oi man paskutiniu metu uzkritus IRMA Jurgeleviciute-anksciau kai matydavau tik dainuojancia atrode nieko moteris ir issilaikius ir t.t.....nu dab kai pamatau kaip pakalba,ir tamposi pries ta komisija ir visiem kas salia ant kalko karias.... zodziu ji man tokia tipiska anekdotine blondine atitinka,pagal proteli....
Užmečiau akelę į temutę ir supratau, kad nepažįstu nė vieno įžymaus žmogaus (apie kelis esu girdėjus). Ką tai galėtų reikšti, tikriausiai man labai sekasi
Ostapenko,Antanas,Minedas,Žentai,Yva(visos nares),Deivis,I.Jurgeleviciute,Valinskas,V.Riaubiskyte,V.Tarasovas,Genute Žaliene,R.Kirilkinas,Erika Santos,Inga Budriene,Olialia pupyte Skaiste Alergija man nuo ju
Na as asmeniskai tai negaliu pakesti Radzio, tiek jo dainos, tiek jo sokiai, tiek jo interviu vemti vercia , taip pat Rimiskio; Statkeviciaus - tikriausiai pasikelimu ir arogantiskumu lenkia visus ... Mokinukiu, dar kol dainuoja tai dainuoja, bet kai pradeda sneket tai erzina labai, Mantuko Petruskeviciuko, tiesiog tas personazas labai greit atsibodo .... kas dar , o taip pamirsau pamineti Inculto feeee
Ostapenko,Antanas,Minedas,Žentai,Yva(visos nares),Deivis,I.Jurgeleviciute,Valinskas,V.Riaubiskyte,V.Tarasovas,Genute Žaliene,R.Kirilkinas,Erika Santos,Inga Budriene,Olialia pupyte Skaiste Alergija man nuo ju