QUOTE (delfinas @ 2004 04 21, 07:01) |
Man sikart labiausiai patiko turbut Jasmine. Dar patiko La Toya. Labiausiai nepatiko Diana - ja mesciau lauk ir speju, kad taip bus. PS Man pasirode, kad George siandien turejo kazkokiu problemu su gerkle - strigo kazkaip jo balsas. O Fantasia turi labai grazia mergyte ![]() |
jo,Diana ir man is tu triju prasciausiai pasirode. man atrodo ji tiesiog nemoka valdyti balso. siaip jos balsas stiprus ir grazus

QUOTE (TauRe @ 2004 04 21, 07:08) |
Fantasios mergyte tikrai fainuole, tik neusvokiu kam ja ant scenos atvilko ![]() |
Nagi sou biznis cia, turbut todel

PS Seacrest - out!

Idol'o rezultatai, sakyciau, stulbinantys sikart. Bent jau man beveik sokas buvo...
QUOTE (delfinas @ 2004 04 22, 01:05) |
Idol'o rezultatai, sakyciau, stulbinantys sikart. Bent jau man beveik sokas buvo... |
As buvau apakus

Jei raudongalvi isrinks, tai as tada vadinasi galiu buti balerina

QUOTE (kristinalord @ 2004 04 22, 08:35) |
tai ka ismete si karta ![]() |
Jennifer. O kiti du surinke maziausiai balsu buvo La Toya ir Fantasia

QUOTE (Naglica @ 2004 04 22, 06:48) |
Jei raudongalvi isrinks, tai as tada vadinasi galiu buti balerina ![]() ![]() ![]() |
Nepergyvenkit, nemanau, kad isrinks raudonplauki. Nors turiu pasakyti, kad (man asmeniskai) jis suteikia savotisko zavesio siame konkurse

QUOTE (delfinas @ 2004 04 22, 18:26) |
Nepergyvenkit, nemanau, kad isrinks raudonplauki. Nors turiu pasakyti, kad (man asmeniskai) jis suteikia savotisko zavesio siame konkurse ![]() |
Na, raudonplaukio balsas yra grazus, bet tik ne siam konkursui. Jis graziai dainuoja Sinatros ir visu kitu 60-70 metu daininkiu dainas.
geriau jau butu Fantasia ismete
gaila Jenifer

QUOTE (TauRe @ 2004 04 22, 13:38) |
geriau jau butu Fantasia ismete ![]() ![]() |
Taure, geriausiai butu, jeigu George butu ismete

Ja ja geriau jau Dzordza butu ismete!
Tada liktu patys kieciausi: raudonplaukis, dianos ir havajietes.