Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikai vestuvėse

QUOTE(Sally @ 2005 06 14, 21:20)
Man irgi vaikiukai patinka tik nenoriu kad per visa sale rekautu,kad siusiuku nori ax.gif

gali buti rami, su mazais vaikais visko galima tiketis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sally @ 2005 06 14, 22:20)
Man irgi vaikiukai patinka tik nenoriu kad per visa sale rekautu,kad siusiuku nori ax.gif

Pas mane tiek kur bus vaikai kad lakstys ir duosis tai tikrai žinau. Jau kai pas juos nuvažiavus į svečius baisu būna sėdėt koks triukšmas. Bus ir dvi mažytės mergytės, kurios neatsilieka savo rėkimu nuo kitų. blink.gif
Atsakyti
QUOTE(lotute @ 2005 06 14, 22:27)
gali buti rami, su mazais vaikais visko galima tiketis smile.gif

Aha arba ateina su sookoladu isteptom rankom ir uz suknele (mano) sugreba doh.gif juk jie tokie yra,mazi, juokingi,bet kartais nepakenciami blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(inore @ 2005 06 13, 16:33)
Aš iš pradžių galvojau nieko blogo jei bus koks vaikas vestuvėse, bet įsivaizduojat doh.gif jų bus 6 ar 7. Nu siaubas kažkoks, kaip pradėjau nervuotis, dar teta pripasakojo, buvo kažkokiose vestuvėse ir vaikas užsimanė torto anksčiau negu pjausto jaunieji, tai to vaiko mama paėmė jam ir atpjovė jaunųjų torto, nu baisu aš taip nenoriu cry.gif atrodo vaikiukas nu negaila, bet čia mano šventė o ne vaikų balius. O pas mane įdomiai taip vienu svečių vaikai eina, tai kiti paklausė ar bus tie anie vaikai, sakau kad bus tai tie sako ir mes tada su vaikais atvažiuosim. Šeip visiems paaiškinau kad nebus ten gerų salygų nakvoti, o namo aš jų nesivešiu nors gyvenam name, nenoriu betvarkės. Ir dar baisu kad jie ten tokio skirtingo amžiaus tie vaikai mažiausia mergytė bus 3 metų. Patarkit kaip pasakyt vaikų tėvams kad eitų be vaikiukių. doh.gif

jei tevams neaktualu,kad nera geru salygu kaip nakvoti ir t.t., tai cia jau ne tavo rupestis,o jei vedasi-tai reiskia nebus problemu jiems...o jei sakysi eiti be vaiku-isizeis...as tai tikrai isizeisciau,jei panorejusi ateiti su vaiku suzinociau,kad mano vaikas nepageidaujamas...
Atsakyti
QUOTE(Ramunita @ 2005 06 17, 20:06)
jei tevams neaktualu,kad nera geru salygu kaip nakvoti ir t.t., tai cia jau ne tavo rupestis,o jei vedasi-tai reiskia nebus problemu jiems...o jei sakysi eiti be vaiku-isizeis...as tai tikrai isizeisciau,jei panorejusi ateiti su vaiku suzinociau,kad mano vaikas nepageidaujamas...

Šita tai tikrai suprantu, kad negaliu pasakyti nes žmogus gali įsižeisti, bet aš tikrai žinau kad savo vaikų nesaugos, nes tam bus vyresni vaikai kurie pažiūrės. Bet žinau ir tai kad vyresnieji nelabai norės juos žiūrėti. Bet čia tai maža dar problema, mane dar labai neramina saldus stalas juk jie vaikai ir ne visi supras kodėl negalima torto ir t.t. Aš tikrai nenoriu kad būtų tortai prapjaunami dėl vaikų, čia ne vaikų balius. Bet šioke toką išeitį man patarė močiutė. Ji pasiūlė padaryti vaikiukam atskira saldų staliuką su tortuku, manau tada bus patenkinti ir vaikai ir galbūt aš. doh.gif
Atsakyti
taip ir daryk,saulut mirksiukas.gif nezinau kaip ten vaikai išauklėti, bet mano 3metė puskė nesikėsino į tortus tongue.gif
o vat per draugės vestuves į tortą pradėjo kėsintis prisigėrę draugai...tipo užsimanė tortu pasimėtyti...bet buvo kas juos sutramdė, tačiau nuotaika jau nekokia...
Atsakyti
QUOTE(Sally @ 2005 06 15, 16:18)
Aha arba ateina su sookoladu isteptom rankom ir uz suknele (mano) sugreba doh.gif  juk jie tokie yra,mazi, juokingi,bet kartais nepakenciami blush2.gif

kaip bebutu taip, bet vaikai yra vaikai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sally @ 2005 06 15, 17:18)
Aha arba ateina su sookoladu isteptom rankom ir uz suknele (mano) sugreba doh.gif  juk jie tokie yra,mazi, juokingi,bet kartais nepakenciami blush2.gif

arba eina prigeres draugelis ir apipila tavo balta suknele raudonu vynu tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramunita @ 2005 06 19, 21:47)
arba eina prigeres draugelis ir apipila tavo balta suknele raudonu vynu tongue.gif

neduokit vyno gerti, o baltos tai išdžius ir nesomatys
Atsakyti
Nu as apakus, kad kazkas nenori matyti sveciu vaiku savo vestuvese blink.gif net nebuciau pagalvojus, kad zmonems TOKIOS problemos iskyla...man nuosirdziai jusu gaila...gal dar netekekit??? gal pirma suaukit????

P.S. Tikiuosi, kad greit sulauksit savu vaikuciu ir jie taip pat bus atgrasus jusu draugams ir giminems.
Atsakyti
QUOTE(babble @ 2005 06 19, 21:45)
Nu as apakus, kad kazkas nenori matyti sveciu vaiku savo vestuvese blink.gif net nebuciau pagalvojus, kad zmonems  TOKIOS problemos iskyla...man nuosirdziai jusu gaila...gal dar netekekit??? gal pirma suaukit????

P.S. Tikiuosi, kad greit sulauksit savu vaikuciu ir jie taip pat bus atgrasus jusu draugams ir giminems.

kiekvienas kalba apie save, matyt niekada nesuauksim sad.gif
Atsakyti
QUOTE(babble @ 2005 06 19, 21:45)
Nu as apakus, kad kazkas nenori matyti sveciu vaiku savo vestuvese blink.gif net nebuciau pagalvojus, kad zmonems  TOKIOS problemos iskyla...man nuosirdziai jusu gaila...gal dar netekekit??? gal pirma suaukit????

Bet jau palinkėjimai pas žmones???!!!!!!! blink.gif Neturiu net ką pasakyti.Teisingai lotute sakai.Kai suaugsiu pasakysiu doh.gif
Atsakyti