QUOTE(inore @ 2005 06 13, 16:33)
Aš iš pradžių galvojau nieko blogo jei bus koks vaikas vestuvėse, bet įsivaizduojat

jų bus 6 ar 7. Nu siaubas kažkoks, kaip pradėjau nervuotis, dar teta pripasakojo, buvo kažkokiose vestuvėse ir vaikas užsimanė torto anksčiau negu pjausto jaunieji, tai to vaiko mama paėmė jam ir atpjovė jaunųjų torto, nu baisu aš taip nenoriu

atrodo vaikiukas nu negaila, bet čia mano šventė o ne vaikų balius. O pas mane įdomiai taip vienu svečių vaikai eina, tai kiti paklausė ar bus tie anie vaikai, sakau kad bus tai tie sako ir mes tada su vaikais atvažiuosim. Šeip visiems paaiškinau kad nebus ten gerų salygų nakvoti, o namo aš jų nesivešiu nors gyvenam name, nenoriu betvarkės. Ir dar baisu kad jie ten tokio skirtingo amžiaus tie vaikai mažiausia mergytė bus 3 metų. Patarkit kaip pasakyt vaikų tėvams kad eitų be vaikiukių.
jei tevams neaktualu,kad nera geru salygu kaip nakvoti ir t.t., tai cia jau ne tavo rupestis,o jei vedasi-tai reiskia nebus problemu jiems...o jei sakysi eiti be vaiku-isizeis...as tai tikrai isizeisciau,jei panorejusi ateiti su vaiku suzinociau,kad mano vaikas nepageidaujamas...