Įkraunama...
Įkraunama...

Žinomi žmonės

Tikriausiai vienintelis zmogus kuris man nepatinka yra Kubilius.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo menasmyleti: 28 spalio 2010 - 11:44
Isskyrus visus discovery kanalus televizoriaus stengiuosi neziureti, nes vimdo tiek nuo visu tu veidu, dalyvaujanciu viename dideliame svingeriu vakarelyje, tiek nuo ziniu. Aj, dar talentus visada pasiziuriu, geriau negu bet kuri juoko laida, kiek durnu zmoniu tokioj mazoj saly...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ptashka: 28 spalio 2010 - 12:06
QUOTE(Realybe @ 2010 10 21, 12:00)
jis ne kazkoks chamas,o labai prikolnas chamas biggrin.gif  irnesakyk.gif

kad man paskutiniu metu Smoriginas visai nebe prikolu sakytojas, o izeidinetojas atrodo. Na suprantu kad tuose sokiuose jo kaip ir personazas toks pachamuoti. Bet kazkaip paskutiniu metu jau kaip nebegali graziai ikasti, pajuokauti, tai kaip drebs ka nors tokio purvino ir negrazaus doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Ievuli @ 2010 10 27, 17:46)
Taip pat negaliu klausyt zvonkes,viliaus tarasovo(atrodo apsi***** becypdamas lotuliukas.gif )ir Stano doh.gif

dar apie tarasova pasisakysiu. Man tai labai juokinga, kad jis toks visas tesliukas pasidares, bet kazkodel manau kad jauciasi ziauriai seksualus ir sportiskas biggrin.gif
Kaip mano mociute pasake karta- o sitas Katinas tai jau labai ziemai ruosiasi biggrin.gif biggrin.gif (paaiskinimas- Tarasovus gi Katinais vadina, o siaip pagal senolius, artejant saltai ziemai katinai visada labai daug eda, kad uzsiaugintu pakankamai riebalu smile.gif )
Atsakyti
Tyla? g.gif
Atsakyti
gal visi jau nepatinka todėl nėra ko minėt biggrin.gif
Atsakyti
nepatinka viskas, kas rodoma (vis dar) apie tuos visus Drąsius, Ūsus Stankūnaites ir pan. Iškarto kanalą perjungiu doh.gif Kiek galima doh.gif nusibodo, vieni pedofilai atrodo Lietuvoj
Papildyta:
QUOTE(aistuzele @ 2010 10 24, 19:03)
Jo kas liecia Tarasova, mano tevukas, uzkietejes melomanas, negali jo pakesti, sako dainuoja taip lyg pasididziavima su durelemis butu prisispaudes  biggrin.gif

mirštu iš juoko biggrin.gif
Atsakyti
Nepatinka Asta Baukutė, Agnė Jagelavičiūtė ir Vytautas Šapranauskas. A, dar tas didybės manija sergantis siuvėjūkštis Juozukas... schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(aistuzele @ 2010 10 24, 18:03)
Jo kas liecia Tarasova, mano tevukas, uzkietejes melomanas, negali jo pakesti, sako dainuoja taip lyg pasididziavima su durelemis butu prisispaudes  biggrin.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif bet rimtai as nesuprantu.. ka jis cia nori pavaizduot taip dainuodamas.. nu siaaaaaaaaubas.. vis tiek nebus kaip Timberleikas.. niekaip zmogus nesusitaiko lotuliukas.gif
Atsakyti
alanas su savo zvengimu nepatinka, eriko santos su savo nerealaus "grozio" nagais ir nepamenu vardo is olialia pagr dainininke. o labiausiai nemegztu dainos bileviciutes doh.gif
Atsakyti
QUOTE(antanina22 @ 2010 12 24, 14:24)
o labiausiai nemegztu dainos bileviciutes doh.gif

Aik tu.. taigi tokia sexova bobike bigsmile.gif lotuliukas.gif doh.gif
Atsakyti
Rositos Čivilytės "nevirškinu" nors tu ką...
Atsakyti
Na pasisakysiu ir as siame sarasiuke:
PAksaite- Stumbriene doh.gif
Mantas petruskevicius
Tarasovai
Santos E
Kolkas gal tiek bet manau kad tikrai ateisiu ir dar palildysiu sarasa. BEt pirmoje vietoje tai PAKSAI visa seimynele nuo ... iki ..... doh.gif
Atsakyti