Įkraunama...
Įkraunama...

TV svetur

QUOTE (delfinas @ 2004 04 21, 07:01)
Man sikart labiausiai patiko turbut Jasmine. Dar patiko La Toya. Labiausiai nepatiko Diana - ja mesciau lauk ir speju, kad taip bus.

PS Man pasirode, kad George siandien turejo kazkokiu problemu su gerkle - strigo kazkaip jo balsas. O Fantasia turi labai grazia mergyte wub.gif.

jo,Diana ir man is tu triju prasciausiai pasirode. man atrodo ji tiesiog nemoka valdyti balso. siaip jos balsas stiprus ir grazus smile.gif Fantasios mergyte tikrai fainuole, tik neusvokiu kam ja ant scenos atvilko g.gif
Atsakyti
QUOTE (TauRe @ 2004 04 21, 07:08)
Fantasios mergyte tikrai fainuole, tik neusvokiu kam ja ant scenos atvilko g.gif

Nagi sou biznis cia, turbut todel unsure.gif. Arba is neturejimo ka veikti. Bet kuriuo atveju - pamatem grazu vaika clap.gif.

PS Seacrest - out! laugh.gif
Atsakyti
Idol'o rezultatai, sakyciau, stulbinantys sikart. Bent jau man beveik sokas buvo...
Atsakyti
QUOTE (delfinas @ 2004 04 22, 01:05)
Idol'o rezultatai, sakyciau, stulbinantys sikart. Bent jau man beveik sokas buvo...

As buvau apakus blink.gif blink.gif blink.gif Mano drauges juokauja, kad idolu isrinks raudongalvi blink.gif rolleyes.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif
Atsakyti
Jei raudongalvi isrinks, tai as tada vadinasi galiu buti balerina laugh.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
tai ka ismete si karta g.gif
Atsakyti
QUOTE (kristinalord @ 2004 04 22, 08:35)
tai ka ismete si karta g.gif

Jennifer. O kiti du surinke maziausiai balsu buvo La Toya ir Fantasia g.gif.
Atsakyti
QUOTE (Naglica @ 2004 04 22, 06:48)
Jei raudongalvi isrinks, tai as tada vadinasi galiu buti balerina laugh.gif biggrin.gif biggrin.gif

Nepergyvenkit, nemanau, kad isrinks raudonplauki. Nors turiu pasakyti, kad (man asmeniskai) jis suteikia savotisko zavesio siame konkurse biggrin.gif.
Atsakyti
QUOTE (delfinas @ 2004 04 22, 18:26)
Nepergyvenkit, nemanau, kad isrinks raudonplauki. Nors turiu pasakyti, kad (man asmeniskai) jis suteikia savotisko zavesio siame konkurse biggrin.gif.

Na, raudonplaukio balsas yra grazus, bet tik ne siam konkursui. Jis graziai dainuoja Sinatros ir visu kitu 60-70 metu daininkiu dainas.
Atsakyti
geriau jau butu Fantasia ismete blink.gif gaila Jenifer sad.gif
Atsakyti
QUOTE (TauRe @ 2004 04 22, 13:38)
geriau jau butu Fantasia ismete blink.gif gaila Jenifer sad.gif

Taure, geriausiai butu, jeigu George butu ismete biggrin.gif

laugh.gif laugh.gif laugh.gif
Atsakyti
Ja ja geriau jau Dzordza butu ismete! thumbup.gif thumbup.gif Tada liktu patys kieciausi: raudonplaukis, dianos ir havajietes. thumbup.gif
Atsakyti