Įkraunama...
Įkraunama...

Konstruktyvus (pozityvus) mąstymas XI

sveikutes,

vis paskaitau, paziuriu ka kalbat, pasikraunu savotiskai energijos gyvent. aciu uz tai, kad esat 4u.gif

siandien net pati nustebu del savo minciu, kai suzinojau, akd vyras nebeturi darbo. asiku, zinau kad kita savaite jis jau tures kita, bet va visi planai, susije su paskola bustui nuejo velniop. bet va po pirmos reakcijos kai is tikro pabiro asaros, pagalvojau, vadinasi ne laikas dar tam, visai imanoma kad bus tikrai sunku ji islaikyti kol nera viskas tai stabilu kai noretusi.

gaila, kad dar neturiu knygeliu, kurias be galo noriu askaityti. pinigeliu stoka, o i biblioteka su mazaja nueit negaliu, ji tokia pikta paskutinem dienom, kad nuo namu toli neinam. gaila kad rusu k.sunkiai skaitau.
Atsakyti
QUOTE(Zunkelis @ 2008 05 09, 14:22)
Oj Daiwulencija zinau, kad mane barsi

nebarsiu biggrin.gif ir džiaugiuosi kad šviečiasi tau gerų galimybių "užsikalti" pinigėlių, nesvarbu kad svetur 4u.gif svarbu jog apskritai žinai, kad tau pasiseks, o gyvenimas (arba pasąmonė) nuves būtent ten, kur tuo metu tau reikia būti smile.gif vieniems gal einasi Lietuvoj, kiti po užsienius pasiblaško, bet kiekvienam kitaip, kiekvienam pagal tikėjimą smile.gif .. visur gerai, kur širdžiai gera, kur tiki kad tau pasiseks wub.gif labai džiaugiuosi už tave bigsmile.gif tikrai 4u.gif

Papildyta:
QUOTE(evax @ 2008 05 09, 14:29)
gaila, kad dar neturiu knygeliu, kurias be galo noriu askaityti.

kuriam mieste gyvenat? gal būtų galima ką paskolinti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(daiwulencija @ 2008 05 08, 17:11)

tarp kitko: ar esate kas skaitę Lazarevo knygas? jei taip, kokia jūsų nuomonė?

Labukas visoms mirksiukas.gif
nepatiko man Lazarevas. Skaiciau pries kelis metus, tai gal dar nesuaugus jam buvau, bet atsimenu paskaicius pradejau paniskai bijoti, kad kai supykstu ir pagalvoju ka nors neigiama, mintys materializuosis ir as busiu kalta jei mano artimiesiems kasnors atsitiks unsure.gif vienu metu buvau tapus net paranojike lotuliukas.gif
veliau teko skaityti straipsni, kur psichologas pasakojo, kad pas ji ateina zmones skaite Lazareva ir gydosi del paniskos baimes ir kaltes jausmo. Nuo tada nusiraminau, kad as ne viena tokia blush-anim-cl.gif
bet dabar visiskai netraukia Lazarevas ph34r.gif
Atsakyti
QUOTE(daiwulencija @ 2008 05 09, 12:35)
kuriam mieste gyvenat? gal būtų galima ką paskolinti  smile.gif

Saunuole, Daiwulencija thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(nanete @ 2008 05 09, 12:42)
Labukas visoms  mirksiukas.gif
nepatiko man Lazarevas. Skaiciau pries kelis metus, tai gal dar nesuaugus jam buvau, bet atsimenu paskaicius pradejau paniskai bijoti, kad kai supykstu ir pagalvoju ka nors neigiama, mintys materializuosis ir as busiu kalta jei mano artimiesiems kasnors atsitiks  unsure.gif  vienu metu buvau tapus net paranojike  lotuliukas.gif
veliau teko skaityti straipsni, kur psichologas  pasakojo, kad pas ji ateina zmones skaite Lazareva ir gydosi del paniskos baimes ir kaltes jausmo. Nuo tada nusiraminau, kad as ne viena tokia  blush-anim-cl.gif

Zinai, man kartais ne Lazarevo nereikia unsure.gif istikruju kartais pradedu bijoti tokiu minciu, kai pradedu kazkam blogo linketi, nu juk visiems buna, tai tiesiog nesamoningos mintys ikyriai lendancios doh.gif tai taip pagaunu save ir baru, ka as cia darau ir pradedu linketi tiems zmones gero, vat ax.gif
Atsakyti
QUOTE(nanete @ 2008 05 09, 14:42)
veliau teko skaityti straipsni, kur psichologas  pasakojo, kad pas ji ateina zmones skaite Lazareva ir gydosi del paniskos baimes ir kaltes jausmo. Nuo tada nusiraminau, kad as ne viena tokia  blush-anim-cl.gif

