QUOTE (MAMA2T&T @ 2004 04 22, 19:42) |
Taure, geriausiai butu, jeigu George butu ismete ![]() ![]() ![]() ![]() |
as snekejau apie bottom 3 jei ka

Nu dabar papletkinsiu
Ar kas ziurit RyanSeacrestOnAir? As shiandien isijungiau, nes jie visada ketvirtadieniais pasikviecia ismesta idola. Tai zinot ka - Jennifer pasirodo su George'u
Beje, jei mano saltiniai neklysta, kita savaite jie dainuos salsa stiliaus muzika - idomu, kaip raudonplaukis tai padainuos

Beje, jei mano saltiniai neklysta, kita savaite jie dainuos salsa stiliaus muzika - idomu, kaip raudonplaukis tai padainuos

QUOTE (MAMA2T&T @ 2004 04 22, 23:42) |
Nu dabar papletkinsiu ![]() ![]() ![]() ![]() Beje, jei mano saltiniai neklysta, kita savaite jie dainuos salsa stiliaus muzika - idomu, kaip raudonplaukis tai padainuos ![]() ![]() |
tai va ko jis sedejo toks nusimines kai ja mete lauk

QUOTE (TauRe @ 2004 04 22, 15:45) |
tai va ko jis sedejo toks nusimines kai ja mete lauk ![]() |
Va, as irgi ta pati pagalvojau

siandien buvo ne IDOL'as o grybu karas
na, Diana visai nieko su Jasmin, bet kiti visiskai i pievas nusidainavo

QUOTE (TauRe @ 2004 04 27, 19:34) |
siandien buvo ne IDOL'as o grybu karas ![]() ![]() |
Man patiko tik La Toya ir Diana siandien. O manau, kad ismes sikart John Stevens.
Kas parinko pietietiska muzika siam konkursui, tai tikrai nevisprotis yra. Nemanau, kad is viso kas nors is ne Pietu Amerikos galetu sudainuoti ju dainas. Visiskas pravalas, visi konkreciai nusidainavo. Visiskai visi. Labiausiai patiko tai raudongalvis

QUOTE (Naglica @ 2004 04 28, 05:51) |
Kas parinko pietietiska muzika siam konkursui, tai tikrai nevisprotis yra. Nemanau, kad is viso kas nors is ne Pietu Amerikos galetu sudainuoti ju dainas. |
Ta pati galima butu pasakyti apie bet koki kita stiliu

QUOTE (delfinas @ 2004 04 28, 20:19) |
Ta pati galima butu pasakyti apie bet koki kita stiliu ![]() |
Nu nemanau, nes Pietu Amerikos stiliaus dainas (salsa, merenge, cha cha, samba ir kt.) sunkiau dainuoti, nei sakykim, dainuoti kokia Europietisko popso dainuska ar siaip kokia tralialiuska ar kokia slow jam daina. Pietieciai, kurie sugeba dainuoti salsa ir kt. stiliaus dainas, turi tam sugebejimus: balsa, balso tembra ir t.t., o vakarykciai Idol'ai tai ne vienas neturi tokiu sugebejimu. Ir ne vienas cia su manim sutinka, kad salsa tema buvo labai neprotingas pasirinkimas, tai buvo daugiau noras sudirbti tuos idol'us ir tiek.