Įkraunama...
Įkraunama...

Sanpaulija- 16 tema....

Red Lantern turiu, ir didelių. Tuoj žydės.

Sigute, o mano žiedai - ant palangės. Jau didelė dalis škeliavusi, ir naujus namučius įsigijo.

O aš negaliu perkelti savo fotoaparato turinio į saitą, nes laido negaunu. O senasis - vaikai stalčiumi "nužnybo"...
Atsakyti
Sveikos gėlyčių mylėtojos..... 4u.gif 4u.gif
Sveikinuosi su ką tik "besišiepiančiu" žieduku, pavadinimo nerašau tyčia, nes ir tikrasis grožis dar pakeliui... lotuliukas.gif Lai tai būna mįslė- įntriga, po kelių dienų puikuosimės gražiu žydėjimu ir varduku, o gal kuri ir atspėsite kas tai ???4u.gif
user posted image...user posted image

Rima dėl žiedukų paguodei doh.gif , nu tai kviesk draugę su fotiku ir problema išspresta, viena foto sesija ir viskas, negi gaila žiedukų pasirodyti.... lotuliukas.gif

O dėl Red Lantern, jei ruoštumei man paketuką, tai gali ir ją pridėti, tai mergaitei Gintute pagreitintume svajonės įsigijimą, tik dėl kainos tai jau tarkitės tarpusavyje, ką manote abi??? g.gif
Atsakyti
Sigute, kažkodėl man atrodo, kad čia bus ta pati, kaip tavo avatare. Beros Zima Ulybaetsia ar kaip ji ten...
Atsakyti
Zydi silverglade trinkets, pirmas zydejimas
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo campanula: 07 gegužės 2008 - 09:39
QUOTE(Kerpena @ 2008 05 07, 10:37)
Sigute, kažkodėl man atrodo, kad čia bus ta pati, kaip tavo avatare. Beros Zima Ulybaetsia ar kaip ji ten...

Nu kad ne, ji pas mane dar tik vaikutis... lotuliukas.gif Neatspėjai. bigsmile.gif
QUOTE(campanula @ 2008 05 07, 10:38)
Zydi silverglade trinkets, pirmas zydejimas

Žiedukas gražus... wub.gif
Džiaukimės tuo ką išauginome, juk tai padėka mums pačioms... thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Sigute*** @ 2008 05 07, 09:06)
Sveikos gėlyčių mylėtojos..... 4u.gif  4u.gif

O dėl Red Lantern, jei ruoštumei man paketuką, tai gali ir ją pridėti, tai mergaitei Gintute pagreitintume svajonės įsigijimą, tik dėl kainos tai jau tarkitės tarpusavyje,  ką manote abi??? g.gif

Sigute*** kokia gera idėja thumbup.gif
Aš pasirašau šiam nuotykiui drinks_cheers.gif Ačiū už tarpininkavimą 4u.gif

Rima*, kiek prašytumėte už gėlytę? bigsmile.gif

Vakar peržiūrėjau tame amerikietiškame pusl. sanpaulyčių foto, tai susinervinus išjungiau, nes norisi vos ne kas antros blink.gif

Dar vakar dariau veislinukių fotosesija cool.gif
Kai kurias tikriausiai reiks pakoreguoti, kad teisingai augtų. Vieno vaikučio neįkeliau, nes niekaip pavadinimo neįskaičiau, bet grįžus namo bandysiu iššifruoti (kvailai padariau, kad išmečiau lapuką ant kurio buvau veisles užsirašius savo ranka doh.gif )
http://public.fotki....74/fotogintute/

Kaip galvojat, ar reiktų Ness Cranberry Lace padalinti į atskirus vazonėlius? Labai jau ji pas mane vaikinga tongue.gif Ar dabar tai daryti ar dar palaukti?

Atsakyti
mane jau džiugina žiedeliais
Powder Keg
user posted image

turbūt edge of dawn, pirmas žydėjimas
user posted image

maximinė
user posted image

ir dar viena forume pirkta
user posted image
Atsakyti
prisiziurejau grazuoliu wub.gif , tai dabar ramiai galiu eit toliau darbuotis bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Gintute @ 2008 05 07, 11:15)
Sigute*** kokia gera idėja  thumbup.gif

Dabar nuo Rimos priklausys, kaip ji nuspręs. g.gif

Vakar peržiūrėjau tame amerikietiškame pusl. sanpaulyčių foto, tai susinervinus išjungiau, nes norisi vos ne kas antros  blink.gif

Tą etapą visos praėjome, tad ir tau ne išimtis.. lotuliukas.gif Norėjosi visko ir iš karto, nes visos buvo be proto gražios, paskui pradedi mastyti- namai juk ne guminiai doh.gif , darėme daug užsakymų, čiut ne visuose norisi kažką užsisakyti...bet dabar taip jau nebedarau, daug ir gražių veislių yra pas vietines augintojas, juk prisisiuntėme ne tik augaliukų, bet ir lapukų pavidale, tai prisiauginome ir turime kuo mainytis, parduoti, pirkti, ir kas be ko dovanoti. Tik reikia susirasti, bendrauti ir sekti temas, forumus, gražuolių esama ir pas mus lietuvoje. thumbup.gif wub.gif thumbup.gif
Vieno vaikučio  neįkeliau, nes niekaip pavadinimo neįskaičiau, bet grįžus namo bandysiu iššifruoti (kvailai padariau, kad išmečiau lapuką ant kurio buvau veisles užsirašius savo ranka  doh.gif )

Bandyk parašyti kiek išskaitai, užvesim ant kelio, gal žinosime kuri. g.gif

Kaip galvojat, ar reiktų Ness Cranberry Lace padalinti į atskirus vazonėlius? Labai jau ji pas mane vaikinga  tongue.gif Ar dabar tai daryti ar dar palaukti?

Didžiuosius manau atskirk,pasodink į atskirus indukus- vazonėlius, kad netrugdytų mažiam augti ir vystytis teisingiem jau nuo pradžių. Na ir ta proga vieną Ness Cranberry Lace man rezervuok, važiuodama atveši, skolinga neliksiu. mirksiukas.gif

Atsakyti
Pagaliau ir aš įlindau pasiskaitinėt ir kiek grožybių prisižiūrėjau. Aš irgi, Sigute, pamaniau, kad ten ta pati kaip avatare.
Atsakyti
O man panasu kad kur Sigute rode kad tai yra Nes forver pink, labai jau panasus pumpuriukas kaip maniskes buvo, aisku dabar jau jos isikleide negaliu nufotkinti jokio pumpuro smile.gif

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Vailija, atspėjai tik tiek, kad tai Rusų selekcijos veislė, kaip ir mano avatare mirksiukas.gif lotuliukas.gif

Dolli_ ne tai ne "pinkiukas"...
Tavo žiedukas labai gražus

Palengvindama įntrigos atsakymą, aš tai daryčiau taip, eičiau į Sigutės sanpaulijų albumėlį ir bandyčiau atrasti lotuliukas.gif ...o ji ten tikrai yra... lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sigute***: 07 gegužės 2008 - 11:48