Įkraunama...
Įkraunama...

Konstruktyvus (pozityvus) mąstymas XI

QUOTE(Zunkelis @ 2008 05 12, 16:07)
Daiwulencija, o apie ka ten tos R.Kiyosakio knygutes?  ax.gif  ten grynai apie savo versla ar kaip? Kokie pavadinimai?  cool.gif

čia gal nevisai šiai temai tinkai tai rašau geltonai biggrin.gif
čia rasi sąrašiuką. Investavimo vadovas kiek sudėtingesnė knygutė, o kitos kiek skaičiau lengviau skaitomos cool.gif ten daugiau patys principai kaip tapti turtingu 4u.gif pradžiai siūlyčiau skaityti knygą Du tėčiai. beje, kai mokslus baigsi ir jei sugalvosi paskaityti parašyk į skypę permesiu pdf smile.gif vieniem patinka tos knygos, kitiem gal nelabai, galiu tik savo nuomonę pasakyt- man patiko

beje, jei kiek supranti rusiškai, gali pažiūrėti šį filmuką Kiyosakio paskaita, tada maždaug suprasi apie ką jo knygos smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo daiwulencija: 12 gegužės 2008 - 15:33
Daiwulencija, o veikia? Ar pinigu padaugejo smile.gif blush2.gif

P.S. MB mane jau laiko nukvakusia doh.gif bet as vis vien tuo tikiu, gal dideliais dalykais dar nelabai, bet mazi tai tikrai veikia bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zunkelis: 12 gegužės 2008 - 15:35
QUOTE(Zunkelis @ 2008 05 12, 16:34)
Daiwulencija, o veikia? Ar pinigu padaugejo  smile.gif  blush2.gif

na, nzn kas labiau veikia biggrin.gif vizualizacija ar Kiyosakis (nors tai manau susiję), bet netikėtų pinigų tikrai atsirado ir ne visai mažai sakyčiau blush2.gif tai dabar investuoju biggrin.gif
Atsakyti
Pinigai gerai bigsmile.gif bet neperdaug, tik tiek kiek galetum patenkinti savo reikmes ir jaustis laiminigas... nes pinigai kartais gadina zmones, l. nenoreciau to, noriu tiek kiek uztektu man jaustis laimingai ir nedaugiau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Zunkelis @ 2008 05 12, 16:34)

P.S. MB mane jau laiko nukvakusia  doh.gif  bet as vis vien tuo tikiu, gal dideliais dalykais dar nelabai, bet mazi tai tikrai veikia  bigsmile.gif

mano vyras tai pirmiau ir atrado "Secreat" ir Kiyosakį ir man užrodė smile.gif bet aš gal geriau pritaikyt moku biggrin.gif blush2.gif ir atidžiau visas knygas perskaičiau ax.gif .. manau jau seniai link to ėjau ir dabar jau buvau pasiruošus ir šiai informacijai gauti smile.gif

na, iki merginos, atsijungiu nuo SM, nes dešimt darbų vienu metu dirbant galva sukasi biggrin.gif

Papildyta:
QUOTE(Zunkelis @ 2008 05 12, 16:43)
Pinigai gerai  bigsmile.gif  bet neperdaug, tik tiek kiek galetum patenkinti savo reikmes ir jaustis laiminigas... nes pinigai kartais gadina zmones, l. nenoreciau to, noriu tiek kiek uztektu man jaustis laimingai ir nedaugiau  4u.gif

oi, oi , oi !!! STOP, Zunkeli biggrin.gif kaip tu gali tikėtis gauti daugiau pinigų, jei savo pasąmonei iškart pasakai, kad pinigai nėra jau taip ir gerai, kad gadina žmones ir tt smile.gif kaip tu gali jų gauti, jei pati save blokuoji smile.gif PINIGAI YRA GERAI !!! kažkodėl mes vis dar bijom tuo patikėti smile.gif pinigai yra gerai, nes gali realizuoti save, gali aplinkinius padaryti laimingus ir tt ir pan thumbup.gif bet jei tu viduj jauti, kad jie nėra gerai ir tuo pačiu to nori tai gero nelauk biggrin.gif ar norėtų kas nors su tavim draugauti, jei pasakytum "TU neesi labai geras, tu gali mane sugadinti ir pan" ??? dėl tos priežasties ir pinigai gali nenorėti su tavimi draugauti ax.gif nepagalvoji taip? 4u.gif beje, čia irgi ne pati sugalvojau smile.gif

na , dabar tai jau tikrai atsijungiu iki biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
Apie verslą, pinigus yra geros Bodo Šeferio knygos.
Aš apie pinigus galvoju taip, kad aš jų turiu daug, kad galiu nusipirkti ką tik noriu. Ir kai jau baigiasi atlyginimas, pinigai savaime atsiranda. biggrin.gif
Ar parduodu kokį daiktą, ar šiap kur pasiseka. (Keli klientai atėjo, susimokėjo užstatą dėl paslaugų atlikimo, paslaugų atsisakė, bet pinigų atgal nepaėmė)
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif
Nu baikit ciklintis ant tų pinigų vieną sykį doh.gif Tarsi gyvenime nieko gero daugiau ir nebūtų. Kol skaičiau kelis paskutinius diskusijos puslapius, manęs neapleido mintis, jog kai kurios nori to, ką iš tiesų jau turi. Zunkeli , ar nemanai, kad tie tavo dešimtai - tiltas į ateitį, į būsimą atlygį?.. Niekas nenutinka šiaip sau. Tavo įvertinimas jau prasidėjo. Ir toliau taip mirksiukas.gif Dievas (ar kaip Jį vadini) duoda tau meškerę. Nenorėk išsyk keptos žuvies... tongue.gif
Na, o sklypas svajonių vietoj... ax.gif Fantastika kažkokia. Beliko visai nebedaug. wub.gif

