Įkraunama...
Įkraunama...

Konstruktyvus (pozityvus) mąstymas XI

QUOTE(daabi @ 2008 05 10, 16:24)
Tai nejau mirksiukas.gif  dirbate bibliotekoje?

Na ne, mano darbo sritis niekaip nesusijusi su bibliotekininkyste. schmoll.gif biggrin.gif

Tai knygų jau parsinešei iš bibliotekos? Rašei, kad neturi su kuo mažylės palikt, o su ja nueit neišeina. Tai pagalvojau, gal padėt galėsiu? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vijurka @ 2008 05 10, 17:28)
Na ne, mano darbo sritis niekaip nesusijusi su bibliotekininkyste. schmoll.gif  biggrin.gif

Tai knygų jau parsinešei iš bibliotekos? Rašei, kad neturi su kuo mažylės palikt, o su ja nueit neišeina. Tai pagalvojau, gal padėt galėsiu? smile.gif

Vijurka, sumaiset mane turbut su kita pasnekove mirksiukas.gif As ir skaiciau, kad kazkuri mamyte tai minejo, bet ne as. Uztat ir idomu paliko, kodel siulotes padeti. Bet tikrai dziugu, kad yra tokiu geranorisku zmoniu wub.gif Net neabejoju, kad esate daug pazengusi jei tokia atidi ir demesinga tongue.gif 4u.gif O jus pati is Vilniaus?
Atsakyti
daabi, tikrai sumaišiau tave su evax! Labai jau judviejų avaratai panašūs. biggrin.gif Atsiprašau. blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vijurka: 10 gegužės 2008 - 16:47
QUOTE(Vijurka @ 2008 05 10, 17:43)
daabi, tikrai sumaišiau tave su evax! Labai jau judviejų avaratai panašūs. biggrin.gif Atsiprašau. blush2.gif
Aš pati iš Klaipėdos. smile.gif

Nereikia atsiprasineti 4u.gif esate sauni, kad rodote toki rupesti wub.gif
Papildyta:
O evax nebutinai vien knygas gali skaityti. Yra puikiu ir net labai puikiu irasu kompaktuose, kuriuos per ausinuka atsigulus vakare pries miegeli malonu klausytis tongue.gif O skirtumo tarp knygos ir kompakto gal ir nera, medziaga destoma ta pati juk tik kitokiame formate 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(daabi @ 2008 05 10, 17:52)
Yra puikiu ir net labai puikiu irasu kompaktuose, kuriuos per ausinuka atsigulus vakare pries miegeli malonu klausytis  tongue.gif O skirtumo tarp knygos ir kompakto gal ir nera, medziaga destoma ta pati juk tik kitokiame formate 4u.gif

geras bigsmile.gif o kokie kompaktai ir iš kur jų gauti? visai nebloga idėja paklausyti prieš miegą bigsmile.gif
Atsakyti
Nusipirkau knygas:user posted image
Vienuolis, kuris pardavė "Ferrarį"
Vienuolio,kuris pardavė "Ferrarį" šeimos išminties pamokos.
Skaitysiu dabar user posted image
Atsakyti
QUOTE(daiwulencija @ 2008 05 10, 17:03)
geras  bigsmile.gif  o kokie kompaktai ir iš kur jų gauti? visai nebloga idėja paklausyti prieš miegą  bigsmile.gif

O cai ir man ideja butu ax.gif kur cia taip yra? ir as tingine skaityt tai tik klausysiu per kompakta kaip ten irasyta bigsmile.gif ir tobulesiu lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif Smagu jus vel matyti biggrin.gif biggrin.gif
Paziurejau The Secret...pirmas 5 minutes tikrai buvau nusiteikusi gan skeptiskai, bet po to itrauke kaip reikiant.

Cia buvo uzsiminta apie audio knygas.... ax.gif Tai va, jei kas noretu, turiu to paties Joseph Murphy "Jusu pasamones galia" audioversija .....gaila tik angliskai blush2.gif
Papildyta:
Manau galeciau dalimis persiusti emailu, jei ka sudomins...

Geros dienos visoms mirksiukas.gif 4u.gif group.gif
Atsakyti
http://www.reikisirdis.lt/reiki-kelias
tai adresas , kas susidomėtų reiki, tai relaksacija, savęs energija pakrovimas, galima gydyti save ir kitus , bet aš to nesuvokiu ir aišku jei ir mokėčiau mano energetika nelabai tam tinkama...
Iš pradžių išbandžiau visus pratimus. paskui atsirinkau, kas man atrodė geriausia.
Šiandien tokia diena , kad geriausias relaksas gamta.
taigi į gamtą aukštaičiai, į gamtą žemaičiai, į gamtą visa Lietuva. 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Gabija, sveikinu iveikus pirma kursa 4u.gif Jus tikra saunuole, o dabar sau patostogaukit, kaip tik ir oras nuostabus bigsmile.gif Jus to nusipelnet wub.gif
Atsakyti
Labutis visoms!!! wub.gif
Kaip nuostabu jus skaityti. Kol perskaiciau, kol prisivijau jumis... ax.gif
Tikiu, Gabija, kad ir kiti zmones gali itakoti tavo sveikima. Butent as tuo isitikinu, kai mano mama(panasioj situacijoj kaip ir tu), bet uzsispyrusi pesimiste, o as visom isgalem meldziuos uz ja ir ja kiekviena proga skatinu mastyti pozityviai, tai gal viduj ji irgi labiau pradeda stengtis... Na ir ka, neblogai jai sekasi, jau metai greitai po chemiju... Vasara po tyrimu bus matyt, ar liga pristabdyta.

Lazarevas pries koki desimtmeti man buvo atradimas, o ir pirmoji knyga uzvedusi mane i pozityvizma, i tobulejima... Visada tikejau i Dieva, bet kazkaip vis nerasdavau daugybes atsakymu, kataliku baznycioje matydavau sabloniskas apeigas, o artimieji, kad ir pamaldus, nelabai gilinosi, kad kazka detaliau paaiskinti... Tai Lazarevas atvere man akis, tiesiog gyvenau juo kazkuri laika, nes gavau tiek daug atsakymu, turbut pradejau gydyti savo zaizdas, ir tikrai zinau, kad tada pradejau mokytis atleisti ir linketi gero net savo skriaudejams...

O dabar tokios mintys kirba mano galvoje, gal kas uzskaite kur busit, o kaip yra su vaikais? T.y. kokie mes ateiname i si pasauli? Kaip tusti knygos lapai? Ar kaip tik uzprogramuoti pozityvizmui?
Atsakyti
QUOTE(oudi @ 2008 05 11, 18:03)
o kaip yra su vaikais? T.y. kokie mes ateiname i si pasauli? Kaip tusti knygos lapai? Ar kaip tik uzprogramuoti pozityvizmui?

Sakyčiau, kaip turintys savo užduotį/ planą/scenarijų, bet kartu ir pakankamai vietos improvizacijoms mirksiukas.gif
O "pozityvizmas", jau pats žodis man skamba panašiai kaip "tikėjimas". Žinai iš kur atėjai, žinai ko atėjai ir ką bei kaip turi padaryti thumbup.gif Apskritai, jėgiška girdėti per TV, kad vis daugiau žmonių įvaldo būsimų įvykių projektavimą mintyse. Dabar apie sportininkus girdėjau, kaip kiniečiai ruošiasi olimpiadai thumbup.gif
Atsakyti