Įkraunama...
Įkraunama...

Sanpaulija- 16 tema....

QUOTE(Sigute*** @ 2008 05 06, 14:20)
Sveika, smagu kad mūsų gretos dideja. Yra keli forumai kur aptarinėjamos sanpaulijos,renkamės kur kam patogiau,  užsuk į Sanpaulijų temą gal rasi kas tave domina.

Ačiū labai už nukreipimą - lekiu skaityti biggrin.gif rolleyes.gif Kas bus neaišku - klausiu 4u.gif
Atsakyti
Būtinai klausk, kuo galėsime, patarsime....

Ness too much pizzas skleidžiasi labai jau ilgai svajodamas. thumbup.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sigute***: 06 gegužės 2008 - 12:49
QUOTE(Sigute*** @ 2008 05 06, 13:45)
Ness too much pizzas skleidžiasi labai jau ilgai svajodamas. thumbup.gif

o jo spalva, kaip nuotraukoje g.gif
Atsakyti
QUOTE(rena @ 2008 05 06, 13:57)
o jo spalva, kaip nuotraukoje g.gif

Jo spalva visai tokia, čiut šviesesnė nei raudono burokėlio spalva. lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Sigute*** @ 2008 05 06, 14:11)
Jo spalva visai tokia, čiut šviesesnė nei raudono burokėlio spalva. lotuliukas.gif

lb spalva man tokia ispudina wub.gif
vsio pagalbininkas miega einu darbuotis ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rena: 06 gegužės 2008 - 13:13
nufotografuosiu aš savąsias ir įdėsiu į forumą.
Atsakyti
QUOTE(saldainia @ 2008 05 06, 15:27)
nufotografuosiu aš savąsias ir įdėsiu į forumą.

laukiam fotkiu assa.gif
Atsakyti
QUOTE(Gintute @ 2008 05 06, 11:46)
Mergaitės, o kur jūs perkat Shultz trašas sanpaulikėms? Aš Klaipėdoje niekur nerandu.

yra prie senojo turgaus, toj senoj sodo prekiu parduotuvej ir sportininku gatvej shetelinge, prie maksimos, pati maciau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Aina @ 2008 05 06, 16:06)
yra prie senojo turgaus, toj senoj sodo prekiu parduotuvej ir sportininku gatvej shetelinge, prie maksimos, pati maciau 4u.gif

Ačiuks 4u.gif
Aš kaip tik šitose ir nebuvau. O kaip dažnai maitini jas "vitaminais"? Užtenka vieną kart per savaitę?
Papildyta:
QUOTE(Sigute*** @ 2008 05 06, 12:01)
Nu tai visiškai smagu, kaip tik gryši pas mamą, lauksiu svečiuose, smagu bus susipažinti, pabendrauti.

Schults trašas perku  "žalioje stotelėje"
Na o apie chemikalus gali pasiskaityri chemikalai,,,,,,,    .Apie ligas ir kitas blogybes ten nemažai esame sukaupę informacijos, rasi ką tai naudingo.

Sigute***, labai graži tavo Ness too much pizzas . Aš labai dėl Red Lantern savaigau, bet Klaipėdoje jos niekas nesiūlo. Tai taip ir telieka tik svaigti toliau biggrin.gif
Į Panevėžį važiuosiu važiuosiu Gegužės 24d. tai tiksliai. Gal galėčiau ta pačia progą kokį "vaikutį įsivaikinti" ? bigsmile.gif
Atsakyti
Atejo metas paretinti gretas mano gelyciu, tad ka siulau rasite CIA 4u.gif
Atsakyti
Schulz trąšų pirkau Senukuose.
Gavau ir skystų FloorPlant, kurios labai tininka žaliai augaliukų masžei auginti, ir sanpaulijų trąšų.
Tiesa - nuo pernai pabrangę pora litukų, jau kaina po 14 su kapeikom, bet juk jei avam naudojimui (ne taip, kaip aš - su draugėmis korvalolio bteliukuose dalinomės) tai užteks net neįsivaizduoju keliems metams. Jų realizacijos laikas - neribotas. Tad valioooo!!! Pamaitinsim savo sanpaulytes.

Merginos, primenu! Galonas ir litras - ne tas pats. Tad ir trąšas į vandenuką lašinti tokiu santykiu:
1 litras - 8 lašai
0,5 litro - 4 lašai
0,25 litro (mūsų nupylėti "Gajos" buteliukai) - 2 lašai.

Čia - jei tręšite kartą ar du kartus per mėnesį. Jei pamaitinti kiekvienu tręšimu (ką daryti beje galima) dozę dalinkite pusiau.

Gražių žiedų jums wink.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Gintute @ 2008 05 06, 17:36)
Aš labai dėl Red Lantern savaigau, bet Klaipėdoje jos niekas nesiūlo. Tai taip ir telieka tik svaigti toliau biggrin.gif

Deja teks dar pasvaigti, turiu pasodintą laupką, sulauksim ir vaikučių. mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Rima* @ 2008 05 06, 23:03)
Gražių žiedų jums wink.gif  drinks_cheers.gif

Ačiū už palinkėjimą, jų tikrai jau turiu daug ir gražių thumbup.gif , bet kur tavieji žiedukai ... g.gif
Atsakyti