Įkraunama...
Įkraunama...

Žinomi žmonės

QUOTE(F @ 2008 05 04, 12:00)
Visi lietuviai nepatinka, perjungiu kanalą, kad būtų vokiškas

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Varvara_ilgakasė @ 2008 05 07, 16:55)
Kai kažką sumastysi duok žinot, kad paskui nereiktų pjedestalu dalintis  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
Nu dar galima surizikuot užpakalį arba kojas parodyt, aišku silikonas dabar madoj, bet sveikiau į bobutės papinčių vatos prisikišt, kaskart bus galiam dydį keist  bigsmile.gif  bigsmile.gif  bigsmile.gif vakar mažesniais šiandien didesniais rytoj dar didesniais ot atrakcija laiudžiai  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

As tai nebijau konkurencijos, zinok schmoll.gif Dalintis nereikes, kuo daugiau parodysi publikai tuo garsesne busi... Taip kad su tom vatom ziurek prisiciudinti gali... g.gif gal kanors geriau sugalvot... juk dabar madoj ir trusikus nusiimti:rolleyes: nors bendrai, zvonke pirmesne sugalvojo...neisdegs turbut...
Atsakyti
o mane erzina laaabai pirmadieniais per LTV laidoje "Labas rytas" pasirodanti knygų apžvalgininkė. Kiekvieną pirmadienį pamačiusi...ne išgirdusi (jei spėju garsą išjungiu kai ji pliurpia, tada viskas ok) tos super duper intelektualios damos pliurpalus, vis prisižadu LTV va toooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooookį piktą piktą laišką parašyt, ir paprašyt, kad iškrapštytų ją iš teliko. MB irgi piktinasi jai tik išsižiojus
Atsakyti
QUOTE(DKNight @ 2008 05 07, 16:18)
As tai nebijau konkurencijos, zinok  schmoll.gif , zvonke pirmesne sugalvojo...neisdegs turbut...

O tu pabandyk, nes už Riaubiškytę turbūt daugiau kritikos negausi biggrin.gif Dar kokį žvaigždūną nukabink. Sugalvojau- lglesijų Lietuvon partemk ar Kirkorovą, gal su Serdučka susiporuot apsimokėtų- ot būtų svarstymų- ar lesbiečių čia pora ar normali lotuliukas.gif Ko gero šis variantas geriausias.
Atsakyti
QUOTE(barsukele @ 2008 05 07, 18:29)
O tu pabandyk, nes už Riaubiškytę turbūt daugiau kritikos negausi biggrin.gif  Dar kokį žvaigždūną nukabink. Sugalvojau- lglesijų Lietuvon partemk ar Kirkorovą, gal su Serdučka susiporuot apsimokėtų- ot būtų svarstymų- ar lesbiečių čia pora ar normali lotuliukas.gif  Ko gero šis variantas geriausias.

Bet as visa gyvenima svajojau apie Kirila... rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(DKNight @ 2008 05 07, 17:31)
Bet as visa gyvenima svajojau apie Kirila... rolleyes.gif

Kirilų būna visokių umn.gif Ar aš jį pažįstu?
Atsakyti
QUOTE(barsukele @ 2008 05 07, 15:33)
Ar palojai? lotuliukas.gif  Neįgyvendinti norai priveda prie neurozių unsure.gif

nu tai kad ne-susitvardžiau hihihi.gif ne, neprives-šiandien sveikatą tikrinausi-viskas gerai karsta.gif hihihi.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(barsukele @ 2008 05 07, 18:43)
Kirilų būna visokių umn.gif Ar aš jį pažįstu?

ne nu as apie ta sexo simboli lietuviskaji... g.gif kaip jis ten...
Atsakyti
QUOTE(DKNight @ 2008 05 07, 17:59)
ne nu as apie ta sexo simboli lietuviskaji... g.gif  kaip jis ten...

Tai gal Karklelis?
Atsakyti
QUOTE(barsukele @ 2008 05 07, 19:00)
Tai gal Karklelis?

Aj jo, tasai tasai lotuliukas.gif (nu va jau ir apsigedinau su Lt zvaigdziu ziniomis) blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(DKNight @ 2008 05 07, 18:02)
Aj jo, tasai tasai  lotuliukas.gif (nu va jau ir apsigedinau su Lt zvaigdziu ziniomis) blush2.gif

Gėda tokio vyro pavardės nežinot, ir dar sakai, kad svajoji. Pas mane jo plakatas prie lovos kaba lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(barsukele @ 2008 05 07, 19:04)
Gėda tokio vyro pavardės nežinot, ir dar sakai, kad svajoji. Pas mane jo plakatas prie lovos kaba lotuliukas.gif

blush2.gif blush2.gif blush2.gif nezinau ne ka ir pasakyti...nieko visos mano kaltes issipirks , kai as isgarsesiu tongue.gif
Atsakyti