keista g.gif kažkaip man tokia baimė nebuvo iškilus, tik man gal kiek nesusiveda tie dalykai apie karmą, apie tai kad turim kaip ir už ankstesnių gyvenimų kaltes mokėti (todėl atseit dabar kenčiam) ir pan. Nelabai tada Lazarevo surišu su visualizacija g.gif jei šiaip ar taip už kažką turim mokėti tai išeitų kad vizualizuok kiek nori, įsivaizduok ką nori vistiek nieks nesigaus? unsure.gif na, gal kažkokios esmės tarp tų požiūrių neapčiuopiau.. gal kas paaiškintumėt? ax.gif gal prisimiršo kažkas, nes senokai skaičiau.. bet kiek pamenu tai esmė lazarevo mokslo- neidealizuoti jokių žemiškų dalykų (tiek materialų, tiek nematerialų) ir bet kokiu atveju išsaugoti meilę, mokėti mylėti..
Atsakyti
QUOTE(daiwulencija @ 2008 05 09, 14:35)

Papildyta:
kuriam mieste gyvenat? gal būtų galima ką paskolinti  smile.gif

Vilniuj as. na, teks man pakentet iki kitos sav. po 15d. jau uz lelyte gausiu tai nusipirksiu. kol kas paskaitau cia, nuorodas kur idedat.
Atsakyti
QUOTE(nanete @ 2008 05 09, 14:42)
Labukas visoms  mirksiukas.gif
nepatiko man Lazarevas. Skaiciau pries kelis metus, tai gal dar nesuaugus jam buvau, bet atsimenu paskaicius pradejau paniskai bijoti, kad kai supykstu ir pagalvoju ka nors neigiama, mintys materializuosis ir as busiu kalta jei mano artimiesiems kasnors atsitiks  unsure.gif  vienu metu buvau tapus net paranojike  lotuliukas.gif

Na bent daugelis kitu saviugdos autoriu teigia, kad protas yra kaip sodas, kuri reikia nuolatos priziureti ir "valyti" nuo blogu minciu ir emociju. Kai zmogus nuolat seja savyje negatyvias mintis, pasamone tai priima ir veliau realizuoja. Gal cia tai tureta mintyje? Sio autoriaus knygu neskaiciau, todel negaliu placiau komentuoti, bet kiti (Sharma; Merphy; Tracy; Hill ir kt) autoriai butent tokia minti vysto savo pamokymuose, tai cia gal tas pats arba bent panasiai bigsmile.gif smile.gif
Atsakyti
Sutinku, tik kitos knygos veikia teigiamai, taip ir norisi pradėt gyvent geriau biggrin.gif o Lazarevas kažkaip atvirkščiai paveikė mane mastau.gif
Atsakyti
Svijasho knygos rusu kalba :
http://www.universal...iyash/ogl.shtml
http://www.universal...yash1/ogl.shtml
http://www.universal...yash2/ogl.shtml

jau nepamenu, kas paskelbė šiuos adresus.Kompe sunkiau skaitosi. Dar pusės vienos knygos neįkirtau.Vis tik knyga yra klasika.Atsigulei į lovą ir skaitai.

Liko viena dozė drinks_cheers.gif .O ryt nuplaukia balius kavinėje blink.gif .Po to 21 diena atostogų 4u.gif .
Ir santykinai gana normaliai jaučiuosi.Bandau Reiki metodu energijos pasikrauti.

Pirmoje Sivašo knygoje radau mintį apie kenksmingą savęs susiidealizavimą.
galbūt čia tinka ir tam atvejui, kada sau išsikeli superinius reikalavimus, netgi savo mintims , o po to pradedi saviplaką, savigraužą , kokia esi bloga, net iki baimės karmos prakeikimo.

Atsakyti
QUOTE(Gabija. @ 2008 05 09, 16:27)
Ir santykinai gana normaliai jaučiuosi.Bandau Reiki metodu energijos pasikrauti.

Saunuole, Gabija 4u.gif laikykites ir papasakot mums apie tuos Reiki metodus, kazkur jie man girdeti, bet... kazkaip nieko daugiau nezinau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(nanete @ 2008 05 09, 18:02)
Sutinku, tik kitos knygos veikia teigiamai, taip ir norisi pradėt gyvent geriau  biggrin.gif  o Lazarevas kažkaip atvirkščiai paveikė mane  mastau.gif

Na idomu paliko del to autoriaus Lazarevo. Reikes uzeiti i knygyna ir pavartyti kurini. Jei sudomins nusipirksiu. Butu idomu po to palyginti ir pasianalizuoti tongue.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(daabi @ 2008 05 09, 18:01)
Na bent daugelis kitu saviugdos autoriu teigia, kad protas yra kaip sodas, kuri reikia nuolatos priziureti ir "valyti" nuo blogu minciu ir emociju. Kai zmogus nuolat seja savyje negatyvias mintis, pasamone tai priima ir veliau realizuoja.

drinks_cheers.gif Vėl ir vėl kartojama mintis arba žodis tampa fizine realybe.
Tiesiog nereikia užsiciklinti ties baimėmis. Jei ką kada aplanko nevykusi mintis, paprasčiausiai keiskime ją kita, nauja mintimi tuojau pat. smile.gif
Atsakyti