Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvinės šukuosenos 8

QUOTE(Almita @ 2008 05 20, 19:00)
Štai graži "plaukuosena"  thumbup.gif
user posted image

Dar kokių gėlyčių ir ne veliono nereik  wub.gif  wub.gif  wub.gif

o man ne i tema,kai virsugalvyje matosi tiesus kaip stygos plaukai,toliau garbanoti,nei sis nei tas schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(ausryyte @ 2008 05 21, 03:22)
Pritariu.. Nei sis, nei tas.. Iskarto matosi, kad ruses, kazkaip jos savo isskirtinius bruozus turi, tikros martioskos, kuo daugiau ir kuo ryskiau.. O juk grozis slypi paprastume..  blush2.gif

Na, is toje nuorodoje esanciu nuotraukyciu galima pasakyti tik tiek, kad cia daugiau meistres stilius (perkrauti sukuosena gelem ir pan.), negu, kad paciu rusiu, kaip rusu tautos atstoviu. Viskas labai priklauso nuo meistro, jei pastoviai pirs ir primetines savo stiliu ir skoni, tai ir gausis butent toks rezultatas, kaip kad matome.
Manau, kad kiekvienas zmogus yra skirtingas ir negalima sakyti, kad va butent ruses, kinietes ta ir ana tik tesideda.... schmoll.gif Taciau neneigiu, kad ruses megsta ryskesnes spalvas ir drasesni ivaizdi.
Aptarnauju laaaabai daug paneliu, ivairiu tautybiu, viena kitai neprilygsta, kartais ir lietuves nori prisikimsti pilna galva gelyciu, nes joms tas grazu... o as savo ruoztu, atkalbinet negaliu, tik patarti... bet jeigu primygtinai prikalbineciau detis geles, sakydama, kad tai labai madinga ir grazu, tai galetumete matyti panasu rezultata, kaip ir toje nuorodoje biggrin.gif
Beje, galiu isskirti butent musiskiu mergaiciu sio sezono stiliu: visos nori arba griezto, paprasto kuoduko arba lengvu garbaneliu, kitu sukuosenu nei matyt nenori biggrin.gif Bet ka padarysi, svarbu zmogui patinka ir jauciasi su tuom gerai 4u.gif
O jeigu tektu rinktis paciai, tai as isvis be konkrecios nuomones blush2.gif Grazu ne tai, kas madinga, o tai, kas zmogui tinka (kartais net ir gelyciu laukas ant galvos) smile.gif

Papildyta:
Panasus variantas, tik su papuosiancia detale ir jau vaizdas kitoks, susvelnina perejima nuo tiesiu iki banguotu.
Atsakyti
ten šiaip buvo išvis bulgariškas puslapis, be to pati neseniai vestuvėse buvau tai mergos ir lietuvoj velnias žino ką ant galvų pridaro, kad net baisu žiūrėt, bet čia kiekvieno skonis
Atsakyti
QUOTE(Almita @ 2008 05 20, 17:00)
Štai graži "plaukuosena"  thumbup.gif
user posted image

Dar kokių gėlyčių ir ne veliono nereik  wub.gif  wub.gif  wub.gif

wub.gif thumbup.gif aga labai grazi ir as kazko panasaus noriu, be veliumo tik gelyciu. rolleyes.gif
Atsakyti
super plaukučiai.. kad man tokius... lotuliukas.gif
Atsakyti
Super plaukai merginos.
Mano ir banguoti plaukai tik ne tokie ilgi, tai noreciau sukelt i virsu su keliom gelytem... lengvu garbaneliu... Kazkaip norisi kad naturaliai ir kartu puosniai atrodytu, o ne kaip uzdeta plasmasine sukuosena.
Atsakyti
QUOTE(Benice @ 2008 05 21, 09:40)
Beje, galiu isskirti butent musiskiu mergaiciu sio sezono stiliu: visos nori arba griezto, paprasto kuoduko arba lengvu garbaneliu, kitu sukuosenu nei matyt nenori  biggrin.gif  Bet ka padarysi, svarbu zmogui patinka ir jauciasi su tuom gerai  4u.gif
O jeigu tektu rinktis paciai, tai as isvis be konkrecios nuomones  blush2.gif  Grazu ne tai, kas madinga, o tai, kas zmogui tinka (kartais net ir gelyciu laukas ant galvos)  smile.gif

Bet ir as galvojau apie svelnutes garbaneles ax.gif ir visai nesidomejau kas madinga ir kaip kitos megsta vestuviu diena puostis schmoll.gif
Logiskai galvojant, jeigu nenori perkrovimo ant galvos, nenori griezto kuodo, o nori romantiskos svelnios sukuosenos, ka be lengvu garbaneliu dar galima rinktis? Tuo labiau, kai plaukai visa gyvenima buvo tiesus. Gal kazka pasiulysite? bigsmile.gif Visai laukciau kokiu nors foto i si foruma ir jusu, kaip mestres patarimu. Manau ir kitoms jie pravers. mirksiukas.gif (P.S. netrukus - penktadieni - jau pasimatysime, tad iki tol labai aktyviai domiuosi sukuosenomis bigsmile.gif )
Atsakyti
Pas mane irgi ta pati problema doh.gif plaukai visada tiesus, o jei garbanuoti - tai garbanos issilaiko tik kokia valanda, ir tai jei oras nedregnas unsure.gif
Kazkokiu tortu ant galvos taip pat nenoretusi, o ka daugiau galima padaryt ent neisivaizduoju verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(pokahonta @ 2008 05 21, 09:29)
o man ne i tema,kai virsugalvyje matosi tiesus kaip stygos plaukai,toliau garbanoti,nei sis nei tas  schmoll.gif

nu,viršugalvis tai ne tiesus blink.gif ten gi gripkutė palikta negarbanota
Atsakyti
QUOTE(Cerecita @ 2008 05 21, 13:54)
Pas mane irgi ta pati problema  doh.gif  plaukai visada tiesus, o jei garbanuoti - tai garbanos issilaiko tik kokia valanda, ir tai jei oras nedregnas  unsure.gif
Kazkokiu tortu ant galvos taip pat nenoretusi, o ka daugiau galima padaryt ent neisivaizduoju  verysad.gif

YRA GI GRAZIU SUKUOSENU IR IS TIESIU PLAUKU biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kvalaseviit @ 2008 05 21, 15:47)
YRA GI GRAZIU SUKUOSENU IR IS TIESIU PLAUKU  biggrin.gif

tai gal gali ideti keleta nuotrauku? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Almita @ 2008 05 21, 15:07)
nu,viršugalvis tai ne tiesus  blink.gif  ten gi gripkutė palikta negarbanota

na ta ir turejau omeny,kad tiesi grifka ir garbanos man schmoll.gif rolleyes.gif
Atsakyti