Įkraunama...
Įkraunama...

Žinomi žmonės

Zvonkai, Katinai, Berneen, Karklelis ir Radzi - lietuviskosios padanges "perlai".
O is uzsenietisku negaliu ziuret i Amy Winehouse, Rihanna, Paris Hilton ir visokius reperius doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Luisana: 11 gegužės 2008 - 12:57
kelias į žvaigždes kompanija... tv nežiūriu, bet visi laikraščiai pilni istorijų apie tuos "dainininkus"
Atsakyti
QUOTE(MelynaBanga @ 2008 05 11, 14:15)
kelias į žvaigždes kompanija... tv nežiūriu, bet visi laikraščiai pilni istorijų apie tuos "dainininkus"

Jooo,cia tai tikrai visi super"dainininkai"!
Na bet is tu visu "zvaigzdziu" galeciau isskirti Meruna.Tikrai neneikim,kad jo balsas labai grazus...Gal ateityje jis taps pasauline zvaigzde?
Atsakyti
Man tai Zvagulis thumbup.gif
Atsakyti
Oi negaliu as i juos ziureti user posted image
Atsakyti
QUOTE(dangausvaivorykste @ 2008 05 11, 14:37)

Sitos snukiai, atsiprasant ,jau sik...oj sedi!
Atsakyti
Labai nepatinka, kaip Rosita Civilyte su savo balsu ten visaip manevruoja schmoll.gif Zinau, kad ji profesionale, bet man labai ausi rezia doh.gif dirol.gif Zvonke su Deividu, Ostapenko, Dambrauskas, Morozovaites visokios, Lapkauskaite, Donskovas, Zentai, Aliukai,
Tarasovai, Raaaaadzi... biggrin.gif Kazlauskai taipogi g.gif
Atsakyti
QUOTE(svajoklle @ 2008 05 11, 16:24)
Labai nepatinka, kaip Rosita Civilyte su savo balsu ten visaip manevruoja schmoll.gif Zinau, kad ji profesionale, bet man labai ausi rezia  doh.gif dirol.gif Zvonke su Deividu, Ostapenko, Dambrauskas, Morozovaites visokios, Lapkauskaite, Donskovas, Zentai, Aliukai,
Tarasovai, Raaaaadzi...  biggrin.gif Kazlauskai taipogi  g.gif

Žodžiu visa lietuviškoji padangė doh.gif prisiminiau negaliu pakęst "Robotukai" atrodo, kas ten per briedas, na gal aš nesuprantu tokios muzikos, kurią net sunku taip pavadinti.
Atsakyti
QUOTE(Luisana @ 2008 05 11, 13:57)
O is uzsenietisku negaliu ziuret i Amy Winehouse, Rihanna, Paris Hilton ir visokius reperius doh.gif

O kodėl į Rihanną negali žiūrėt unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(svajoklle @ 2008 05 11, 16:24)
Labai nepatinka, kaip Rosita Civilyte su savo balsu ten visaip manevruoja schmoll.gif

drinks_cheers.gif mane irgi nerviskai veikia lotuliukas.gif

dar nelabai megstu cicina, sciogolovaite, riaubiskyte, radzi...
Atsakyti
O man kazkaip dzin,kai nepatinka perjungiu kanala ir vsio,arba pazvengiu is ju nemoksiskumo.As visada galvoju,kodel as nemegztu,gi nepazystu ju,gal cia jie apsimeta tokiais?dazniausiai buna klaidingas ispudis?Nu bet pasitakaiko visko aisku rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(dangausvaivorykste @ 2008 05 11, 14:37)

Oi man jie ir nepatinka schmoll.gif
Atsakyti