O is uzsenietisku negaliu ziuret i Amy Winehouse, Rihanna, Paris Hilton ir visokius reperius
Zvonkai, Katinai, Berneen, Karklelis ir Radzi - lietuviskosios padanges "perlai".
O is uzsenietisku negaliu ziuret i Amy Winehouse, Rihanna, Paris Hilton ir visokius reperius
QUOTE(MelynaBanga @ 2008 05 11, 14:15)
kelias į žvaigždes kompanija... tv nežiūriu, bet visi laikraščiai pilni istorijų apie tuos "dainininkus"
Jooo,cia tai tikrai visi super"dainininkai"!
Na bet is tu visu "zvaigzdziu" galeciau isskirti Meruna.Tikrai neneikim,kad jo balsas labai grazus...Gal ateityje jis taps pasauline zvaigzde?
Man tai Zvagulis
QUOTE(dangausvaivorykste @ 2008 05 11, 14:37)
Sitos snukiai, atsiprasant ,jau sik...oj sedi!
Labai nepatinka, kaip Rosita Civilyte su savo balsu ten visaip manevruoja
Zinau, kad ji profesionale, bet man labai ausi rezia
Zvonke su Deividu, Ostapenko, Dambrauskas, Morozovaites visokios, Lapkauskaite, Donskovas, Zentai, Aliukai,
Tarasovai, Raaaaadzi...
Kazlauskai taipogi
Tarasovai, Raaaaadzi...
QUOTE(svajoklle @ 2008 05 11, 16:24)
Labai nepatinka, kaip Rosita Civilyte su savo balsu ten visaip manevruoja
Zinau, kad ji profesionale, bet man labai ausi rezia
Zvonke su Deividu, Ostapenko, Dambrauskas, Morozovaites visokios, Lapkauskaite, Donskovas, Zentai, Aliukai,
Tarasovai, Raaaaadzi...
Kazlauskai taipogi 
Tarasovai, Raaaaadzi...
Žodžiu visa lietuviškoji padangė
QUOTE(Luisana @ 2008 05 11, 13:57)
O kodėl į Rihanną negali žiūrėt
QUOTE(svajoklle @ 2008 05 11, 16:24)
dar nelabai megstu cicina, sciogolovaite, riaubiskyte, radzi...
O man kazkaip dzin,kai nepatinka perjungiu kanala ir vsio,arba pazvengiu is ju nemoksiskumo.As visada galvoju,kodel as nemegztu,gi nepazystu ju,gal cia jie apsimeta tokiais?dazniausiai buna klaidingas ispudis?Nu bet pasitakaiko visko aisku
QUOTE(dangausvaivorykste @ 2008 05 11, 14:37)
Oi man jie ir nepatinka