Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvinės šukuosenos 8

QUOTE(Cerecita @ 2008 05 21, 15:56)
tai gal gali ideti keleta nuotrauku?  blush2.gif

mano logotipe pvz irgi negrbanotu plauku sukuosena jei ka ax.gif
aisku jei tavo plaukuciai ilgi ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kvalaseviit: 21 gegužės 2008 - 15:43
QUOTE(kvalaseviit @ 2008 05 21, 16:42)
mano logotipe pvz irgi negrbanotu plauku sukuosena jei ka  ax.gif
aisku jei tavo plaukuciai ilgi  ax.gif

tame ir reikalas, kad jei taip sugarbanuoti juos - jie laikys tik kokia valanda, paskui bus baisus vaizdelis doh.gif
Atsakyti
va tokia sukuosena kaip mano dabartinio aviataro man manau patiktu wub.gif tik deciau gyvu geliu vietoj tu segtuku.
Atsakyti
QUOTE(Lailatina @ 2008 05 21, 17:35)
va tokia sukuosena kaip mano dabartinio aviataro man manau patiktu wub.gif  tik deciau gyvu geliu vietoj tu segtuku.

visai idomiai atrodo bigsmile.gif
gal gali ideti ar atsiusti didesne nuotrauka? cerecita26@gmail.com
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cerecita: 21 gegužės 2008 - 16:57
QUOTE(Lailatina @ 2008 05 21, 17:35)
va tokia sukuosena kaip mano dabartinio aviataro man manau patiktu wub.gif  tik deciau gyvu geliu vietoj tu segtuku.

ir man nieko visai ax.gif
Papildyta:
QUOTE(kvalaseviit @ 2008 05 21, 16:42)
mano logotipe pvz irgi negrbanotu plauku sukuosena jei ka  ax.gif
aisku jei tavo plaukuciai ilgi  ax.gif

Niu tai va, is ilgu dar galima daugiau prigalvoti thumbup.gif O is trumpesniu jau kitaip yra. Mano plaukai tokie pusilgiai, jei nuo virsugalvio skaiciuojant, butu apie 2.5-3 sprindzio. Dar problema tame, kad jie nera stori, netgi sakyciau - atvirksciai doh.gif
taip vot ir sh.... gaunasi doh.gif

net nezinau kas cia dar galetu tikti g.gif
Jokiu kriaukliu irgi nenoriu, suraitytu laku pripurkstu spiraliu, i virsugalvi sukeltu visokiausiu suraitymu, garbanu ar dar ko nors panasaus (tokio ale rusisko stiliaus, prasau uz tai nesisizeisti kitu forumieciu), irgi ne schmoll.gif

Tai ka tokiu atveju rinktis?
Atsakyti
QUOTE(priklausomybe @ 2008 05 21, 00:07)
Kazkaip idomiai cia pas jus, gali tik nuo 8 h...
Labadiena smile.gif, as tai eisiu 5.30. Pas saviske vaikstau jau 9 metai, jau nebesuskaiciuoju kiek kartu i pamerges ejau ir visada 6-7h ryte be jokiu problemu smile.gif. Man patinka mano kirpeja smile.gif. Ji dirba zemuose sanciuose, juozapaviciaus pr., priesaisSAila, tai man biski be rysio, tolokai vaziuoti, bet nieko - ne pirmas kartas smile.gif.

As tai ir susinervinau! Tai tipo negali raktu pasiimt.. unsure.gif as jei pasakiau: prarasi daug klijenciu..nes tikrai daug kam per velu 8 h!!!! doh.gif Ir as darysiuos pas kita! 4u.gif
Atsakyti
Mano nuomone, šukuosenų tipų skaičius vis tiek yra baigtinis. Mano pasirinktas variantas buvo grynai paimtas naudojant atmetimo metodą. Palaidų plaukų nenoriu, nes bus karšta (mano plaukai neploni). Noriu garbanų, bet palaidos jos išsileis. pusė sukeltų plaukų man beveik tas pat kaip ir palaidi. Nenoriu kuoduko, nes griežtą stilių renkuosi darbe. Modernas (ale bardakas ant galvos) netiks, nes suknelė labai klasikinė. Visokie išraitymai priekyje ir sulaižymai bei kieti pynimai man tiesiog netinka (įsitikinau ne vieną kartą ir tai man sakė kiti). Lengvo pynimo ar išraitymo romantiškos šukuosenos man ilgai nelaikys kiek lako bepripurkštum (taip pat ne vieną kartą išbandyta). Ką gi, lieka sukeltų garbanyčių tortas, kaip daugelis jūsų pasakytų. Bet tai klasikinė vestuvinė šukuosena. tongue.gif
Papildyta:
QUOTE(amber123 @ 2008 05 21, 22:19)
As tai ir susinervinau! Tai tipo negali raktu pasiimt..  unsure.gif as jei pasakiau: prarasi daug klijenciu..nes tikrai daug kam per velu 8 h!!!!  doh.gif  Ir as darysiuos pas kita!  4u.gif

Nelanksti, kaip pasakytų mano kolegė. Šiais laikais vienas iš pagrindinių verslo ir bet kokio dalyko sėkmės aspektų yra lankstumas. Nenoriu girtis, bet mano stilistė žadėjo, net 5.30 ateiti. Dabar laiką jau pavėlinom. Va čia aš suprantu.

O gal tiesiog tingi keltis? Mano ilgametė kirpėja taip pat mane ant ledo paliko. Aš jai visada dosniai arbatos palieku ir šį kart tikrai nebūčiau nuskriaudus, ir kėlimąsi anksti kompensavus. Na, bet matyt, kaip mano mama sako pinigai jai nėra rodiklis, o profesinis pašaukimas taip pat ne itin stiprus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Samira: 21 gegužės 2008 - 21:28
Man cia visai nieko
user posted image
Atsakyti
pafantazavimui... biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zhirnius: 21 gegužės 2008 - 23:18
QUOTE(Samira @ 2008 05 21, 22:33)
O gal tiesiog tingi keltis? Mano ilgametė kirpėja taip pat mane ant ledo paliko. Aš jai visada dosniai arbatos palieku ir šį kart tikrai nebūčiau nuskriaudus, ir kėlimąsi anksti kompensavus. Na, bet matyt, kaip mano mama sako pinigai jai nėra rodiklis, o profesinis pašaukimas taip pat ne itin stiprus.

Tai matyt! 4u.gif Rasiu ir be jos ka.. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Cerecita @ 2008 05 21, 16:57)
visai idomiai atrodo  bigsmile.gif
gal gali ideti ar atsiusti didesne nuotrauka?  cerecita26@gmail.com

As turiu sita, galiu ikelti.. Man ji irgi patinka, tik va, idomu, kaip priekis atrodo.. g.gif Bet, kaip jau anksciau minejome, siai sukuosenai visa grozi suteikia detales, t.y. segtukai.. Nuimk tuos segtukus ir ji visai paprastute paliks.. blush2.gif Na, as taip manau.. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ausryyte @ 2008 05 22, 03:42)
As turiu sita, galiu ikelti.. Man ji irgi patinka, tik va, idomu, kaip priekis atrodo..  g.gif  Bet, kaip jau anksciau minejome, siai sukuosenai visa grozi suteikia detales, t.y. segtukai.. Nuimk tuos segtukus ir ji visai paprastute paliks..  blush2.gif  Na, as taip manau..  mirksiukas.gif

aciuks.gif bandysiu parodyt savo kirpejai, ka ji pasakys rolleyes.gif
Atsakyti