Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvinės šukuosenos 8

QUOTE(Cerecita @ 2008 05 21, 16:54)
tame ir reikalas, kad jei taip sugarbanuoti juos - jie laikys tik kokia valanda, paskui bus baisus vaizdelis  doh.gif

tai kad jie cia tik istiesinti. Na nzn mano plaukuciau tokia sukuosena lengvai atlaikytu manau. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kvalaseviit @ 2008 05 22, 11:39)
tai kad jie cia tik istiesinti. Na nzn mano plaukuciau tokia sukuosena lengvai atlaikytu manau.  biggrin.gif

nors zudyk, bet tiesiu plauku tavo avatare nematau schmoll.gif rolleyes.gif
man tai jie yra stambiom garbanom sugarbanuoti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Cerecita @ 2008 05 22, 11:43)
nors zudyk, bet tiesiu plauku tavo avatare nematau  schmoll.gif  rolleyes.gif
man tai jie yra stambiom garbanom sugarbanuoti  biggrin.gif

Na bent jau is mano plauku, tai jau butu istiesintu plauku sukuosena, gal kiek forma fenu pasukta, bet tikrai ne garbanoti g.gif
Atsakyti
Mano vestuves nebe uz kalnu, o makiazistes dar neturiu g.gif
Gal kas patartumet labai gera Kaune. Noriu kad makiazas butu ipatingas..
Papildyta:
???
Atsakyti
QUOTE(zuvele_ @ 2008 05 22, 13:38)
Mano vestuves nebe uz kalnu, o makiazistes dar neturiu  g.gif
Gal kas patartumet labai gera Kaune. Noriu kad makiazas butu ipatingas..
Papildyta:
???

apie makiaza yra kita tema
Papildyta:
sestadieni uzsirasiau i salona kur suknele nuomavaus,ten sukuosena ir makiaza darys,bet sukuosenos negaliu niekaip issirinkt... verysad.gif noreciau palaidais,bet ilgai nelaikys,tortai ant galvos nelb patinka,tai nezinau g.gif
Atsakyti
nuotrauka pagriebta is sukneliu temos, bet.. smile.gif
as noriu kazko tokio smile.gif (cia apie plaukus)
tik tiek kad as blondine, bet siaip panasia sukuosena nesioju, tiesiog bele kaip susisegu ala smile.gif dabar galas priklausys kirpejos fantazijai smile.gif priekis taip, virsus siek tiek pakeltas, o gale kuodukas smile.gif be jokiu 'vikrutasu' smile.gif

[attachmentid=143911]
Atsakyti
gal kam patiks... rolleyes.gif
Papildyta:
dar viena
Papildyta:
ir dar...
Atsakyti
QUOTE(mg* @ 2008 05 22, 14:16)
nuotrauka pagriebta is sukneliu temos, bet.. smile.gif
as noriu kazko tokio smile.gif (cia apie plaukus)
tik tiek kad as blondine, bet siaip panasia sukuosena nesioju, tiesiog bele kaip susisegu ala smile.gif dabar galas priklausys kirpejos fantazijai smile.gif priekis taip, virsus siek tiek pakeltas, o gale kuodukas smile.gif be jokiu 'vikrutasu' smile.gif

[attachmentid=143911]

na man labai patinka,tik pas mane nera kirpciuku....bet grazu,paprasta.reiks atsisipausdint parodyt kirpejai smile.gif aciu drinks_cheers.gif o ka galvoji detis ant galvos?ar su veliumu?as tai be.ar gale gelytes?karunele?
Papildyta:
QUOTE(nezaidziu @ 2008 05 22, 14:22)
gal kam patiks...  rolleyes.gif
Papildyta:
dar viena
Papildyta:
ir dar...

na man cia TRAGEDIHJA!nepyk...o ar tau patinka?ta susukta tai baisi,kur sone su gelem ,net nezinau....o ta garbane,tai kaip riebaluotais plaukais... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Smilga222 @ 2008 05 22, 11:30)
na man cia TRAGEDIHJA!nepyk...o ar tau patinka?ta susukta tai baisi,kur sone su gelem ,net nezinau....o ta garbane,tai kaip riebaluotais plaukais... doh.gif

lotuliukas.gif
nepykstu...
man tai gražu, tik prie mano suknelės nei viena netinka... rolleyes.gif

miela...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nezaidziu: 22 gegužės 2008 - 12:32
QUOTE(Smilga222 @ 2008 05 22, 12:28)
na man labai patinka,tik pas mane nera kirpciuku....bet grazu,paprasta.reiks atsisipausdint parodyt kirpejai smile.gif aciu drinks_cheers.gif o ka galvoji detis ant galvos?ar su veliumu?as tai be.ar gale gelytes?karunele?

jei ir bus kokiu 'gelyciu', tai gal tik kuoduke smile.gif su kirpeja dar kita treciadieni susesim susideliot smile.gif
tada ir nuspresim ar veliumas bus ar ne. ryt kaip tik primatavimas, tai paziuresiu kaip man tas veliumas - patinka ar ne smile.gif

as su kirpciukais, bet juos gal pusmeti auginu - su kirpeja sakem - 'del visa ko', kad didesne veiksmu laisve butu smile.gif dabar gales juos siek tiek patrumpint smile.gif

orginaliai as satene, bet labai daug atsiauginau smile.gif bet sruogomom ataugusia dali pasviesins, ir bus labai fainas efektas smile.gif

Atsakyti
AS TAI TAIP SUPRANTU, KAD JUS BE MAKIAZO BUSIT PER VESTUVES?
biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(zuvele_ @ 2008 05 22, 12:33)
AS TAI TAIP SUPRANTU, KAD JUS BE MAKIAZO BUSIT PER VESTUVES?                           
biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

pagal tavo 'logika' - ir be sukneliu, ir be bateliu ir be ziedu.

(si tema yra isimtinai apie sukuosenas, jei ka..)
Atsakyti