Įkraunama...
Įkraunama...

Žinomi žmonės

oi man paskutiniu metu uzkritus IRMA Jurgeleviciute-anksciau kai matydavau tik dainuojancia atrode nieko moteris ir issilaikius ir t.t.....nu dab kai pamatau kaip pakalba,ir tamposi pries ta komisija ir visiem kas salia ant kalko karias.... doh.gif schmoll.gif
zodziu ji man tokia tipiska anekdotine blondine atitinka,pagal proteli....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sermuksnelis: 22 spalio 2010 - 15:52
Užmečiau akelę į temutę ir supratau, kad nepažįstu nė vieno įžymaus žmogaus (apie kelis esu girdėjus). Ką tai galėtų reikšti, tikriausiai man labai sekasi
Atsakyti
Violeta Tarasovienė. O lia lia merginos.
Tiesiog negaliu žiūrėt.
Atsakyti
Ostapenko,Antanas,Minedas,Žentai,Yva(visos nares),Deivis,I.Jurgeleviciute,Valinskas,V.Riaubiskyte,V.Tarasovas,Genute Žaliene,R.Kirilkinas,Erika Santos,Inga Budriene,Olialia pupyte Skaiste schmoll.gif Alergija man nuo ju blink.gif
Atsakyti
Jo kas liecia Tarasova, mano tevukas, uzkietejes melomanas, negali jo pakesti, sako dainuoja taip lyg pasididziavima su durelemis butu prisispaudes biggrin.gif
Atsakyti
mane tarasovienė irgi erzina, tiksliau kažkaip per ausis kerta jos kalbėjimo maniera ir balsas wacko.gif
Atsakyti
Rūta Ščiogolevaitė - aš jos manierų ir "buvimo aukščiau visų kitų" pakęst negaliu schmoll.gif
Atsakyti
Na as asmeniskai tai negaliu pakesti Radzio, tiek jo dainos, tiek jo sokiai, tiek jo interviu vemti vercia , taip pat Rimiskio; Statkeviciaus - tikriausiai pasikelimu ir arogantiskumu lenkia visus ... Mokinukiu, dar kol dainuoja tai dainuoja, bet kai pradeda sneket tai erzina labai, Mantuko Petruskeviciuko, tiesiog tas personazas labai greit atsibodo .... kas dar , o taip pamirsau pamineti Inculto biggrin.gif feeee
Atsakyti
paskutiniu metu kazkaip tikrai nemalonu ziuret i Jurgeleviciute. Kazkas nenaturalaus pas ja doh.gif perjungiu visad
Atsakyti
Man Erika Santos doh.gif doh.gif Nei stiliaus pojucio, nei skonio - dedu ant saves viska, ka matau, svarbu blizga, rysku ir auksti kablai doh.gif
Atsakyti
nu man irgi visi tie estrados "perliukai" nepatinka mirksiukas.gif

Taip pat negaliu klausyt zvonkes,viliaus tarasovo(atrodo apsi***** becypdamas lotuliukas.gif )ir Stano doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Spyglė @ 2010 05 19, 22:27)
lotuliukas.gif Daiktas su kuriuo daužo muses bigsmile.gif

o pas mus kaime nuo mazu dienu pliotne vadinam lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ingridukas @ 2010 10 24, 17:56)
Ostapenko,Antanas,Minedas,Žentai,Yva(visos nares),Deivis,I.Jurgeleviciute,Valinskas,V.Riaubiskyte,V.Tarasovas,Genute Žaliene,R.Kirilkinas,Erika Santos,Inga Budriene,Olialia pupyte Skaiste schmoll.gif Alergija man nuo ju blink.gif

va va man tas pats. Tik kad Olialia pupytės visos man nepatinka schmoll.gif
Atsakyti