As noredama kuo greiciau issilaisvinti is sunkumu ir issiugdyti pozityvu mastyma buvau nusipirkusi karoliuku. Ir kiekviena diena kas kart pavykus negatyvia minti pakeisti pozityvia, idedavau karoliuka i kita kisene (galima bet kur). Niekas nemato, nezino, bet uztat pati esi nuolatos sukoncentravusi demesi, o i ka sukoncentruoji-ta ir gauni
Cia lyg koks mazas ritualas, kaip priemone save "priversti laikytis tvarkingu minciu". Savimotyvacijos priemone. Tokia mintis kilo skaitant kazkuria knyga, bet nebepamenu kuria. Ar apie tai buvo uzsiminta ar kazkas panasaus. Bet tai tikrai veikia
Nors paciai geda yra, nes dabar nebepraktikuoju vel-apsileidau. Vat islaikyti kontrole sau visiskai nesugebu. Pabandau truputi ir vel "metu"
Dar ilgas kelias dirbti su savimi
, bet as pasiryzus
QUOTE(Zlatica @ 2008 05 10, 10:07)
aš tą idėją skaičiau puslapyje apie NLP, tik ten dantų krapštukus, atrodo, naudojo.
Gal galite ivardyti kur konkreciau buvo mineta (kas tas NLP?
QUOTE(Zunkelis @ 2008 05 09, 13:14)
Emile, bet tu saunuole, man dar mokytis ir mokytis is taves
Pritariu Vijurkai, jog neissivaizduoju saves turincios tiek daug vaikiuku, na bet jauciu smagu kaip niekad

Na nenuobodu tai tikrai.
QUOTE(daiwulencija @ 2008 05 09, 14:49)
skaičiau.. bet kiek pamenu tai esmė lazarevo mokslo- neidealizuoti jokių žemiškų dalykų (tiek materialų, tiek nematerialų) ir bet kokiu atveju išsaugoti meilę, mokėti mylėti..
Panašiaip.
Neprieštarauja Lazarevo karmos teorija teigiamam mąstymui, tik nepataria labai sureikšminti rezultato. "Dieve, noriu ..., bet tebūnie tavo valia". T.y. mes darom savo minčių darbą, o rezultatą priimam tokį, kokį Dievas mūsų esamo būvio sielom gali suteikti. Susitaikai su tuo, ką turi, kas vyksta, priimi be agresijos vsiką ir pasipila norėti/svajoti dalykai. Aišku, tuo metu irgi gan lengva sureikšminti gavimus/vyksmus - va čia vis prisimenu Lazarevą. O nuo aukšto kalno krentant ui skauda būna, bet... kai žinai, kad esi ten, kur pats save atvedei, nekyla noras kažką kaltint ir lipimas iš duobės neatrodo neįmanomas....
Papildyta:
QUOTE(daabi @ 2008 05 10, 09:26)
As noredama kuo greiciau issilaisvinti is sunkumu ir issiugdyti pozityvu mastyma buvau nusipirkusi karoliuku.
Įdomi mintis - ačiū už ją.
QUOTE(Zlatica @ 2008 05 10, 13:25)
Dėkui
Nesu dar lankiusis rodos tame puslapyje, bet sudomino, pasianalizuosiu detaliau
QUOTE(evax @ 2008 05 09, 13:29)
gaila, kad dar neturiu knygeliu, kurias be galo noriu paskaityti. pinigeliu stoka, o i biblioteka su mazaja nueit negaliu, ji tokia pikta paskutinem dienom, kad nuo namu toli neinam.
evax, o knygas paiimt iš bibliotekos negalėtų kokia draugė, ar giminaitė?
QUOTE(Zunkelis @ 2008 05 09, 13:49)
istikruju kartais pradedu bijoti tokiu minciu, kai pradedu kazkam blogo linketi, nu juk visiems buna, tai tiesiog nesamoningos mintys ikyriai lendancios
tai taip pagaunu save ir baru, ka as cia darau ir pradedu linketi tiems zmones gero, vat 
QUOTE(Vijurka @ 2008 05 10, 16:31)
O kodėl domitės?
QUOTE(daabi @ 2008 05 10, 16:16)
Gal galėčiau knygų iš bibliotekos parnešt.
QUOTE(Vijurka @ 2008 05 10, 17:17)
Tai nejau