiotis arba neišleist jo iš akių. Bet tai kokia čia šventė tada..
Atsakyti
QUOTE(Honey @ 2008 12 24, 04:19)
Aš kažkaip visą savo gyvenimą maniau, kad į savo vestuves jau tikrai nedrausiu pasiimti vaikų, nes juos labai myliu ir visą savo gyvenimą dirbu su jais. Tačiau prieš 6 mėn teko eiti pasveikinti gerą pažįstamą ir jos būsimą vyrą. Kadangi į šventę eiti negalėjau dėl tam tikrų priežasčių, tai su drauge nuėjom į bažnyčią ir likom pakraupusios. Jaunojo sesuo atsivedė savo 4 metų vaiką, kuris per vidurį ceremonijos pradėjo garsiai kalbėti, o kai mama pašnibždomis pasakė: "Linukai, pasėdėkim kelias minutes tyliai, dabar kalba kunigėlis", jis pradėjo klykti  blink.gif per pačią priesaiką  blink.gif Aišku, mama jį iškart išsivedė iš bažnyčios, bet vis tiek.
Paskui dar teko kalbėti su pačia nuotaka vėliau, tai vienintelis komentaras apie vestuves buvo, kad jai iki šiol ašaros byra jas atsiminus, nes jie šventė sodyboje, kur yra prūdas ir vienas 10 metų vaikas dingo. Visas vakaras praėjo jo ieškojimams, kol vaikas atsirado - nubėgo į miškelį ir pasiklydo vargšelis.
Pykit nepykit, užkietėjusios mamunistės, bet vaiką iki bent jau 14 metų vestis į tokią šventę yra žmonių, kurie jus į ją pakvietė, negerbimas. Nebent vaiką visą dieną/vakarą už rankos vedžiotis arba neišleist jo iš akių. Bet tai kokia čia šventė tada..

as ir manau, kad vaiku nereikia, nei pats neatsipalaiduoji ir gerai nepasilinksmini nei vaikui ten labai jau smagu buna..matyt is neturejimo ka veikt ir prikrecia kvailysciu verysad.gif O jauniesiems sventes gadint tikrai nereikia ....
Atsakyti
pas mus yra busimo vyro pusbrolis kuriam 12metu, aisku visa gymine isitikinus kad ji reikia kviesti, nors daugiau vaiku nera visiskai o jis toks mamiciukas, as bijau ad teks sokineti aplink ji visa laika.. o tada nebus sventes nej jo tevams, nej mums.. net nzn ka daryt nes tevai jo gali isizeisti kad nevieciam..
mano nuomuone ir kad vaikams vestuvese nelabai vieta, nebnet ju yra kokie 5 panasiaus amziaus ir pasamdyti kokia ale aukle kad juos ten ziuretu.. zodziu nzn kaip bus. bet vaikai vestuvese manau gali ir nedalyvauti.
Atsakyti
As nezinau ka daryti su sia problema, tikrai pati esu susidurusi su atvejais, kai vaikai is nuovargio, nuobodulio ir pan. sugadina vestuves, bet pora MB draugu kaip tik susilauke vaikuciu (arba gims po menesio) ir galvoja juos atsivezti. Ir MB jiems pasake, kad viskas ok, nors manau, pats po to pasigailes... Bet esme, kad dabar jau kaip ir per velu kazka sakyti, o ir MB nesupranta, kokia problema. Vaikus as megstu, bet yra dalyku, kur jiems ne vieta ir vestuves yra vienas is ju. Vaikai to nesupranta, jiems net neidomu. Bet pabandyk tai pasakyti uzkietejusiai mamytei, kuri vienu metu vaiko negali palikti vienai dienai mociutei.
Atsakyti
Turbut mano nuomone labai skirsis nuo daugumos, bet as manau kad ar vestis vaikus i vestuves, ar ne - ju tevu reikalas. Jei jie sugebes juo pasirupint, jei vaikuciai jiems netrugdys, tai nematau jokiu problemu...viskas labai ir nuo vaiko priklauso: ar jis tylus, ar priprates but tarp zmoniu...Man asmeniskai vaikuciai visai netrugdo - matyt nesusiduriau su hyper aktyviais vaikais, kurie rektu, zyztu, inkstu...pakvietimuose zadam visur rasyti kad kvieciam seima (neiskiriant ar su vaikais ar be ju), kas kaip nuspres, tas taip ir ateis smile.gif
Pati vaikystej ne vienas vestuves atsokau, ir dar dabar prisimenu kas tai per baliai buvo!
Turiu dukterecia, kuriai tik 2.5 metuku, ir ja be galo myliu, ir net neisivaizduoju, jei jos nebutu mano sventeje... vaikui tai savotiska pramoga...aisku, 2 metuku nelabai ka supranta...bet kai kartu su sese vaiksciojom po sukneliu salonus, ir jos dukryte pirma karta mane pamate balta pusta suknele, issisiepe iki ausu ir susuko "woooooow" smile.gif tai manau ir per vestuves kokiu bairiu suskels thumbup.gif
O kad baznycioj garsiai kalbes, tai gi normalu, cia vaikas...aisku tfu tfu tfu, prisisnekesiu tuoj, bus taip kad kai susives visi savo atzalas, tai net neisgirsiu to lemiamo "TAIP" tongue.gif
Atsakyti