Sveikos!
Kažkaip net nedrąsu įsiterpt.

Bet džiugu širdy, kad toks gražus būrys pasekėjų.
Apie pinigus nekalbėsiu. Jų žmogui reikia ir jie tikrai nėra kažkoks blogis. Man jie visų pirma yra LAISVĖ.
Tiesiog labai teisi
Alan, svarbu, kad tai netaptų vienintelis stimulas gyvent. Patikėkit, turiu labai ryškų pavyzdį šalia savęs, labai gera draugė stovi ant skyrybų slenksčio. O juk tada, kai tik susituokė ir buvo ne tokie turtingi, kada nei namų reikėjo, nei naujų automobilių, tada ir jų santykiuose viskas buvo gerai. Pinigai iš tiesų žmones keičia ir stebėdama prieinu išvados, kad DIDELI pinigai žmonėms duodami, kaip išbandymas.

Ir tada pamatai, kaip draugės žodžiais tariant, "kas iš to, kad dabar pinigų yra, bet šeimos nebėr"

. Žinoma, nesakau, kad visi turtingi yra nelaimingi, o visi ne tokie turtingi tai jau laimingi.

Tikrai ne. Tiesiog yra kažkoks aukso viduriukas, kurį ne visi jaučia.
QUOTE(Zunkelis @ 2008 05 12, 14:12)
Merginos, as labai bijau gimdymo ir visu tu nestumo sunkumu ir man kilo mintis, jeigu as itikinciau save, kad pagimdysiu lengvai, nuostabu angeliuka ir kad viskas seksis kuo puikiausiai

ar tai suveiks, gal kas bandet?
Zunkeli, o tave jau žinok dabar barsiu.
Kaip gali bijoti to, ko dar nepatyrei? Kam sau tokį stresą varai? Prisiklausei draugių plepučių, ar kaimynių istorijų įtaka? Nu jau tik baik.
Negali susiplanuot gimdymo.

Gimdžiau lygiai prieš trejus metus. Gimdymas-labai sunkus. Ir netgi jei šiandien reiktų pakartot dar kartą, tai suplysčiau į dešimt dalių, kad tik pasauliui dovanočiau tokią pupą.

Randai sugyja, skausmas užsimiršta, o vaikus reikia priimt tik su dideliu laukimu ir Meile.

Vaikas man ir šiandien yra, kaip svečias ir KAŽKUR, iš kažkokios stebuklingos šalies. Juk nei mūsų kalbos nemokėjo, nei orientavosi mūsų aplinkoje.

Bet iš tiesų, tai mus vaikai moko, ne mes juos.

Jie siunčiami į šeimas, kur atlieka savo misiją. Mūsų vaikai yra ne mūsų. Kartais keista tai suvokti, juk toks panašus, toks savas, mielas. Bet su savo misija.
Kaip smagu suprasti, ką Jie mums nori pasakyti. Kaip smagu pasinert į Motinystę. Ir Mamoms nei kiek nesunku: nei išnešioti, nei pagimdyti, nei auginti! Mama būti - didelė laimė.
Tai va,
Zunkeli, linkiu kuo greičiau tai patirti.