Įkraunama...
Įkraunama...

Žinomi žmonės

Su juo tu neišgarsėsi schmoll.gif Anas didelis savanaudis, sakė, kad nori tapti garsiausiu ir visokiu kitokiu -iausiu, tai būsi jo šešėly. Gal tau kitą kokį paieškoti? Na, pav., Ostapenko, jis moterų nesibaida, i taip visai nieka vyrs g.gif
I Dambrauskis daba laisvas, o kaip gražiai šypsos, o dainas kokias...................... heart.gif heart.gif heart.gif listen.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo barsukele: 07 gegužės 2008 - 17:17
Tu galvoji as negalesiu isgarseti labiau nei Karklelis? nenuverink taip... as jam parodysiu sava vieta... paziek, kaip zvonke prasuka sava Zvonku... Ka as prastesne manai? Man isvisa, Zvonke tai vienas didziausiu autoritetu rolleyes.gif
Atsakyti
Nu, Zvonkus ir taip prasisukęs buvo, pusė trylikinių alpo, kitos pusė dėl Viliaus biggrin.gif
Bet namą tai neblogą turi, vertėtų ir man išgarsėti, tik ką čia galėč parodyt? Balso stygos gerklėj pas mane, reiškia, nepadainuosiu kaip reikiant, nusirengt vyras neleis, net nežinau mega_shok.gif cry.gif
Atsakyti
QUOTE(barsukele @ 2008 05 07, 19:29)
Nu, Zvonkus ir taip prasisukęs buvo, pusė trylikinių alpo, kitos pusė dėl Viliaus biggrin.gif
Bet namą tai neblogą turi, vertėtų ir man išgarsėti, tik ką čia galėč parodyt? Balso stygos gerklėj pas mane, reiškia, nepadainuosiu kaip reikiant, nusirengt vyras neleis, net nežinau mega_shok.gif  cry.gif

taigi keisk vyra mirksiukas.gif kokios problemos... paaiskink jam situacija, kad tai tik trumpam cia biggrin.gif kol milijonus lituku susikrausi
Atsakyti
Nea, vyro nekeisiu, geriau būsiu ma-ni-kie-nė lotuliukas.gif
Atsakyti
thumbup.gif as tai jau esu tongue.gif matei mano nuotrauka? bigsmile.gif
ok. Baigiam. Nes gausim bart uz spam'a. mirksiukas.gif
Atsakyti
Jau alergizuoja niekaip neatrandanti savo tikrosios meilės Gintarė Karaliūnaitė. Bet vos tik sutinka kokį vyrioką, tuoj apsiskelbia visam pasauliui. Būtų santūresnė, nebūtų taip skausminga kas kart skirtis. Kam tos vedybos? Nori Holivudo pensininkes, tokias kaip E. Taylor perspjaut? g.gif
Atsakyti
As vat noreciau pakalbeti apie Mamontova!Na super zmogus!Vienintelis izymus zmogus,kuris man ziauriai patinka,o patinka vien del to,kad apie save ir apie savo asmenini gyvenima nieko nepasakoja,graziai nutyli...Labai paslaptinga ir charizmatiska asmenybe! Ir vien del to labai patraukia.
O dauguma "zvaigzdiu"(as apskritai kalbu apie Lietuvos "zvaigzdes") yra visiskas briedas...
Atsakyti
QUOTE(Manto mama @ 2008 05 07, 19:13)
As vat noreciau pakalbeti apie Mamontova!Na super zmogus!Vienintelis izymus zmogus,kuris man ziauriai patinka,o patinka vien del to,kad apie save ir apie savo asmenini gyvenima nieko nepasakoja,graziai nutyli...Labai paslaptinga ir charizmatiska asmenybe! Ir vien del to labai patraukia.

Taip.
Ir Valinskai nesiseilėja eteryje.Tuo tikrai patinka.
Atsakyti
QUOTE(barsukele @ 2008 05 07, 19:16)
Taip.

Si pora irgi super! Aisku ju abieju eteryje labai daug,bet ka mes zinome apie ju gyvenima?Bent jau as labai labai labai mazai...
Atsakyti
man irgi labai patinka Valinskų porelė thumbup.gif Turi šarmo abu kaip reta mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(barsukele @ 2008 05 07, 19:16)
Taip.

Pažiūrėsim kaip bus toliau, juk į politiką plačiu žingsniu žengia. Apsiseilės lotuliukas.gif Taip jau vaidenasi Valinskas per visas pramogines laidas, tai dar ir per politines matysim jo veiduka blink.gif
Papildyta:
QUOTE(Subjektyvi @ 2008 05 07, 19:13)
Jau alergizuoja niekaip neatrandanti savo tikrosios meilės Gintarė Karaliūnaitė. Bet vos tik sutinka kokį vyrioką, tuoj apsiskelbia visam pasauliui. Būtų santūresnė, nebūtų taip skausminga kas kart skirtis. Kam tos vedybos? Nori Holivudo pensininkes, tokias kaip E. Taylor perspjaut? g.gif

Nepatinka man ji, labai jau pasipūtusi ir arogantiška
Atsakyti