Įkraunama...
Įkraunama...

Žinomi žmonės

QUOTE(Žirklutės @ 2008 05 01, 21:13)
Mantas Petruškevičius  dry.gif 
"mielosios, gatvėj jūsų vidinio grožio niekas nemato, pasipuoškit..." stupid.gif

Šiandien per telika girdėjau kaip sakė, kad "puoštis kiekvieną dieną - blogas tonas", ar kažkaip panašiai biggrin.gif tas pats Petruškevičius biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Aziza @ 2009 01 20, 00:51)
labai nemegstu Sabutytes, Yvos, Riaubiskytes, Olialia, Ostapenko ir visu kitu kurie jau senai neturi ko parodyt, bet vistiek lenda i telika..  doh.gif jau pykint nuo ju visu ima..  doh.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
Oi, paskaičiau ir gi čia visos mano vyro nemėgstamos ir nemėgstami... Švelniai tariant. Man nei vienas neatsibodo, taip kaip N. Zvonkė... blink.gif

QUOTE(viena @ 2009 01 20, 00:09)
Šiandien per telika girdėjau kaip sakė, kad "puoštis kiekvieną dieną - blogas tonas", ar kažkaip panašiai  biggrin.gif  tas pats Petruškevičius  biggrin.gif

Šitas tipelis absoliutus pliuškis. Nieko nebaigęs, nei vieno rūbelio nepasiuvęs, nemėgstamas dėstytojų ir kitų bent kiek madą išmanančių žmonių. Karjerą padarė mokėdamas lyst į vieną vietą be muilo. Jo "mados naujienas" kiekvienas jau seniai žino, o jis kaip naujieną pristato... Žargonėlis, tai doh.gif doh.gif Žino tik tiek, kiek rašo moterų žurnalai ir ne daugiau.
Atsakyti
ostapenko fu nemegstu schmoll.gif ..dar negaliu ziureti kai deivis isena su ta dvimetrine dainuoti,tai net slykstu ziureti blink.gif
Atsakyti
Katinų poros negeliu pakęst, nes man jis toks toks molis...
Atsakyti
Nemegstu sios trijules: A. Baukute, D. Meizelyte, D. Bileviciute. Jau tokios primityvios ir vulgarios sios moterys doh.gif Net nupurto jas ekrane pamacius doh.gif
Atsakyti
nu dabar visus katinus ir zvonkus be abejo nugali Valinskas blink.gif doh.gif
Atsakyti
Nevardijant visu Ostapenku, Minedu, Zentu ir kitu panasiu kausu, ypac nemegstu KUCINSKO IR MIOS.. Labai jau nepatinka..
Atsakyti
as Riaubiskytes nepernesu biggrin.gif
tada Tarasovo, Zvonkes...
Atsakyti
Man Zvonkai ir Goda Sabutytė nemėgstamiausių nr. 1 schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(mamakarolina @ 2009 01 29, 00:18)
Man Zvonkai ir Goda Sabutytė nemėgstamiausių nr. 1  schmoll.gif  schmoll.gif  schmoll.gif  schmoll.gif  schmoll.gif  schmoll.gif  schmoll.gif

Nu ko Godyte daba uzkliuvo..darzelyje labai miela mergaite budavo.. biggrin.gif tongue.gif as tai kartais pagalvoju, kad Godos panos is pavydo nemegsta.. biggrin.gif nu man ji ir kaip cia pasakius.. bet netrukdo..tik labai jau slykstu buvo ziuret per Kakadu kai snekejo apie tas nusizudziusias panas, o ji ten staipesi.. blink.gif doh.gif O Budriene kas do bobelka.. blink.gif doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo amber123: 28 sausio 2009 - 23:24
QUOTE(baltė @ 2009 01 20, 02:27)
Šitas tipelis absoliutus pliuškis. Nieko nebaigęs, nei vieno rūbelio nepasiuvęs, nemėgstamas dėstytojų ir kitų bent kiek madą išmanančių žmonių. Karjerą padarė mokėdamas lyst į vieną vietą be muilo. Jo "mados naujienas" kiekvienas jau seniai žino, o jis kaip naujieną pristato... Žargonėlis, tai  doh.gif  doh.gif Žino tik tiek, kiek rašo moterų žurnalai ir ne daugiau.

Visiškas mulkis. Galvojau durnikė būsiu išvadinta jei apie Petruškevičių taip parašysiu, bet žiūriu daug kas jo nemėgsta. Tai kas tada pasakykit jį "nominavo" geidžiamiausiu Lietuvos vyru?? blink.gif turbūt tokie pat "vyrai". Nežinau.
Dar man kažkodėl labai Berneen nepatinka, vos pamatau ją per tv, perjungiu. Pigi vaidyba ir šiaip fe. Dar Riaubiškytė su vyru, "Tru sabaka" (Linas Karalius jei neklystu) ir aišku Antanas su Minedu. Nors pastarasis ne tiek kad nepatinka, bet man jo gaila.
Atsakyti