Red Lantern turiu, ir didelių. Tuoj žydės.
Sigute, o mano žiedai - ant palangės. Jau didelė dalis škeliavusi, ir naujus namučius įsigijo.
O aš negaliu perkelti savo fotoaparato turinio į saitą, nes laido negaunu. O senasis - vaikai stalčiumi "nužnybo"...
Sveikos gėlyčių mylėtojos.....
Sveikinuosi su ką tik "besišiepiančiu" žieduku, pavadinimo nerašau tyčia, nes ir tikrasis grožis dar pakeliui...
Lai tai būna mįslė- įntriga, po kelių dienų puikuosimės gražiu žydėjimu ir varduku, o gal kuri ir atspėsite kas tai ???
...
Rima dėl žiedukų paguodei
, nu tai kviesk draugę su fotiku ir problema išspresta, viena foto sesija ir viskas, negi gaila žiedukų pasirodyti....
O dėl Red Lantern, jei ruoštumei man paketuką, tai gali ir ją pridėti, tai mergaitei Gintute pagreitintume svajonės įsigijimą, tik dėl kainos tai jau tarkitės tarpusavyje, ką manote abi???

Sveikinuosi su ką tik "besišiepiančiu" žieduku, pavadinimo nerašau tyčia, nes ir tikrasis grožis dar pakeliui...

Rima dėl žiedukų paguodei

O dėl Red Lantern, jei ruoštumei man paketuką, tai gali ir ją pridėti, tai mergaitei Gintute pagreitintume svajonės įsigijimą, tik dėl kainos tai jau tarkitės tarpusavyje, ką manote abi???

Sigute, kažkodėl man atrodo, kad čia bus ta pati, kaip tavo avatare. Beros Zima Ulybaetsia ar kaip ji ten...
QUOTE(Kerpena @ 2008 05 07, 10:37)
Sigute, kažkodėl man atrodo, kad čia bus ta pati, kaip tavo avatare. Beros Zima Ulybaetsia ar kaip ji ten...
Nu kad ne, ji pas mane dar tik vaikutis...

QUOTE(campanula @ 2008 05 07, 10:38)
Zydi silverglade trinkets, pirmas zydejimas
Žiedukas gražus...

Džiaukimės tuo ką išauginome, juk tai padėka mums pačioms...

QUOTE(Sigute*** @ 2008 05 07, 09:06)
Sveikos gėlyčių mylėtojos.....

Sigute*** kokia gera idėja

Aš pasirašau šiam nuotykiui

Rima*, kiek prašytumėte už gėlytę?

Vakar peržiūrėjau tame amerikietiškame pusl. sanpaulyčių foto, tai susinervinus išjungiau, nes norisi vos ne kas antros

Dar vakar dariau veislinukių fotosesija

Kai kurias tikriausiai reiks pakoreguoti, kad teisingai augtų. Vieno vaikučio neįkeliau, nes niekaip pavadinimo neįskaičiau, bet grįžus namo bandysiu iššifruoti (kvailai padariau, kad išmečiau lapuką ant kurio buvau veisles užsirašius savo ranka

http://public.fotki....74/fotogintute/
Kaip galvojat, ar reiktų Ness Cranberry Lace padalinti į atskirus vazonėlius? Labai jau ji pas mane vaikinga

mane jau džiugina žiedeliais
Powder Keg

turbūt edge of dawn, pirmas žydėjimas

maximinė

ir dar viena forume pirkta
Powder Keg

turbūt edge of dawn, pirmas žydėjimas

maximinė

ir dar viena forume pirkta

prisiziurejau grazuoliu
, tai dabar ramiai galiu eit toliau darbuotis

QUOTE(Gintute @ 2008 05 07, 11:15)
Sigute*** kokia gera idėja

Dabar nuo Rimos priklausys, kaip ji nuspręs.

Vakar peržiūrėjau tame amerikietiškame pusl. sanpaulyčių foto, tai susinervinus išjungiau, nes norisi vos ne kas antros

Tą etapą visos praėjome, tad ir tau ne išimtis..

Vieno vaikučio neįkeliau, nes niekaip pavadinimo neįskaičiau, bet grįžus namo bandysiu iššifruoti (kvailai padariau, kad išmečiau lapuką ant kurio buvau veisles užsirašius savo ranka
)

Bandyk parašyti kiek išskaitai, užvesim ant kelio, gal žinosime kuri.

Kaip galvojat, ar reiktų Ness Cranberry Lace padalinti į atskirus vazonėlius? Labai jau ji pas mane vaikinga
Ar dabar tai daryti ar dar palaukti?

Didžiuosius manau atskirk,pasodink į atskirus indukus- vazonėlius, kad netrugdytų mažiam augti ir vystytis teisingiem jau nuo pradžių. Na ir ta proga vieną Ness Cranberry Lace man rezervuok, važiuodama atveši, skolinga neliksiu.

Pagaliau ir aš įlindau pasiskaitinėt ir kiek grožybių prisižiūrėjau. Aš irgi, Sigute, pamaniau, kad ten ta pati kaip avatare.