Įkraunama...
Įkraunama...

Žinomi žmonės

Olialia,Nely iš "69 danguje";Rusytės doh.gif
Atsakyti
nei zvonku nei o-lia lia nei kitu stipriai besimaivanciu schmoll.gif
Atsakyti
Nepernesu "muilo operu" doh.gif Nieko daugiau nerodo tik kaip asaroja istisai cray.gif cry.gif karsta.gif ir amzinai visuose pasikartojantis siuzetas doh.gif
Negaliu ziuret i tas nesamones lotuliukas.gif
Atsakyti
Šiaip nepatinka daugelis čia minėtų "įžymybių", bet labiausiai nepatinka Birutė Dambrauskaitė, ją pamačius ar išgirdus tikrai perjungiu kanalą.
Atsakyti
Nemėgstu ponios Baukutės schmoll.gif
Atsakyti
O manęs tai niekas nenervina, tik kartais perjungiu TV, kai atsibosta per dieną tą pačią dainą klausyt ar laidą matyt kokius tris kartus. O šiaip man dzin, visiem užteks vietos po saule cool.gif .
Atsakyti
Tokios ponios Krukauskienė ir Budrienė.Abi be komentarų.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gaika78: 19 sausio 2009 - 20:40
QUOTE(Aistulis.oho @ 2008 07 15, 17:17)
Paskaiciau.Žiūriu, kad mano antipatijos labai jau nesiskiria nuo kitu. Nuo senų laikų nemegstu Ščiogolevaitės.Nepatinka man ji nei is isvaizdos, nei šiaip. Katinienė Violeta taip pat.
Čivilytes rangymaisi scenoje daugiau nei juokingi. Nors balsas geras (tą pripažįstu), bet "vaizdialis nikoks".
Na ir dar nepatinka didžioji dalis Lietuviškos scenos 'grandų" - tokie kaip Žvagulis, Keliautojai i žvaigždes, visokie Ostapenkos, Karkleliai, Minedai ir pan.
Taip pat kažkodėl nepatinka visos trys "paparacės" - Goda, Aistė Ir Rusytė.

visi tie kurie man nepatinka drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo _PostScriptum_: 19 sausio 2009 - 20:14
Mane pykina nuo zvonku,katinu,sciogolovaites,civilytes...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ilgaplauke: 19 sausio 2009 - 20:47
I Sciogolevaite net ziureti negaliu, dar Goda Sabutyte labai nepatinka.
Atsakyti
negaliu pakesti olia-lia pupyciu,iaurios jos man,Petruskeviciaus,net neisivaizduojat kaip jis man igrises doh.gif iki gyvo kaulo
Atsakyti
labai nemegstu Sabutytes, Yvos, Riaubiskytes, Olialia, Ostapenko ir visu kitu kurie jau senai neturi ko parodyt, bet vistiek lenda i telika.. doh.gif jau pykint nuo ju visu ima.. doh.gif
Atsakyti