Pinigai, aišku, gerai. Kaip be jų... Ale pastebėjau keistą dalyką. Kuo rečiau apie juos galvoju, tuo mažiau tenka jais rūpintis.

O šiaip... Linkiu norėti, svajoti, šypsotis aplinkiniams (net atgrasiosioms kaimynėms) ir džiaugtis gyvenimu mirksiukas.gif
Nes, kaip sakė mano mylėtas ir tebemylimas V. Kernagis, visa, kas aplink gražu, gražu yra ne todėl, kad Dievas taip sutvėrė, o dėl to, kad Tu pamatei...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Alan: 12 gegužės 2008 - 16:39
Sveikos merginos mirksiukas.gif

QUOTE(Marija5 @ 2008 05 12, 10:29)
Kaip galima išmoksti save mylėti?

Tiesiog kasdien prieš užmigdama ir ryte vos prabudus, nusišypsok (iš pradžių gal ir priverstinai, vėliau tai taps įpročiu) ir pagalvok kokia esi nuostabi, pasitikinti ir mylinti save. Gali formuluoti kažką panašaus kaip: esu laiminga, nes myliu ir gerbiu save. Stenkis pajausti, kad esi iš tiesų laiminga.
Tikiuosi, kad padėsiu g.gif šiaip patariu perskaityti "sėkmės principus". Knyga storoka, bet verta dėmesio thumbup.gif

QUOTE(Zunkelis @ 2008 05 12, 14:46)
nu zodziu, bet esme ta, kad as svajoju, bet vis vien siena pas mane pasamonej pastatyta, kad as tai turesiu, bet nezinau kada viskas nuo aplinkybiu r param, param, param...  doh.gif  va cia blogai, na bet juk as mastau realistiskai, juk tie pinigeliai is niekur neatsiras  unsure.gif  Juos reikia uzdirbti, o tam reikia laiko, o jeigu reikia laiko, vadinasi ir namui reikia laiko ir t.t.  Gal kas kokiu patarimu turit siuo klausimu, kaip ta pirma milijona uzsidirbti  lotuliukas.gif ?

Ej, iš kur tos abejonės ir "realistiškas" mąstymas? Šiuo metu pati blokuoji savo norus doh.gif
kaip jau buvo sakyta, nemąstyk kaip pinigai atsiras, tiesiog ŽINOK, kad jų yra ir namą jau turi bigsmile.gif

QUOTE(Kaktusė @ 2008 05 12, 16:39)
Tei va, mergytės, galvoju dabar.. Ten kalbama, kaip suprantu, kad visas ligas be vaistų galima išsigydyti, jei užprogramuoti savo pasąmonę kalbomis ''aš sveika, aš sveikstu''..

Kai man ką nors skauda, aš įkvepiu, užsimerkiu, atsipalaiduoju ir giliai kvėpuodama kartoju sau, kad jaučiuosi puikiai, skausmas atlėgsta... Įsivaizduoju kaip viskas rimsta, mintis sukoncentruoju į skaudamą vietą. Tai būna lyg meditacija. Ir bent kurį laiką tikrai neskauda rolleyes.gif be abejo, gal čia padeda ir meditacijos pamokos g.gif

QUOTE(Zunkelis @ 2008 05 12, 17:34)

Mano brolis skaito kiyosakį ir schaferį, pradėjo kurti savo verslą ir po truputį pinigų daugėja drinks_cheers.gif žinoma, išlaidų irgi lotuliukas.gif

Papildyta:
QUOTE(Alan @ 2008 05 12, 18:38)
Ale pastebėjau keistą dalyką. Kuo rečiau apie juos galvoju, tuo mažiau tenka jais rūpintis.

