Įkraunama...
Įkraunama...

Konstruktyvus (pozityvus) mąstymas XI

As noredama kuo greiciau issilaisvinti is sunkumu ir issiugdyti pozityvu mastyma buvau nusipirkusi karoliuku. Ir kiekviena diena kas kart pavykus negatyvia minti pakeisti pozityvia, idedavau karoliuka i kita kisene (galima bet kur). Niekas nemato, nezino, bet uztat pati esi nuolatos sukoncentravusi demesi, o i ka sukoncentruoji-ta ir gauni tongue.gif Cia lyg koks mazas ritualas, kaip priemone save "priversti laikytis tvarkingu minciu". Savimotyvacijos priemone. Tokia mintis kilo skaitant kazkuria knyga, bet nebepamenu kuria. Ar apie tai buvo uzsiminta ar kazkas panasaus. Bet tai tikrai veikia thumbup.gif Nors paciai geda yra, nes dabar nebepraktikuoju vel-apsileidau. Vat islaikyti kontrole sau visiskai nesugebu. Pabandau truputi ir vel "metu" doh.gif blush2.gif Dar ilgas kelias dirbti su savimi tongue.gif , bet as pasiryzus 4u.gif
Atsakyti
aš tą idėją skaičiau puslapyje apie NLP, tik ten dantų krapštukus, atrodo, naudojo.
Atsakyti
Ačiū, Gabija, už nuorodas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Zlatica @ 2008 05 10, 10:07)
aš tą idėją skaičiau puslapyje apie NLP, tik ten dantų krapštukus, atrodo, naudojo.

Gal galite ivardyti kur konkreciau buvo mineta (kas tas NLP? blush2.gif ) arba ikelti nuoroda? Butu idomu paskaityti daugiau bigsmile.gif
Atsakyti
mielai smile.gif

neurolingvistinis programavimas

nuoroda čia
Atsakyti
QUOTE(Zunkelis @ 2008 05 09, 13:14)
Emile, bet tu saunuole, man dar mokytis ir mokytis is taves  blush2.gif  Pritariu Vijurkai, jog neissivaizduoju saves turincios tiek daug vaikiuku, na bet jauciu smagu kaip niekad  wub.gif  thumbup.gif

Na nenuobodu tai tikrai. wink.gif Beje, kažkaip manėm, kad jau su tokia kompanija nei padoresnių atostogų negalėsim turėti bet... svajojau svajojau ir prisisvajojau kelionę visai šeimai Turkijon (pradinė mintis ne ta buvo, bet kažkaip nesureikšminu pasikeitimo - svarbu keliaujam visi į puikų viešbutį, didieji pirmą kartą paskraidys, mes irgi turėtume pailsėti thumbup.gif ). Pildosi teigiamos geros mintys, net ir tai, kas regėjos prieš kurį laiką nerealu tampa apčiuopiama ir tikra.

QUOTE(daiwulencija @ 2008 05 09, 14:49)
skaičiau.. bet kiek pamenu tai esmė lazarevo mokslo- neidealizuoti jokių žemiškų dalykų (tiek materialų, tiek nematerialų) ir bet kokiu atveju išsaugoti meilę, mokėti mylėti..

Panašiaip. wink.gif Beje, Lazarevas su Svijašu nė kiek neprasilenkia, netgi papildo viens kitą. Tik man pirmasis skaitosi smagiau.
Neprieštarauja Lazarevo karmos teorija teigiamam mąstymui, tik nepataria labai sureikšminti rezultato. "Dieve, noriu ..., bet tebūnie tavo valia". T.y. mes darom savo minčių darbą, o rezultatą priimam tokį, kokį Dievas mūsų esamo būvio sielom gali suteikti. Susitaikai su tuo, ką turi, kas vyksta, priimi be agresijos vsiką ir pasipila norėti/svajoti dalykai. Aišku, tuo metu irgi gan lengva sureikšminti gavimus/vyksmus - va čia vis prisimenu Lazarevą. O nuo aukšto kalno krentant ui skauda būna, bet... kai žinai, kad esi ten, kur pats save atvedei, nekyla noras kažką kaltint ir lipimas iš duobės neatrodo neįmanomas....
Papildyta:
QUOTE(daabi @ 2008 05 10, 09:26)
As noredama kuo greiciau issilaisvinti is sunkumu ir issiugdyti pozityvu mastyma buvau nusipirkusi karoliuku.

Įdomi mintis - ačiū už ją. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Zlatica @ 2008 05 10, 13:25)
mielai smile.gif

neurolingvistinis programavimas

nuoroda čia

Dėkui tongue.gif
Nesu dar lankiusis rodos tame puslapyje, bet sudomino, pasianalizuosiu detaliau bigsmile.gif Bent is pirmo zvilgsnio, dominuoja daug citatu vertu demesio 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(evax @ 2008 05 09, 13:29)
gaila, kad dar neturiu knygeliu, kurias be galo noriu paskaityti. pinigeliu stoka, o i biblioteka su mazaja nueit negaliu, ji tokia pikta paskutinem dienom, kad nuo namu toli neinam.

evax, o knygas paiimt iš bibliotekos negalėtų kokia draugė, ar giminaitė? ax.gif

QUOTE(Zunkelis @ 2008 05 09, 13:49)
istikruju kartais pradedu bijoti tokiu minciu, kai pradedu kazkam blogo linketi, nu juk visiems buna, tai tiesiog nesamoningos mintys ikyriai lendancios  doh.gif  tai taip pagaunu save ir baru, ka as cia darau ir pradedu linketi tiems zmones gero, vat  ax.gif

bigsmile.gif geriau linkėt visiems gero, nereiks bijoti savo minčių. mirksiukas.gif
Atsakyti
beje, daabi, kokiame tu mieste? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Vijurka @ 2008 05 10, 16:31)
beje, daabi, kokiame tu mieste? blush2.gif

O kodėl domitės? ax.gif tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(daabi @ 2008 05 10, 16:16)
O kodėl domitės?  ax.gif  tongue.gif

Gal galėčiau knygų iš bibliotekos parnešt. bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vijurka @ 2008 05 10, 17:17)
Gal galėčiau knygų iš bibliotekos parnešt. bigsmile.gif

Tai nejau mirksiukas.gif dirbate bibliotekoje?
Atsakyti