Įkraunama...
Įkraunama...

Žinomi žmonės

Nemegstu Petruskeviciaus. Jau toks susireiksmines...'Poniu draugas' lotuliukas.gif
Dar Olialia merginos nepatinka.
Atsakyti
nemegstu Vaidos Genytes,Manto Petruskeviciaus doh.gif
Atsakyti
zvonkė
petruškevičius
visos trys olia lia
valinskienė
Atsakyti
Rūtos, kuri veda laidą Kodėl? Visiška akiplėša, nesvarbu tiesi ar ne, bet akių draskymas šlykštus.
Riaubiškytės. Man ji klykia, o ne dainuoja ir dar labai atrodo pasikėlusi.
Zvonkė dar dzin, bet Zvonkus labai nevyriškas atrodo, toks skystokas.
Donatos iš KIŽ, tas jos nuolatinis linksmumas man atrodo kvailokai, o ne gražiai ar mielai. ax.gif
Atsakyti
čivilytės, riaubiškytės ir olialia negaliu girdėti, bet negaliu sakyti kad nemėgstu. susidurti ir pažinti neteko rolleyes.gif
Atsakyti
O man dar nepatinka, kai įžymybės rodo savo namus per tv. Atseit ''pažiūrėkit kaip gerai gyvenu''. Kaip į kokį muziejų namo žurnalistus vedasi. Dabar nežinau, kas vyksta per tv, nes jau daugiau kaip metus nežiūriu.

Toks jausmas, kad įžymybėms nėra kuo sublizgėti, apart savo namų/mašinų/apatinių trikotažų biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Miss_Wednesday: 11 sausio 2011 - 19:05
man nepatinka pasikėlę ir akiplėšos. O tokių televizijoje yra ir vyrų ir moterų 4u.gif
Atsakyti
turbut labiausiai nepatinka tarasovai.... man jie per daug dadasi didelemis zvaigzdemis.
Atsakyti
mama_indre, man rodos pusė Lietuvos žinomų žmonių didelėm žvaigždėm dedasi. Juk tie žmonės tėra vietinės reikšmės įžymybės (nežinojau, kaip čia išsireškus, bet tikiuos supratot, ką turiu omeny). Toliau Lietuvos sienos jų niekas nepažįsta. O ir žinomi kai kurie iš jų ne muzikos, o kvailų skandaliūkščių dėka.

Ir kur gi dar, jei ne Lietuvoje, daininikas gali būti protiškai atsilikęs (kalbu apie Minedą), jį leidžia į sceną ir visi ploja katučių ir draugiškai žvengia. Nu man protu nesuvokiama.
Arba atvažiuoja koks kinietis/juodaodė/turkas ar kitoks svetimšalis ir iškart tampa žvaigžde lotuliukas.gif Egzotika smile.gif
Atsakyti
nuo sapkaites purto, politike mat atsirado doh.gif
Atsakyti
nepakenciu visokiu Bulkuciu,olele pupyciu, Zvonkes systros.O labiausiai turbut nevirskinu Algio Greitai-Ramanausko bash.gif Jau kas per zmogus....nesuprantu kaip tokiems isviso leidziama televizijoi buti ir tokius dalykus sneketi.Storzievis ir netaktiskas labai tfu fool.gif
Atsakyti
Čivilytė, Riaubiškytė, Tarasovas ir Zvonkus - užmačius perjungiu iškart. Dar negaliu žiūrėt i Smoriginą ir Pauliukaitį.
Atsakyti