Civilyte labai jau antipatiska, Riaubiskyte irgi dar paskutiniu metu negaliu ziuret i Jurga, mane ji i nevilti ir depresija varo jau tokia nupiepusi, nors kaip zmogus gal ir nieko...
Nemegstu Zvonku, Katinu..Olialia pupyciu ,tu dvieju kvaisu (nely ir godos) is 69danguj...Alano, ir zinoma, mano mielosios, Mantuko, to kuris nieko nebaiges, vaiksto po gatves ir rodo savo zema lygi
Paskaiciau.Žiūriu, kad mano antipatijos labai jau nesiskiria nuo kitu. Nuo senų laikų nemegstu Ščiogolevaitės.Nepatinka man ji nei is isvaizdos, nei šiaip. Katinienė Violeta taip pat. Čivilytes rangymaisi scenoje daugiau nei juokingi. Nors balsas geras (tą pripažįstu), bet "vaizdialis nikoks". Na ir dar nepatinka didžioji dalis Lietuviškos scenos 'grandų" - tokie kaip Žvagulis, Keliautojai i žvaigždes, visokie Ostapenkos, Karkleliai, Minedai ir pan. Taip pat kažkodėl nepatinka visos trys "paparacės" - Goda, Aistė Ir Rusytė.
Man kažkaip iš lietuvaičių nėra šlykštus nė vienas, bet... Iš dangiečių, keliečių ir tų kurie atseit dainuoja tai tik juokas ima. Bet jei be juoko, tai Zvonkės tiesiog negaliu pakęst. Na tiesiog grrrr....