Įkraunama...
Įkraunama...

Sanpaulija- 16 tema....

QUOTE(Sigute*** @ 2008 05 07, 11:18)
Ness Cranberry Lace man rezervuok, važiuodama atveši, skolinga neliksiu. mirksiukas.gif

Gerai, bandysiu atskirti ir atvežti smile.gif

Vakare parašysiu tą įdomų pavadinimą bendram pašifravimui smile.gif
Atsakyti
Jau senai labai cia buvau tai tiek vel grazaus pamaciau. Mano ir skliedziasi. Pavadinimu net nezinau. (is drauges buvau gavusi lapukus). Viduriukas baltas o nuo vidurio lapeliu violetinis o jau ziedeliai kokio didumo....
Atsakyti
Aš irgi pasirodysiu savo pirmuosius žiedelius. Mano nekilmingos, bet man taip ne taip svarbu. Džiugu, kad bent kas pražydo.
Pirmiausiai mane pradžiugino dvi darbe auginamos sanpaulijos:
user posted image
user posted image user posted image

O namuose viskas vyksta lėčiau, nes mažiau šviesos buvo. Vos vos prasiskleidė tos pačios violetinės motina, tik žiedai tamsesni, nei darbe, gal dėl tos pačios šviesos.
user posted image

Taip pat stebuklingai greitai užaugusi iš Silvanos gauta rausvoji. Tai buvo paskutinis išdygęs vaikas, bet labai greitai augęs ir greitai sukrovęs žiedus. Jau keletą buvau išskynus, bet vis tiek priaugino.
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Kerpena @ 2008 05 07, 17:28)
Aš irgi pasirodysiu savo pirmuosius žiedelius. Mano nekilmingos, bet man taip ne taip svarbu. Džiugu, kad bent kas pražydo.

na man tos darbines wub.gif wub.gif ypac ta kur margais lapukais thumbup.gif ir issidestymas lapuku lb lb wub.gif
Atsakyti
Aš visai rimtai galvą suku, kaip man tas foto įkelti... Jau nervinti pradeda. Visada smagiau džiaugtis, kai džiaugsmu yra su kuo pasidalinti smile.gif)

Merginos, aš turiu pardavimui sanpaulyčių - ir starterių, besiruošiančių žydėti, ir vaikų, ir dar viskas kalnas lapukų "apsivaikavo". Oi kaip man to fotiko reikia verysad.gif O yra ir visai išskirtinių įdomybių vaikiukų blush2.gif

Pabandysiu visgi kažkaip spręsti problemą, tad gal net iki Klaipėdos visai rimtas siuntinukas keliauti susiruoštų wink.gif Juolab, kad ir Ainai viena tamsiai mėlyna gražuolė kelią ruošiasi thumbup.gif . Ainute, kaip ji pas tave sparnelius lapukų pavidale kelia!!!! Kad žinotum!!! Žiemą pražiemojo, bet persodinimo oi kaip jai norisi, tik jau tavo, kaip šeimininkės, rankutėmis thumbup.gif
Atsakyti
Pražydo sanpaulijų giminaitė Gloksinija :"Kaiser Wilhelm" sodinta bulvikė vasario 8d.
user posted image user posted image
Atsakyti
Tos margalapės tikrai pasižymi skrotelės gražumu, turėjau antrą namuose panašią jau su pumpurais, bet anytai padovanojau. o maniške namuose dar nežydi, kitame kambary augo, ten tamsiau.

QUOTE(Rima* @ 2008 05 07, 17:49)
Aš visai rimtai galvą suku, kaip man tas foto įkelti... Jau nervinti pradeda. Visada smagiau džiaugtis, kai džiaugsmu yra su kuo pasidalinti smile.gif)

Merginos, aš turiu pardavimui sanpaulyčių - ir starterių, besiruošiančių žydėti, ir vaikų, ir dar viskas kalnas lapukų "apsivaikavo". Oi kaip man to fotiko reikia  verysad.gif  O yra ir visai išskirtinių įdomybių vaikiukų  blush2.gif 

Gal man pas tave su fotoaparatu atvažiuoti g.gif Kelią jau žinau...
Tik, kad šią savaitę baisiai visokių reikalų daug turiu wacko.gif

Alyvuoge, labai įdomus žiedukas. Tokios spalvos sodrios.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kerpena: 07 gegužės 2008 - 17:41
Rima*, jei siusi ka Ainai kazkokiu ne pasto budu, ir mane pasakyk ir man, ir as turiu si ta perduoti ax.gif 4u.gif
Kerpena, Alyvuoge, grazus ziedukai wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
Oi, merginos, kokių grožių pas jus prisižiūrėjau user posted image

O mano "Богиня красоты" iš pažąstukų kažką leidžia, įtariu, kad vaikus, labai jau panašūs į lapelius
Atsakyti
Rima*, o kaip galima būtų gauti iš jūsų Red Lantern?
Kaip jums būtų patogiau ar per Sigute***, ar per Aina? ax.gif

Kerpena, kokios fainos gėlytės.. Man tai ta pilnavidurė violetinė gražiausia ir rožinė iš Silvanos wub.gif

Alyvuoge+, koks įdomus žiedukas.. Labai graži spalva.

Sigute*** , iššifravau tą paskutiniąją savo veislinukę - Rob's Vanila Trail. Pagal foto turėtų būti labai graži..
Atsakyti
Gražuolė Irish Iridescence pražydo

http://img229.images.../img9790qk2.jpg
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dacor: 07 gegužės 2008 - 21:20
QUOTE(Dacor @ 2008 05 07, 22:16)
Gražuolė Irish Iridescence pražydo

http://img229.images.../img9790qk2.jpg

nu ir grazus ziedelis bigsmile.gif thumbup.gif
Atsakyti