O šiaip, lb drąsiai daugumą iš jų galima tiesiog nuoširdžiai užjaust
Aš tai visųųų Lietuvos žvaigždūnų superfanė
QUOTE(AruaL7 @ 2008 05 04, 20:40)
QUOTE(AruaL7 @ 2008 05 04, 19:40)
Tai va kad, kažkas iš jų pinigus darosi, o jie galvoja, kad į žvaigždes išėjo.....
Makaliau, tu super ant ostapenkos!
Dvyratūūūūkas
Perjungti kanalų, kai rodo kokią erzinančią personą, neperjungiu, bet gomurį nuteikia nemaloniai
ausį rėžia Zvonkė, kažkoks nazalinis balso tembras, taip pat sunkiai pakeliu Viliaus tarasovo balselį, isterišką Amberlife vokalą, Čivilytės kniaukimą ir skeryčiojimąsi ir apskritai visus tuos, į kuriuos nuolat, junginėdamas kanalus, esi priverstas žiūrėti. Nes lyg tyčia taip ir nutinka.
Perjungti kanalų, kai rodo kokią erzinančią personą, neperjungiu, bet gomurį nuteikia nemaloniai
QUOTE(ruda lape @ 2008 05 05, 22:17)
Tai va kad, kažkas iš jų pinigus darosi, o jie galvoja, kad į žvaigždes išėjo.....
Patys kalti, tie galvojantieji
O visokiems Minedams, Karkleliams ir Fainoms bei jų draugams
Faina,sokoledas,karklelis,minedas,ostapenko,olialia mergiscios,sapranauskas,valinskas,zas'ai
Vienu metu labai nervino "Lietuvos katinai",nzn kodel.Dar nervina zvonke,ostapenko,karaliunaite,olialia grazuoles dainoreles :lotuliukas:Minedas ,karklelis(planuojantis tapt sex simboliu)
,antanas.O purvinis,zentai,dabasinskas(ar koks ten)tai jau musu estrados perlai
Faina,kuri yra faina
,rasytojas Stano
Kas cia dar?, kad ju tiek daug dabartinej musu muzikos padangej.Pradejo nepatikt Berneen(nepagalvokit,as tikrai nerasiste),ir visas tas ispustas burbulas
QUOTE(*Aušrelė* @ 2008 05 07, 14:06)
Šiandien gedimino prospekte išeinantį iš kavinės mačiau Mantą Petruškevičių-tai taip kažkaip šuns instinktas užklupo-palot ant jo užsimaniau

Aš "Amerikoj pirty" mačiau Olialiaškines kalaites kaip kad aš jas vadinu, bože kokia tragedija
QUOTE(*Aušrelė* @ 2008 05 07, 14:06)
Šiandien gedimino prospekte išeinantį iš kavinės mačiau Mantą Petruškevičių-tai taip kažkaip šuns instinktas užklupo-palot ant jo užsimaniau

Ar palojai?
DKNight, jei neturi didelės krūtinės, neapsimoka dainuoti, nes vistiek neišgarsėsi, mat dabar balso stygos ten veisiasi, ne gerklėj
QUOTE(DKNight @ 2008 05 07, 15:15)
Kai kažką sumastysi duok žinot, kad paskui nereiktų pjedestalu dalintis
QUOTE(barsukele @ 2008 05 07, 15:33)
Ar palojai?
Neįgyvendinti norai priveda prie neurozių
DKNight, jei neturi didelės krūtinės, neapsimoka dainuoti, nes vistiek neišgarsėsi, mat dabar balso stygos ten veisiasi, ne gerklėj
Nu dar galima surizikuot užpakalį arba kojas parodyt, aišku silikonas dabar madoj, bet sveikiau į bobutės papinčių vatos prisikišt, kaskart bus galiam dydį keist