Sutinku su tavimi Alan drinks_cheers.gif

kažkoks protingas dėdė yra pasakęs, kad reikia apie viską galvot po lygiai. Tik tada būsi laimingas. O mes juk to ir siekiam flirt.gif
Atsakyti
Merginos, nebus is manes mastytoja unsure.gif

maniskiui pasakoju kaip ten viskas vyksta ir t.t., apie filma bijau ir uzsiminti, nes visai kvaila palaikys, jis tuo netiki schmoll.gif (o gal netiki todel, kad as netikiu, jog jis ali patiketi unsure.gif ) Tai bet kokiu atveju jeigu as vizualizuosiu ta nama, o jis mastys, kad jis bus po 5 ar 10 metu, tai bergzdzias reikalas... nes jis stabdo visa reikala? Ar taip? g.gif
Atsakyti
Sveikos!
Kažkaip net nedrąsu įsiterpt. ax.gif Bet džiugu širdy, kad toks gražus būrys pasekėjų. wub.gif
Apie pinigus nekalbėsiu. Jų žmogui reikia ir jie tikrai nėra kažkoks blogis. Man jie visų pirma yra LAISVĖ.
Tiesiog labai teisi Alan, svarbu, kad tai netaptų vienintelis stimulas gyvent. Patikėkit, turiu labai ryškų pavyzdį šalia savęs, labai gera draugė stovi ant skyrybų slenksčio. O juk tada, kai tik susituokė ir buvo ne tokie turtingi, kada nei namų reikėjo, nei naujų automobilių, tada ir jų santykiuose viskas buvo gerai. Pinigai iš tiesų žmones keičia ir stebėdama prieinu išvados, kad DIDELI pinigai žmonėms duodami, kaip išbandymas. doh.gif Ir tada pamatai, kaip draugės žodžiais tariant, "kas iš to, kad dabar pinigų yra, bet šeimos nebėr" unsure.gif . Žinoma, nesakau, kad visi turtingi yra nelaimingi, o visi ne tokie turtingi tai jau laimingi. wub.gif Tikrai ne. Tiesiog yra kažkoks aukso viduriukas, kurį ne visi jaučia.

QUOTE(Zunkelis @ 2008 05 12, 14:12)
Merginos, as labai bijau gimdymo ir visu tu nestumo sunkumu ir man kilo mintis, jeigu as itikinciau save, kad pagimdysiu lengvai, nuostabu angeliuka ir kad viskas seksis kuo puikiausiai  rolleyes.gif  ar tai suveiks, gal kas bandet?

Zunkeli, o tave jau žinok dabar barsiu. mirksiukas.gif
Kaip gali bijoti to, ko dar nepatyrei? Kam sau tokį stresą varai? Prisiklausei draugių plepučių, ar kaimynių istorijų įtaka? Nu jau tik baik. smile.gif
Negali susiplanuot gimdymo. schmoll.gif Gimdžiau lygiai prieš trejus metus. Gimdymas-labai sunkus. Ir netgi jei šiandien reiktų pakartot dar kartą, tai suplysčiau į dešimt dalių, kad tik pasauliui dovanočiau tokią pupą. wub.gif Randai sugyja, skausmas užsimiršta, o vaikus reikia priimt tik su dideliu laukimu ir Meile. wub.gif Vaikas man ir šiandien yra, kaip svečias ir KAŽKUR, iš kažkokios stebuklingos šalies. Juk nei mūsų kalbos nemokėjo, nei orientavosi mūsų aplinkoje. ax.gif Bet iš tiesų, tai mus vaikai moko, ne mes juos. bigsmile.gif Jie siunčiami į šeimas, kur atlieka savo misiją. Mūsų vaikai yra ne mūsų. Kartais keista tai suvokti, juk toks panašus, toks savas, mielas. Bet su savo misija. rolleyes.gif
Kaip smagu suprasti, ką Jie mums nori pasakyti. Kaip smagu pasinert į Motinystę. Ir Mamoms nei kiek nesunku: nei išnešioti, nei pagimdyti, nei auginti! Mama būti - didelė laimė. smile.gif
Tai va, Zunkeli, linkiu kuo greičiau tai patirti. wub.gif
Atsakyti
QUOTE(OTIORI @ 2008 05 12, 13:43)
Labas visoms  4u.gif
Vis pasiskaitineju - čia taip šilta ir labai nuostabiai raminančiai ir kartu skatinančiai  nuteikia  rolleyes.gif
Jau kokius metus truputuka domiuosi pozityviu mąstymu ir tai jau duoda rezultatų
Tik va vakar kažkaip sau užklausiau - o kodėl mamytėm kai laukiasi vaikiukų ir iš kart žino kad labai labai norėtų tai dukros tai sūnaus nevisada tas noras pildosi???
Žinau yra daug pavyzdžių kad išsipildė... bet gi ne visada
Kaip į tai rasti atsakymą?

Geros dienos visoms!

Na čia suabejočiau, nes sakykim užsimezgė berniukas, o mama vizualizuojasi, kaip pins kasas mergaitei.Ir daleiskim kad tai suveikia.Koks gims vaikas , kuo jis save suvoks , dvilype asmenybe, gėjumi? g.gif

Jau baigiau įkalti pirmą savaitinę dozę. drinks_cheers.gif Šiek tiek galvelė svaigsta doh.gif , bet kraujas dar laikosi netoli normos.Visa mano vizualizacija dirba pasveikimo tikslui.
Įsivaizduoju save po 25 metų anukų vestuvėse.Na turi pavykti thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gabija.: 12 gegužės 2008 - 17:59
QUOTE(Vijurka @ 2008 05 12, 16:30)
Zunkeli, o tave jau žinok dabar barsiu. mirksiukas.gif

Nebark, Vijurka, mane siandien visi ir taip bara doh.gif
Atsakyti